לוח השידורים של יום שבת משתנה!

לוח השידורים של יום שבת משתנה!

ערוץ יס וויקאנד משנה את לוח השידורים שלו ביום שבת החל ממחר.הערוץ ישדר שעה יותר מהרגיל. כך יראה לוח השידורים: 15:20 - 8 כללים פשוטים 15:45 - פחות ממושלמת 16:10 - הופ ופיית' 16:35 - לגדול עם גוטי 17:00 -המירוץ למיליון 6 17:52 -הרווק 7:אנפלאגד 19:22 -סופרנני באמריקה 20:18-הסרט "מעודדות צמודות 2"(מגניב..ראיתי את 1 לא את השני) 21:45 -הישרדות 10:פלאו 22:30 -פשע מן העבר הערוץ מתחיל לשדר שעה מוקדם מהרגיל,הערוץ תמיד היה משדר ביום שבת החל מ 16:30 ועכשיו הוא משדר שעה יותר. מה אתם אומרים על השינוי?

TheCharm

New member
מה?!

אז איפה השידור החוזר של OC ושל השאר? וממעודדות צמודות 2 חרא סרט, אל תצפו ממנו לכלוםםםם

TheCharm

New member
הש.ח נפגעים ועוד איך

עד עכשיו סמולוויל היה ב-13:50, מגרש ביתי ב-14:35 וTHE OC ב15:20

yasminale

New member
אני חושבת שהוא התכוון

שהם לא בוטלו, הם פשוט מתחילים מוקדם יותר

TheCharm

New member
אבל לפי דעתי זאת כן פגיעה

עד עכשיו כשיצא לי לראות סמולוויל ראיתי בצהריים. עכשיו אין סיכוי כי ב-1 אני לא רואה טלוויזיה אני אוכל ארוחת צהריים.

Yaki J

New member
תאכל בשעה אחרת

ועכשיו ברצינות, אתם חייבים לזכור שאתם לא הצופים היחידים של הערוץ, ואנחנו לא מחליטים החלטות על סמך שגעון של הרגע או לפי מה שמתחשק לנו. להחלטות האלו קודמות לבטים, סקרים, נתוני רייטינג ומה לעשות - אי אפשר להתאים את הערוץ לכל אחד - זאת לא צפיה לפי הזמנה. מה גם שיש הזדמנויות לצפות שוב בשידורים חוזרים.

TheCharm

New member
טוב עכשיו שיש לי את הDVD

זה לא ביגי
דווקא בכמה מובנים זה נוח. נראה לי

snier1991

New member
דוקא בקטע הזה אין שום בעיה עם יס

אני לדוגמא דתי ומצליח לראות את כל התוכניות שאני מעונין (השידור המאוחר יותר יום שישי ומי שחילוני אז בכלל עוד את שידור הבוקר והמקורי) ואם קיימת אחת שלא אז אני יכול לראות חודש אחרי סיומה למרות שראיתי מקרה כזה פעמים שלוש

קראתי

שהשחקנית שמשחקת את היילי במגרש ביתי משחקת בסרט מעודדות צמודות 2

QueenIlona

New member
../images/Emo45.gif

גם השחקנית שמגלמת את אריקה מארש במגרש ביתי משחקת בסרט.

חילופי נשים סתם נופל תמיד קורבן

לסדרות שלפניו... כשהן נגמרות ויש פרק כפול "חילופי נשים" מתבטלת...

למעלה