לוח השידורים לסופ"ש לכבוד גמר המירוץ למיליון

kobit11

New member
אני נדלקתי עליהם, בדיוק כמו כותבים מסויימים

פה שנדלקו על הגופות של רומי וקורל.

ny22

New member
מנהל
הנה תמונת השער

https://fbcdn-sphotos-f-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc1/1185002_677045752323598_1714625880_n.jpg

always be me mc

New member
קניתי!!

כן.. לא חוזרת על אותה טעות..
עונה 2 ממש ממש אהבתי את בר ואינה והן היו הפייבוריטיות שלי וכל מה שנשאר עכשיו זה איזה כתבה קטנטונת על זה שהן זכו חח הייתי צריכה לקנות עיתון

אניוואי .. חיים שלי!!

X יו יו S

New member
אגב זאת רק אני או שבשום עיתון

לא היה כתבה על קובי וטליה

ואני מדברת על עיתונים ולא באינטרנט

always be me mc

New member
קובי וטליה מצריכים עיתון שלם |חפירה| סתם.. חח

באמת מעניין.. אולי יצוץ משהו מחר?

always be me mc

New member
רשת לא רוצים שיהיה לנו קצת חיים בסופ"ש אה?

אין מצב אני רואה את כל זה חח

אה וכמובן
ענקית על הלו"ז

גםצופה

Member
מנהל
זה די מתבקש...

כשיש לזכיינית את סופהשבוע.
מעדיפה תוכניות כאלו מאשר מריחת ה'אח הגדול' על כל הסופש (מה שהיה כשלקשת היה את סופהשבוע...)

Jason2

New member
כלומר יכולת לרשום רק

"חופרים למיליון" וזה היה מסכם את כל לוח המשדרים הזה.

Teary

New member
"חופרים למליון"

זה מופיע בתור התוכנית האחרונה, אבל תכלס כל התכניות פה חוץ מהגמר הן די "חופרים למליון".

תמיד שנאתי את זה שלפני גמר של תוכנית ריאליטי יש כמה ימים של מתכוננים לגמר, לקראת הגמר, רגע לפני הגמר, מה עבר על המתמודדים עד הגמר, מה עובר על המתמודדים לקראת הגמר, ראיונות עם פרשנים ומודחים שמעניינים את הסבתא על מי לדעתם יזכה בגמר (כאילו שהם לא יודעים כבר), החזרות לגמר, יומן מסע של כל הדרך עד הגמר, לקט של כל הדרך של כל מתמודד עד הגמר, ההתרגשות של כל המתמודדים לקראת הגמר, תוכנית שמראה איך עיצבו את התפאורה של הגמר, הספירה לאחור עד הגמר, ראיונות עם המתמודדים רגע לפני הגמר, מדברים על הגמר, תוכנית על התרבות של הלוקיישן שבו יצולם הגמר, מאחורי הקלעים עם המנחה שמתרגש לקראת הגמר, האודישנים של כל המתמודדים שהגיעו לגמר, לקט של כל הקטעים המרגשים שהיו בעונה עד הגמר, פרידה מכל מי שהודח לפני הגמר, ניתוחים ופרשנויות על למה יש מתמודדים שלא הגיעו לגמר, ועוד כמה דברים אקראיים שנגמרים בגמר, שנועדו להמאיס עליך את התוכנית כל כך עד שכבר בכלל לא יתחשק לך לראות את הגמר.
דייייי לחפירות, ובכל תוכנית ריאליטי עושים את זה!

ny22

New member
מנהל
בתכל'ס, זה באמת ככה

לכן, עם כמה שאני רוצה לראות את התוכנית הללו, נראה לי שאראה רק הפרקי המירוץ עצמם...

טום ואדל מתארחים עכשיו במדברים על זה

ומראים את הקטעים המצחיקים שלהם ואת הריבים שלהם, והביאו כקונטרא את פנינה רוזנבלום כיועצת זוגיות שתיתן טיפים על זוגיות ואיך צריך להתנהג בזוגיות.

למעלה