לוח מודעות

rachell

New member
רותי הצעה לסקר - פגים

אפשר לעשות סקר בנושא של שבוע לידה והמשקל ככה שנדע מה הממוצע וורד שלחתי לך מסר בנושא

טוב אז אני מרימה את הכפפה לניהול

פורום הורים לפגים דרושה- מנהלת נוספת לניהול הפורום אבל בבקשה רק מי שמרגישה שהיא יכולה להשקיע ולעזור באמת כי אני עובדת במשרה מלאה ואמא במשרה מלאה ואני רוצה מישהי לחלוק איתה את התפקיד אז קדימה להתנדב אפשר לשלוח לי מסר, אני כבר בתהליך עם הנהלת תפוז

shelycat

New member
לאמאות והאבות

בד"כ סמויה (כי אין לנו עדיין ילדים)אבל חשבתי שתירצו לראות שיש אור בקצה המנהרה. שלי

רותי ע

New member
../images/Emo63.gif חדש במאמרים-מטעמים לפסח ../images/Emo71.gif

אתם מוזמנים לקרוא ולהכין מטעמים לפסח ואם יש לכם עוד מתכונים לחג - שלחו לי ואוסיף אותם למאמר. בתאבון

smd

New member
מחפשת אתכן

רימונה ש, omk62 , תמי של ניב,ציפי ג אתן יקרות לי השארתי לכן הודאה בדואר שלכן הכנסו בבקשה ואשמח לשוחח איתכן. ראשית אני מאחלת לכן חג פסח שמח וכשר,בשמי בשם בעלי [אין כמוהו] מבנותיי ומבני הקטן. אין מילים בפי ,אתמול ניצחתי מערכה ראשונה בבית המשפט עכשיו נותרו לי עוד כמה,בעלי מזיז עיניינים בחלונות הגבוהים ואם זה לא יעזור נפנה אל דעת הקהל בישראל קרי לתקשורת וכמובן ללא פרסום או זיהוי מי מילדינו. אמא.

taltull

New member
מחפשת בנרות משפחתון../images/Emo53.gif

שלום לכולכן. זוהי פעם ראשונה שלי בפורום ואני שמחה לראות כזאת תמיכה... אני אם לנועם בת 5 חודשים וכרגע אני לא עובדת אבל צריכה קצת חופש לעצמי. מחפשת כבר המון זמן משפחתון חם ואוהב באזור מבשרת ציון/מוצא/בית זית אפילו רק לחצי יום. מישהי מכירה משפחתון מומלץ? עד כה המשפחתונים בהם בקרתי לא עהו על הציפיות (אוירה לא נעימה, מקום לא נקי, ילדים גדולים מדי...) אשמח לקבל המלצות.

רותי ע

New member
איך שהתמונה רלוונטית לנו

שנמצאים בתהליך גמילה. אז אולי עם עיתון הוא יפספס פחות ?

לגבי סקרים

הצעתם סקר פגיות - לדעתי הסקר לא כ"כ רלבנטי כי לנו לדוגמא לא ממש נתנו אפשרות לבחור את הפגיה. הודיעו לנו שבביה"ח הקרוב למקום מגורנו אין מקופ בפגיה, והעבירו אותנו לבי"חמ רוחק. אני יודעת שאנחנו לא היחידים. יש מחסור חמור במקומות בפגיות במרכז הארץ, ולא אחת מניידים אמהות לכל מיני בי"ח שמאוד מרוחקים ממקום המגורים. אם לא די בכך שהילד מאושפז במשך חודשים בפגיה, ההורים צריכים גם להתמודד עם מרחק הנסיעה מהבית לביה"ח בכל יום עד לשחרור הילד. (אח"כ מדחיקים). אני אשמח לעזור בניהול הפורום, אבל לגבי ההשקעה יש י קצת בעיה - כי גם אני עובדת משרה מלאה (פלוס(, ומלחילה משרה שניה אחה"צ בבית...

קודם כל הפרטים שנתת הם מאוד חשובים

וכדאי שאמהות שנמצאות בהריון בסיכון גבוה יהיו מודעות לכך וזאת בדיוק מטרת הסקר לדעת אילו פגיות יותר קטנות ואלו יותר גדולות אנחנו למשל היינו בשניידר במשך חודש וחצי , הפגייה היתה מפוצצת וכל הזמן הכניסו עוד פגים ולא שמעתי על העברת פגים למקום אחר יש עוד הרבה נושאים שאפשר לדבר עליהם בפורום החדש ונשאיר אותם לשם כי בכל זאת זה לא פורום פגים עדיין לגבי ניהול אני צריכה מישהי שיכולה לנהל באופן פעיל אז תודה על ההצעה נשמח כמובן לקבל אותך כשותפה פעילה בפורום שלנו כשיפתח

zimes

New member
אנחנו השוונו בין פגיות

במהלך ההריון, כאחד מהשיקולים בבחירת בית חולים. מה שכן - הייתי מציעה לדחות במעט את הסקר, עד שתתאסף בפורום החדש קבוצה די גדולה של הורים לפגים. (אני מעריכה שזה לא יקח הרבה זמן - גם לי נראה שזה פורום שיש לו קהל). (איזה כיף זה לתכנן ולחשוב עוד לפני ה OK הסופי לפורום
)

צודקת נעשה את זה כשיהיו הרבה משתתפי

ואחרי היענות כזאת נראה לך שיש אפשרות שלא נקבל OK?

Penina

New member
אני אם לפג

כשהפורום יפתח אשמח להשתתף בו, אבל לנהל אותו אני לא יכולה כי אין לי מחשב בבית וגם גישה לאינטרנט לא כ"כ בקלות!

נמצאה מנהלת נוספת, דורית ובניה

מי אם לא היא מתאימה לניהול הפורום אם הפג הקטנטן שלה יופי אז כל מה שנשאר זה לעבור את הבירוקרטיה וברגע שיפתח הפורום נודיע לכולם רותי- תודה על מתן הבימה לפורום החדש

גם הודיה נולדה פג

בהצלחה רבה בפורום ואם תצטרכי אוכל לעזור בכל מיני נושאים ..

אני אשמח לפורום כזה

אני אם לפג שכיום כבר בן שנתיים אבל הפגות מלווה אותנו עדיין . ואשמח לשתף ולהשתתף

למעלה