בוודאי שאתה לא חייב לי דין וחשבון
ההודעה לא מוענה אישית אליך - עד עכשיו לא אפילו ידעתי שמנהל הערוץ משתתף בפורום. אתה בהחלט רשאי לא להגיב להודעה שלי. עם זאת, ארצה להגיב באופן ענייני להודעתך. אתה רשאי לעשות כמוני, להתעלם לגמרי מהודעתי או להמשיך להתנשא מעלי, כרצונך. התגובה שלך שקולה לדעתי ל"שב ושתוק, זה לא עניינך" - חוקי ולגיטימי, אבל מה הטעם לרשום כזאת הודעה? אין לי ספק שיש צוות שקיבל את ההחלטה, והוא לא קיבל אותה על ידי זריקת חצים, אלא על סמך נתונים מסויימים. למרות זאת גם אנשים "מקצועיים להפליא" שמקבלים החלטה על סמך "הרבה פרמטרים" עושים טעויות*, ואני לא חוזר בי מהאמירה שלדעתי שיבוץ של "המירוץ למיליון" בשעה חמש בערב היא טיפשית. אשמח לחזור בי אם תציג נתונים שמראים אחרת ("הרבה פרמטרים" - מהם?, סקרים - מהו מרחב המדגם? איך נוסחו השאלות? מה היו התוצאות המדוייקות?). אם לא, כאמור גם זה בסדר, אבל יש לי זכות להחזיק בדעתי, וזכות לפרסם את דעתי על גבי הפורום. לגבי הנושא השני - אני לא יודע ולא טענתי שאני יודע מי ערך את הפיצול של גמר השרדות מפרק של שעתיים לשני פרקים. אם זה התבצע באולפני CBS-פאראמאונט, אז שם זה התבצע. זה לא משנה את דעתי שזה התבצע בצורה חובבנית לחלוטין - באמצע המשפט, המוזיקה מתנגנת באמצע, אחת הדמויות עם פה פתוח, פתאום עולות הכתוביות. שבוע אחרי, אחרי שיר הפתיחה, המוזיקה ממשיכה מאותה נקודה והדמות ממשיכה את המשפט. בלי "בפרק הבא של השרדות...", בלי "תקציר הפרקים הקודמים", אפילו בלי כתובית "המשך יבוא". בדיוק כאילו מישהו לקח את הסרט וחתך אותו במקום אקראי עם מספריים. יש לי הרגשה ש CBS-פאראמאונט לא היו מעיזים להעלות מוצר כזה לשוק האמריקאי. *כדי למנוע אי הבנה - המרכאות במשפט זה הם לא דיבר בלשון סגי נהור, אלא סה"כ ציטוט מהודעתך