לוח השידורים של יום שבת משתנה!

מי ארגן את הלוח הזה?!

האם באמת סקרי דעת הקהל המאוד רציניים אמרו למנהלי הערוץ שכדאי לשים סדרה זוכת פרס אמי שנתיים ברציפות בשעה חמש בערב? הייתי בטוח שנגמר joe schmo 2 וישימו במקומו את המירוץ למיליון, לא תוכנית שכבר שודרה, זכתה להתעיינות נמוכה עד לא קיימת, ומשום מה החליטו לשדר אותה שוב במשבצת הכי טובה של הערוץ. אה, ואם כבר בנושא "המירוץ למיליון" - הפרק הראשון נמשך בארצות הברית שעתיים (שעה וחצי אחרי הורדת הפרסומות), והיום משודרים רק 50 דקות. האם עוד פעם העורכים חותכים פרק באמצע עם כל העדינות של בולדוזר? (כמו הפיצול בגמר של השרדות, שבוצע באופן כזה מקצועי שהיה אפשר לחשוב שמישהו פשוט לקח מספריים וחתך את הסרט)

Yaki J

New member
אני לא חייב לך דין וחשבון לגבי

השיבוצים בערוץ או השיקולים מאחוריהם, בטח לא בנימת הזלזול שבה אתה מביע את עצמך. היה בטוח שכל התנהלות הערוץ היא מקצועית להפליא ומתנהלת על ידי הרבה יותר פרמטרים מאשר פנטזיות שיבוץ של אדם זה או אחר. בכלל בחיים כדאי להימנע מקביעות נחרצות ואבסולוטיות כשאין בידיך את כל הנתונים, במיוחד לגבי התעניינות בסדרה זו או אחרת כל עוד אין בידייך נתוני רייטינג או סקרים שיגבו אותן. באשר לעריכה, אתה מוזמן לפנות לחברת דיסני (המירוץ למיליון) או CBS-פאראמאונט (הישרדות) ולבשר להם שהעורכים המוכשרים שלהם עדינים כבולדוזר, אני בטוח שהם ישמחו לשמוע ולהפנים.

TheCharm

New member
אבל אולי הוא צודק

כלומר, הגישה מגעילה וזה, אבל אם כל הכבוד לאותם אנשים שרצו לראות שוב את "חוקי המשחק" - אני לא מבין איך אפשר לשים סדרה שכבר שודרה אולי פעמיים בערוץ על פני סדרת זוכת אמי שנתיים ברצף ומוכרת ביותר שכולנו חיכינו לעונה שלה כבר דיי הרבה זמן. ועד עכשיו גם לא קיבלתי שום תשובה אמיתית, חוץ מזה שהשיקולים והשיבוצים או הוואטאבר מקצועיים להפליא ובלה בלה בלה.

Aviad1987

New member
שודרה פעמיים?

שודרה פעם אחת. ובאמת שחלאס - אף אחד מכם הוא לא הצופה היחיד של הערוץ והשיבוץ הוא לא עניין שרירותי. חוץ מזה שלדעתי זה אחלה שיבוץ (אני תמיד רואה את הערוץ בשעה הזאת - ואני בטוח שכמוני עוד רבים). ואיזה תשובה אמיתית אתה רוצה? באמת מדובר בשיקולים שנובעים מנתוני צפיה, סקרים וכו' וכו'. המשבצת של חוקי המשחק היא בערך המשבצת הכי גרועה בערוץ, לדעתי. אז תפסיק לחשוב רק על עצמך, זה יעזור.

Ulong

New member
לך כל לומר את זה

כי לך נוחה המשבצת הזאת. אני לא מתווכח על כאלו דברים כי יש המצאה כזאת שקוראים לה וידאו.

TheCharm

New member
אלוהים אדירים

אתה אומר "אף אחד מכם הוא לא הצופה היחיד של הערוץ" אבל אם כל הכבוד הרוב פה לא הראו הרבה האדה למשבצת החדשה של המירוץ למיליון ומבין הפורום אתה בין היחידים שכן חושבים שזו משבצת טובה, אז - אתה לא הצופה היחיד של הערוץ. טוב? נהדר

בוודאי שאתה לא חייב לי דין וחשבון

ההודעה לא מוענה אישית אליך - עד עכשיו לא אפילו ידעתי שמנהל הערוץ משתתף בפורום. אתה בהחלט רשאי לא להגיב להודעה שלי. עם זאת, ארצה להגיב באופן ענייני להודעתך. אתה רשאי לעשות כמוני, להתעלם לגמרי מהודעתי או להמשיך להתנשא מעלי, כרצונך. התגובה שלך שקולה לדעתי ל"שב ושתוק, זה לא עניינך" - חוקי ולגיטימי, אבל מה הטעם לרשום כזאת הודעה? אין לי ספק שיש צוות שקיבל את ההחלטה, והוא לא קיבל אותה על ידי זריקת חצים, אלא על סמך נתונים מסויימים. למרות זאת גם אנשים "מקצועיים להפליא" שמקבלים החלטה על סמך "הרבה פרמטרים" עושים טעויות*, ואני לא חוזר בי מהאמירה שלדעתי שיבוץ של "המירוץ למיליון" בשעה חמש בערב היא טיפשית. אשמח לחזור בי אם תציג נתונים שמראים אחרת ("הרבה פרמטרים" - מהם?, סקרים - מהו מרחב המדגם? איך נוסחו השאלות? מה היו התוצאות המדוייקות?). אם לא, כאמור גם זה בסדר, אבל יש לי זכות להחזיק בדעתי, וזכות לפרסם את דעתי על גבי הפורום. לגבי הנושא השני - אני לא יודע ולא טענתי שאני יודע מי ערך את הפיצול של גמר השרדות מפרק של שעתיים לשני פרקים. אם זה התבצע באולפני CBS-פאראמאונט, אז שם זה התבצע. זה לא משנה את דעתי שזה התבצע בצורה חובבנית לחלוטין - באמצע המשפט, המוזיקה מתנגנת באמצע, אחת הדמויות עם פה פתוח, פתאום עולות הכתוביות. שבוע אחרי, אחרי שיר הפתיחה, המוזיקה ממשיכה מאותה נקודה והדמות ממשיכה את המשפט. בלי "בפרק הבא של השרדות...", בלי "תקציר הפרקים הקודמים", אפילו בלי כתובית "המשך יבוא". בדיוק כאילו מישהו לקח את הסרט וחתך אותו במקום אקראי עם מספריים. יש לי הרגשה ש CBS-פאראמאונט לא היו מעיזים להעלות מוצר כזה לשוק האמריקאי. *כדי למנוע אי הבנה - המרכאות במשפט זה הם לא דיבר בלשון סגי נהור, אלא סה"כ ציטוט מהודעתך

Yaki J

New member
מן הסתם אני לא יכול להציג נתונים

כאלו כי הם סודיים, אבל מספיק שאגיד שביום שבת הרצועה של 17:00-20:00 היא מהנצפות ביותר בערוץ ובקרב צופי יס בכלל. המירוץ למיליון כבר שודרה בימי שישי בלילה, ויכולנו בקלות להמשיך ולשדר שם גם את העונות השישית והשביעית, הסיבה שבחרנו לא לעשות כך היא אך ורק לטובת הסדרה והצופים (שהעדיפו לצפות בדברים אחרים בשעה הזאת). הקונספט של "פריים טיים" הוא קונספט מגוחך ומיושן שקובע שצריך לשבץ סדרות מסוימות בשעות הערב המאוחרות כי כך נהוג. הוא קונספט שטוב לערוצי ברודקאסט לא לערוצי כבלים/לווין שצריכים לשים בראש מעינייהם את הצופים ולא את המפרסמים - ועל כן להתאים את התוכניות לשעות צפיה שיתאימו להן וג'ו שמו אולי מתאימה לשישי בערב, אך המירוץ למיליון לא מוצאת שם את הקהל הנחוץ לה. אני לא רואה סיבה לשבץ את המירוץ למיליון בשעה שלא יצפו בה רק כדי שמישהו ירגיש טוב עם זה שהיא ב"פריים טיים". באשר לעריכה, כל פרקי המירוץ למיליון שהגיעו ערוכים הגיעו ערוכים מצויין ואני לא חושב שמישהו יכול לבוא בטענות נגדם. באשר לעריכה של הישרדות, גם אני לא מאושר ממנה - אבל כאמור זו העריכה של CBS אפשר לבוא בטענות רק אליהם.

TheCharm

New member
וואלה, אתה יודע מה?

הוכחת את כל הטענות שלך. אבל - כמובן שיש אותו אחוז צופים, קטן ככל שיהיה, שבשעות אחר הצהריים של יום שבת לא צופה בטלוויזיה - וגם לא רואה אולי טלוויזיה בשעות מאוחרות (00:00). אז את השידור החוזר אי אפשר היה לשים בשעה שככה גם אלא שלא רואים בחמש יוכלו לראות מתישהו את העונה הזאת?

Yaki J

New member
שביל זה יש את השידור החוזר בשישי

נן הסתם בשבת יש כבר תוכניות אחרות שאי אפשר לבטל אותן.

בוביץ

New member
ליקי כנס../images/Emo37.gif

אם רציתם לעשות שח של חוקי המשחק יכולתם לעשות את זה בימי השבוע כפי שעשיתם לשאר הקבוצות להעביר את כל הסדרות לשבת זה ממש מעצב ולהשארי את המשבצת של שיש בעירב לשח של חוקי משחק ממש מעצבן. לפחות שימו סדרה חדשה ולא שח של משהו. וגם כי שבת נהפך ליום של המון סדרות וגם עכשיו ערוץ 10 מתכנן לעשות רצועה של שבת של סדרות טובות(ואם לכ הכבוד למירוץ ושותפיו בנות גילמור עולה על הסדרות האלה) אני יודע למשל שקניתם את שני גבירם וחצי- יכולתם לשים ביום שישי למשל השמועות אומרות שגם קניתם את משמרת שלישית ואם אתם מחפשים לקנות סדרות לכו לטלעד יש לה המון סדרות שהיא לא שידרה\טילעדה כמו פרייזר- העונה האחרונה של הפרליקטים, העונות האחרונות של הסופרנוס ובית הלבן, גם זהות בדויה היא לא תשדר את העונה הרביעית.וסקאברס.

Aviad1987

New member
מה ההיגיון

בלשים את 2 גברים וחצי במשבצת המעפנה הזאת? עדיף כבר שידור חוזר מתוכן חדש שאף אחד לא יצפה בו. בחיי אתם הולכים עם הראש בקיר. תוכן חדש בכל מחיר. אז את הסדרות האלה הם רכשו והם ישובצו כמו שצריך בעתיד הקרוב... וערוץ 10 עושה רצועה של בנות גילמור ו2 שידורים חוזרים של יס וויקאנד. זה לא נחשב "סדרות טובות" כשזאת הפעם השלישית.

TheCharm

New member
אז מה אם זאת הפעם השלישית

פעם שלישית בשבילנו. בשבילהם זאת פעם ראשונה ותוך כדי הם נהנים גם מתכנים שלא משודרים בyes. עד עכשיו לפי דעתי הקלף הכי חזק של yes היה הרכש כשHOT מנגד עומדים עם הפרויקטים הישראליים. עכשיו כשהרכש חומק לנו מהאצבעות ה"כנות" היישר אל האצבעות ה"חמות" של ההוטניקים - מה ישאר?

בוביץ

New member
בנות גילמור עולה

על כל הססדרות שיש ביס ויקאנד אם כל הכבוד לסדרות המירוץ לדעתי כבר נמאס חוזר על עצמו מבחינתי והאמת לפעמים בורינג. ובכלל שבת נהפך בלכ הערוצים ליום של המון סדרות טיוי למה עד שהורדלנו בערב יום שישי לסדרות חדשוצ לשים סדרה שח? אין בזה שום הגיון. אם שח של חוקי משחק נחשב כמספיק מכובד לשים בערב שיש אז גם שח של אוסי וטרי היל נחשב כמכובד ובכל מקרה לדעתי זה זלזול יערב שיש נהפך לבורינג בגלל זה

Tinty

New member
לדעתי "פריים טיים" טוב בימי חול

כשאנשים חוזרים מהעבודה ורוצים לבלות (אם יש סדרה מעניינת, מול הטלויזיה). בוויקאנד החוקים משתנים, ואנשים בעיקר נחים/מבלים. יקי, אני לא כותב את זה מתוך זלזול או פקפוק בעבודתכם, אבל מפגישות של אנשים ביומיום (פיזית ו-וירטואלית), ומקריאת פורומי טלויזיה שונים, אני מודע לכך שקיים ביקוש עצום לשידורים חוזרים של The OC, משום שאנשים רבים פספסו את פרקי הפתיחה ומחכים לראותה (הבטחתי לחברי המנויים לכבלים וללווין, ומתים לראות את הסדרה, שאערוך מפגש בביתי הקט בכל יום חול שבו היא תשודר, משום שנודע לי שיחלו השידורים החוזרים לסדרה בתחילת החופש, וכדי שלא יורידו את הפרקים מהרשת. אתה לא באמת רוצה לדרדר אותם למצב כזה, נכון?
). שמתי לב לכך שהבאזז שאופף את The OC (שעונתיהן הראשונות של מקבילותיהן למשבצת, One Tree Hill וSmallville, כבר שודרו בימי חול) קצת גדול יותר מ"חוקי המשחק", שנעלמה מהערוץ מוקדם (אין לי מושג מה מצב העונות שלה, אבל אני משער שהיא נעלמה משום שלא הצליחה לסחוף קהל אחריה-סיבה מקצועית לחלוטין ?), וחזרה לפתע בשישי. לכן, יקי, למרות שאני יודע שאני חוזר על דברי קודמים וטובים ממני, אבל קיימת אפשרות שבכל זאת תחזירו את The OC לשידורים חוזרים לפני תום הקיץ?

למעלה