לוח מבחנים

berta84

New member
בעבודה אתה לא יכול "להיכשל"

וגם אם לא תצליח, לא יפילו את כל האחריות עליך כי העבודה היא עבודת צוות, אם אתה בסדר, בד"כ לא תגיע למצב של חידלון, אם העסק שלך נניח פשט את הרגל אתה יכול למכור אותו וכו' , תמיד יש מוצא אלא אם כן הסתבכת עם השוק האפור ו/או מאפיה בלימודים כל העומס הוא על כתפיך הצרות(במקרה שלי הן לא כ"כ צרות) ומעבר לכך איך תסביר את העובדה שגם אנשים שסיימו מכללות ולא למדו בעומס בו אנחנו למדנו מקבלים את אותן המשרות?איך הם מתמודדים עם העומס? לימודים יכולים להיות דבר מהנה בהחלט. למה לסבך את זה ככה

TheBigBrother

New member
אפשר לפרוס את הלימודים על פני

יותר שנים. ככה העומס קטן, והתוספת אחוזים בשכר לימוד לא סבירה פלוס מינוס..

berta84

New member
אתה מספר לי?

יש כאלה שגם זה לא עוזר להם אין מה לעשות, אלוהים הוא פרוטקציוניסט

אליהו ד

New member
והמלצה אישית שלי תעבדי עם ספרי הקורס

עמיר שמואלי אקונומטריקה למתחילים או מה שזה לא יהיה , זה בשמורים שם , יש שני חלקים . הוא לא מדבר על המודל המטריציוני אבל חופר עד מוות בנוגע לכל השאר . בנוסף הספר של וולדריג' חוזר על עמיר שמואלי מבחינת התאוריה אבל יש שם תרגילים שאריה משתמש בהם בהרצאות אז לכי תדעי אולי גם למבחן יתגנב משהו . בהצלחה ולא להבריז מהתגבורים של דן

berta84

New member
בדיוק רציתי לשאול אותך אם אתה בא לדן ביום

ראשון, זה ביום ראשון עדיין נכון? רק שלא יעבירו את התגבור של דן לשעה בה יש לי שיעור מי יתחשב בסטודנטית של שנה י"א?! אם זה ביום ראשון ב-18 אין מצב שאני אבריז כי שעות הערב אלה השעות היחידות בהן אני מתפקדת תבוא אלינו לאקונומטריקה ביום רביעי, הרי גם ככה לא יהיה שיעור עם אריה, אני אשמור לך מקום בהתחלה...

אליהו ד

New member
אני בטוח שבא לדן למרות שתגבור אחרון היה די אפ

די אפור ולא הכרחי , הבנתי שפשוט אין שעה אחרת לערוך את התגבור אחרת כבר היו מעבירים אותו . כל עוד המרצה של משפט עיסקי (הקורס שמקוצץ בעל כורחו לשעה כי כולם פשוט הולכים לתגבור באמצע ההרצאה..)לא עושה רעש כנראה שגם ישאירו אותו כמו שהוא . חשבתי באמת לבוא השבוע לישי אחרי שאריה אמר שהוא מבטל , אבל תלוי מה אתם לומדים . לי רק חסר הקטע של מבחן F - עשיתם אותו כבר?

berta84

New member
לא עשינו אותו עם ישי עדיין

אבל אני זוכרת שלמדנו אותו כשעשיתי אקונומטריקה בפעם שעברה למרות שאני לא יודעת את החומר, זה היה מזמן וגם אז לא ממש הייתי בעניינים ולא הבנתי התגבור נופל לכם על ההרצאה?איזו חוצפה...לי הוא דווקא בא טוב כי זה בערב כלומר בשעות הערנות שלי ולפני זה יש לי תרגול בלוגיקה פורמלית והשופט הזה ממשפט עסקי חמוד יש לי מבחן בלוגיקה פורמלית ביום שני...ברג הזה יכול לעצבן לפעמים והוא גם רץץץץץץץץץץץץץץץץץץ עם החומר

אליהו ד

New member
אה אני עשיתי את הקורס המגעיל הזה פעם

כאילו לא באמת מגעיל , סתם חופר ולא בא לי בטוב . אל תדאגי הציונים גבוהים

berta84

New member
איזה חמוד אתה

אבל ממש הלחצת אותי עם הקבצים האלה אני עדיין לא מבינה בזה כלום! ואני אכשל באקונומטריקה בפעם החמישית סתם...יהיה טוב תשלח לי את כל התרגולים מהתחלה וכל מה שהיה בהיילרן במודלים לינאריים, פליז... [email protected]

אליהו ד

New member
איך תביני תוך שניה מה זה טלפתיה

אל תדאגי גם אותי זה הלחיץ כשפעם ראשונה ופעם מאה ראיתי את זה , בסוף אחרי הרבה תרגול בסוף משהו נכנס ואפילו מובן וכיף בדרך למייל שלך

amitk80

New member
תגידי איריס יקירתי

כמה כסף הדוכן הצליח לגייס בסוף? בא לך לשתף אותי?

m121

New member
זה לא דבר חדש...

מה שתיארת זה לא התרחיש הכי גרוע....

למעלה