לוח הודעות

ronico2

New member
אבעבועות שחורות (אזהרה:קשה)

החיסון הופק מעגלים. אבעבועות

ronico2

New member
בקרוב,

אביא תמונות של פרקינסון ואלצהיימר, חלק מהמחלות שהניסוי של מאליש מועיל למחקר בהם.

ronico2

New member
כאן נמחקה הודעה

משום שלא עמדה בתקנון הפורומים

Gal-Mo0D

New member
ועוד שאלה דחופה

איך אני יכול לקבל חומר בדחיפות על עצירת התעללות בחיות \ פיטום אווזים או כל דבר אחר... אני זקוק בדחיפות לסטיקרים ופליירים... וואו, אני מרגיש כאילו לקחתי סטרואידים...

Gal-Mo0D

New member
ועוד אחת...

האם יש התארגנות בפורום לצאת ביחד להפגנות ? או להתנדבויות ? או רק מידע על דברים כאלה בלי ממש להתארגן ולצאת ?

morality

New member
גל, תשובה על שתי השאלות../images/Emo24.gif

סטיקרים ופליירים בנושא התעללות בבע"ח ניתן לקבל מאנונימוס (שאנטי נתנה קישור אליהם). לגבי הפגנות ופעולות שטח אחרות - הכל יתפרסם כאן בפורום. אני שמחה שאתה איתנו

morality

New member
../images/Emo32.gifהצעת עבודה לדוברת אנגלית../images/Emo32.gif

זה ממש לא קשור לנושאים שלנו כאן בפורום, אבל מאחר וישנם כיום כל-כך הרבה מחפשי עבודה, חשבתי להציע זאת למישהי שהיא "מכוחותינו": מדובר בעבודת מזכירות, משרה מלאה, אחלה שכר, איזור רמת-גן, עבודה לטווח ארוך. התנאים הנדרשים: אנגלית שפת אם, מעל גיל 30 והכי חשוב - רצינית ואחראית. אם יש כאן מישהי שמתאימה ומעוניינת, נא צרי אתי קשר.

Gal-Mo0D

New member
ואם אני בן 17, דובר אנגלית (שפת אם)

ומרמת גן ? סתאאאאםםםם... אני בטוח שלא יקבלו אותי וגם אין לי זמן לעבודה כזאת... מספיקה לי העבודה במרפאה שאני עובד בה.

דורמון

New member
בקשה לשנטי

אולי תאספי את החלקים היותר חשובים של הדיונים האחרונים על ניסויים רפואיים בבעלי חיים לתוך איזשהו מאמר או קובץ או משהו אחר, שיהיה אפשרי להגיע אליהם גם אחר כך. הדיון הזה והטיעונים שהועלו פה מאוד מעניינים ובטח יעניינו עוד הרבה אנשים שיגיעו לכאן הרבה אחרי שהוא יעלם..

shanty.G

New member
../images/Emo81.gifמאמר

רעיון מצויין, אבל יידחה מעט (...עניין של זמן) בכל מקרה, הדיונים ייכנסו לטאג ליין בשלב מסויים.

למעלה