לוח הודעות

משהו מצחיק, משהו טעים, משהו מאתגר

בחו"ל עושים את זה ועכשיו גם בארץ: פורום מוזיקה שחורה נותן היום במה לתגלית חדשה בעולם המוסיקה השחורה בישראל: אם סי מנצור והגב, כוכבי השכונה שעושים מוזיקה עם הרבה הומור. הערב, ב-19:00 הם יתארחו כאן Live, יצחיקו וישירו- כדאי לבוא.
היום ב-20:00 פורום שיט וימאות מארח את דני ברנד, מצוות מספנת "תלתנית" במרינה הרצליה, בעל נסיון של 30 שנה בשיפוץ ואחזקת יאכטות. מספנת "תלתנית" מתמחה בטיפולי גוף ותחתית, טיפול נגד אוסמוזיס, נירוסטה, עץ, חשמל ואלקטרוניקה, קירור ומיזוג אוויר.
השלב הראשון בקמפיין של
למניעת האיידס כבר בעיצומו. הציעו את משפט המפתח לקמפיין הפרסומי שלנו ביום האיידס הבינלאומי שיחול ב-1/12. חבילת פרסים ענקית מחכה למחבר המשפט הזוכה. ו... היום מתחילה חגיגת השוקולד הגדולה בפורום שוקולד, לרגל חגיגות שנה לפורום. בואו לפתור את החידון הגדול...

DarlingAdam

New member
האם ישנו ארגון או תנועה

הפועלים למען חוק שיאסור על מנתחים ורופאים לגעת בתינוקות אינטרסקס? הטלת מום בתינוקות רכים ובחירת המין עבורם היא בבירור פגיעה קשה בכל כך הרבה זכויות שאין לי כוח אפילו למנות אותן. חייב להיות מקום שבו אפשר להצטרף, לצעוק על מישהו, להילחם.

אורי 0

New member
רוצו לחבק את אבאגאה

מפורום 386- הורות הומולסבית. הוא נותן לבן שלו לצאת עם שמלות מהבית!

תסריטאי כל הטלנובלות../images/Emo63.gif../images/Emo23.gif

היום בשעה 20:00, יתארח גל פרידמן, כותב התסריט לטלנובלה הפופולרית "אהבה מעבר לפינה", בפורום התוכנית, ויענה על שאלות הגולשים לגבי הטלנובלות הישראליות שכתב. אתם מוזמנים לשרשר שאלותיכם להודעת מנהל הפורום. גלישה נעימה לכולם.

יום הזכרון לטרנסג'נדרים ומפגש!!!

יום הזכרון לטרנסג'נדרים אשר חל ב 20.11.03 יהיה אצלנו ב 18.11.03, ביחד עם המפגש החודשי שלנו והפעם נחרוג ולא נגיע לבית הקפה 'קפקא' ונעבור לבית האגודה אשר ברחוב נחלת בנימין 18. כל המעוניינים/ות להגיע, יוכלו להגיע בשעה 21.00. אני מקווה שהנוכחות תהיה גבוהה בשל היום המיוחד הזה. ענבר

קבוצת השיחה למתבגרים טרנסג'נדרים

המפגש הראשון של קבוצת השיחה למתבגרים טרנסג'נדרים ייערך בקרוב. להזכירכם - הקבוצה מיועדת למי שמגדירים עצמם כטרנסג'נדרים ולמתלבטים, בני 15 עד 18. המעוניינים מוזמנים לפנות אליי, ב[email protected], או בטלפון 058-287843. נורה

../images/Emo103.gifזה לא רק משחק../images/Emo43.gifתפוזLive

מה חושב יורם לוינשטיין על כישורי המשחק של צ'ינו? הערב, בשעה 20:30, מגיע יורם לוינשטיין, המורה למשחק של דיירי הוילה, להתארח בצ'אט המצלמות של פורום YTV. אפשר לשרשר שאלות מעכשיו.

DarlingAdam

New member
פורום הורות הומולסבית

הרים שרשור מאוד משמח ומרתק בנושא שעלול לעניין פה אנשים. לכו ותקראו :)

יסמין 28

New member
הודעה על הרצאה

ביום שני הבא, 17/11, בשעה 20:00 מאיה תעביר הרצאה ב"סלון מזל", בסימטה פלונית (או שבסימטה אלמונית? אני תמיד מתבלבלת) בתל אביב. ההרצאה תהיה על טרנסקסואליות ושינוי חברתי, או איך יכולות התארגנויות של טרנסקסואליות וטרנסקסואלים לגרום לשינוי חברתי. המקרה שייסקר: הארגון האנגלי Press for Change והתקדימים המשפטיים שהשיג. כמובן שמכיוון שמאיה לומדת משפטים היא תדבר בעיקר על זה... אבל ממש לא צריך להיות משפטן/ית בשביל להגיע ולשמוע.

Unique16

New member
צריך עזרה ומידע ../images/Emo29.gif

בנושא טרנסג'נדרס. זה לעבודת מחקר באנגלית- שלחתי כבר הודעה פה וחיפשתי בקישורים אבל הם לא כל כך עוזרים לי כי הם לא נותנים מידע. אם מישהו מכיר אתר או אדם שיכול לתת לי מידעע רחב על הנושא אני אשמח מאד.

יסמין 28

New member
בחו"ל

יש סרט תיעודי שנותנים לפעמים בערוץ נשיונל ג'יאוגרפיק (בחירה תמוהה של ערוץ... אולי הם חושבים שם שזו תופעת טבע?) בכל אופן בסרט מתוארת התאגרנות כאת ומתראיינים כמה פעילים. סרט טוב ומאוזן, שמראה גם את גישות הרופאים, גם את גישות המנותחים הכועסים ובצדק וגם זוג הורים שנולד/ה להם תינוק/ת והם מתלבטים באמת ובתמים לגבי גורלו/ה.

Yaara77

New member
GOTO

www.gender.org That will lead you to the serious sites providing scientific and sociological stuff etc. Huggles Yaara Thailand

הצנצנת

New member
סימטה אלמונית 3 ת"א.

הכניסה לסימטה מרחוב קינג ג'ורג 18, קרוב לשוק בצלאל. והכל מהאתר של סלון מזל

למעלה