גם אני אשמח להצטרף לפורום כזה למרות שהשניים שלי "בילו" שם רק שבועיים.
א אפונה ושני גזרים New member 20/3/02 #13 גם אני אשמח להצטרף לפורום כזה למרות שהשניים שלי "בילו" שם רק שבועיים.
N nightroll New member 21/3/02 #23 יש מבצעים חביבים בסופר פארם מגבונים לייף - שניים במחיר אחד (9.90 לזוג). אם קונים 3 מוצרים של לייף אפשר לרכוש טייפ לילדים (כזה עם מיקרופון לקריוקי) ב40 ש"ח. קנינו 3 מאזים של מגבונים ואת הטייפ לספיר לאפיקומן. נרשמה התלהבות
יש מבצעים חביבים בסופר פארם מגבונים לייף - שניים במחיר אחד (9.90 לזוג). אם קונים 3 מוצרים של לייף אפשר לרכוש טייפ לילדים (כזה עם מיקרופון לקריוקי) ב40 ש"ח. קנינו 3 מאזים של מגבונים ואת הטייפ לספיר לאפיקומן. נרשמה התלהבות
מ מאיה של אוראל New member 21/3/02 #24 היי לכולם אתר נחמד להרגיע את.... ..... המחשבה כנסו נסו וספרו איך היה ומה הרגשתם בזמן שהייתם שם ליחצו על המיספרים למטה וחכו שזה יעלה מומלץ ~~~~~~~~~~~~~מאיה~~~~~~~~~~~~~~~~~~
היי לכולם אתר נחמד להרגיע את.... ..... המחשבה כנסו נסו וספרו איך היה ומה הרגשתם בזמן שהייתם שם ליחצו על המיספרים למטה וחכו שזה יעלה מומלץ ~~~~~~~~~~~~~מאיה~~~~~~~~~~~~~~~~~~
H horimganvegam New member 21/3/02 #25 תביעה ייצוגית נגד גן וגם ומכון שחר מתארגנת קבוצה להגשת תביעה ייצוגית נגד הרשת ובעליה. אם ברצונכם להצטרף אנא שלחו פרטים למייל [email protected]
תביעה ייצוגית נגד גן וגם ומכון שחר מתארגנת קבוצה להגשת תביעה ייצוגית נגד הרשת ובעליה. אם ברצונכם להצטרף אנא שלחו פרטים למייל [email protected]