מגניב!!! שיהיה המון בהצלחה.
א אמא של אריאל ומוריה New member 4/5/05 #44 ישששששששששששש ../images/Emo24.gif שיהיה לך בהצלחה. אני בטוחה שעם הזמן תנאי העבודה יהיו טובים יותר.
מ מאז New member 4/5/05 #45 נהדר! מתים לעוד פרטים בזמנו עשיתי סטאז במשרד ליד הבורסה, כך שאני מאוד סקרנית... מה התחום? אולי יתר העודיות כאן יוכלו לעודד אותך?
נהדר! מתים לעוד פרטים בזמנו עשיתי סטאז במשרד ליד הבורסה, כך שאני מאוד סקרנית... מה התחום? אולי יתר העודיות כאן יוכלו לעודד אותך?
M mummy New member 4/5/05 #46 וואו! איזה כייף ואיזה יופי! בסוף זה קורה. בסוף זה מגיע. איזו הקלה. שיהיה בהצלחה, ושתהיה זו התחלה חדשה מרגשת ומרעננת לכולכם.
וואו! איזה כייף ואיזה יופי! בסוף זה קורה. בסוף זה מגיע. איזו הקלה. שיהיה בהצלחה, ושתהיה זו התחלה חדשה מרגשת ומרעננת לכולכם.
ס סגולה קטנה New member 4/5/05 #47 ../images/Emo140.gifבשעה טובה! נראה שדברים מתחילים להסתדר וליפול למקומם. אפילו שזו לא עבודת החלומות זה משהו, זה יוצאי אותך מהבית, יכניס קצת כסף, וייתן סיפוק בהצלחה!
../images/Emo140.gifבשעה טובה! נראה שדברים מתחילים להסתדר וליפול למקומם. אפילו שזו לא עבודת החלומות זה משהו, זה יוצאי אותך מהבית, יכניס קצת כסף, וייתן סיפוק בהצלחה!
ה הכי חמודה באמת New member 5/5/05 #51 מעולה!!!! שמחה בשבילך! מקווה שהאנשים במשרד לפחות נחמדים... בקרוב אצלי אחרי החופשת לידה (אופס, צריך ללדת קודם, לא?)
מעולה!!!! שמחה בשבילך! מקווה שהאנשים במשרד לפחות נחמדים... בקרוב אצלי אחרי החופשת לידה (אופס, צריך ללדת קודם, לא?)
ש שרון של לוטן New member 5/5/05 #52 מזל טוב! כל-כך שמחה בשבילך! זה נשמע נפלא ואפילו לא פשרה. שתהיה המון בהצלחה!