לוח הודעות

טקס זיכרון ליצחק רבין-הערב באגודה

היום 6.11, טקס זיכרון ליצחק רבין באגודה (נחלת בנימין 18, תל אביב), בשעה 19:00. בואו בהמוניכם!
אנא השתדלו להגיע בזמן.

../images/Emo82.gifארוח עוד מתמודד שעוזב את הוילה

כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. אתם בחרתם מי יעזוב השבוע את הוילה והמתמודד הזה יגיע להתארח בצ'אט המצלמות של תפוז אנשים באתר פרוייקט Y, בשעה 23:30. אפשר לשרשר שאלות בפורום מיד בתום התוכנית המשודרת הערב בשעה 22:00 בערוץ YTV.

יום הזכרון לטרנסג'נדרים

ה-20 בנובמבר נקבע כיום הזכרון הבינלאומי לטרנסג'נדרים שנרצחו על רקע זהותם. השנה נרשמו עד כה 36 מעשי רצח של אנשים שוני מגדר (על פי ידיעה שקיבלתי היום, ייתכן שנפל כבר הקורבן ה-37. ממתינים כעת לדו"ח של משטרת ווסט אוקלנד בקליפורניה, שם אירע המקרה). יום הזכרון לטרנסג'נדרים יצויין השנה בערים רבות בעולם, ותל אביב ביניהן. ב-18 לחודש, בשעה 9:00 בערב, בסניף תל אביב של האגודה, רחוב נחלת בנימין 18, נקיים מפגש לזכר קורבנות האלימות הטרנספובית. הארוע פתוח לכולם, לא רק לטרנסג'נדרים. מקווה לראותכם ב-18. נורה

../images/Emo82.gif ../images/Emo44.gifיוגב עוזב

הערב בתפוז Live: יוגב ברזילי שפרש מפרוייקט Y כל ערב בפרוייקט Y, מיום ראשון עד יום חמישי, אתם עוקבים אחר המתרחש בין כתלי הוילה בה חיים המתמודדים על תפקיד מנחה בערוץ YTV. הערב ב-19:00, בצ'ט המצלמות באתר פרוייקט Y, יתארח יוגב ברזילי שעזב במפתיע את הפרוייקט.
השלמה-וויזיון ממשיך לכבוש את לבבותינו. אתם מוזמנים להשפיע בסבב השמיני ולקבוע איזה שיר של שלמה ארצי הוא הלהיט הכי גדול שלו...
בפורום איידס אנו נכנסים לחלקו השני של הפרוייקט שלנו, לקראת יום האיידס הבינלאומי. בחרו את אחת משלוש הסיסמאות הזוכות ועצבו לה כרזה. פרסים יקרי ערך לזוכים, וגם הכבוד להופיע כבאנר בתפוז ביום האיידס הבינלאומי!

Yuval Y

New member
טרנסג'נדרס והורים...

אני מנהל את פורום "הורים לילדים גאים", שבשיתוף עם תהל"ה מייעץ להורי לסביות, הומוסקסואלים, טרנסג'נדרס וכו' [הלב"ט? משהו?] אתמול החלה לכתוב בן-בת, שנוטה לכיוון FTM. היא שאלה האם עוזרים גם להורי טרנסג'נדרס [ונענתה בחיוב] וגם שאלה האם קיים ספר בסגנון "אמא יש לי משהו לספר לך". כאן אני כבר פונה למנוסים ממני...
המלצתי לה גם על פורום זה, אך הקישור לא הצליח...
האם מישהו יכול להשתתף בדיון, ובכלל בפורום? בברכה,
יובל

לחבק חזק חזק ../images/Emo24.gif

הזמרת גלי עטרי מגיעה היום לפורום מוזיקה עברית, לרגל צאת אלבומה החדש "חבק אותי חזק"- אחד האלבומים הנמכרים ביותר בתקופה האחרונה. רועי יחזקאל וערן פרבשטיין יארחו אותה ב-19:00 בפורום מוזיקה עברית חדשה וישנה. אפשר כבר עכשיו להכניס שאלות בפורום.
פיראס מפרוייקט Y יענה היום לשאלותיכםLive מהוילה בצ'ט של פורום YTV בשעה 22:45. אפשר להכניס שאלות כבר עכשיו בפורום.

../images/Emo34.gifדראג על הגג!!!../images/Emo34.gif

חנוכה בפתח ואיתו חוזרת מסורת דראג על הגג!!! תחרות הדראג של האגודה! נשים וגברים, אתם מוזמנים להכין את מיטב הופעות הדראג, ולהשתתף בתחרות! (פרטים נוספים יבואו בהמשך) לפרטים והירשמות: ליאת 051-508940 נועם 068-588386

למעלה