לומדים להצליח בעסקים ב-

LeAnnDylan

Well-known member
חצופה. בטח שאני יודעת איך עושים את זה

אני פשוט עצלנית

X יו יו S

New member
לא היא יותר יפה עכשיו

או שבתמונה היא נראת יותר יפה מאשר בטלויזיה

התמונה מפוטשפת בטירוף

בטלוויזיה היא לרוב בלי איפור מקצועי לכן היא נראית "מוזנחת" יותר למרות שיש לה יופי טבעי מהמם. אבל על הקאבר זה פשוט עריכה נטו של יותר מידי מברשות.

X יו יו S

New member
אוקי

אבל יותר התכוונתי בקליפים ישנים שלה (2 קליפים היחידים שלה שאני מכירה) גם שיער יותר יפה לה ככה

לא בדיוק הבנתי למה את מתכוונת

קודם כל, על איזה קליפים את מדברת? דבר שני, מה התכוונת שהיא נראית שונה עכשיו בהשוואה לאיך שהיא נראתה בקליפים או שהיא נראית שונה על הקאבר בהשוואה לאיך שהיא נראית בסדרה?

X יו יו S

New member
על איזה סדרה מדוברת?

ואגב זאת שאנייה טווין כן?
שלא כמו שקרה לי אתמול עם דילן חשבתי שתמונה שלה במסן זאת מישהי אחרת

אה ../images/Emo12.gif

רשמת שהיא יותר יפה מבטלוויזיה אז חשבתי שדיברת על התוכנית שלה. יש לה תוכנית שנקראת Why Not With Shania Twain (שכן מן הסתם הבנת כבר שכן מדובר בשאניה
) ואם מתחשק לך לראות אורית תשמח לפרגן לך בלינקים לצפיה/הורדה. אז אני מניחה שהתכוונת לזה שהיא לא דומה בספר לאיך שהיא נראתה בקליפים? מה שמחזיר אותי לשאלה - איזה קליפים?

LeAnnDylan

Well-known member
מצטרפת לשאלה - איזה קליפים?

ובאמת אורית, תסדרי לילדה קישורים. בשביל מה אנחנו מחזיקים אותך בפורום?

X יו יו S

New member
../images/Emo122.gif

מה זה נראה לי הסתבכתי עכשיו כי קליפים ישנים מאוד אני מדברת על שיר הדי מוכר שלה שהיא לובשת מנומר ומדברת על בראד פיט ועל קליפ שהוא חיקוי לקליפ של טום ג'ונס (שהיא שרה ויש להקה של בנים שמנגנת מאחוריה) קיצר היא נראת יותר צעירה עכשיו

LeAnnDylan

Well-known member
זה לא משנה אם אני רוצה לדעת או לא

סביר להניח שאני בכלל לא אדע למי את מתכוונת

LeAnnDylan

Well-known member
זה סתם כי הדימיון שלך מפותח מאוד|הא|

בכל תמונה של מרטינה היא החליטה שהיא דומה למישהי אחרת. וכל האנשים שהיא ציינה בחיים לא שמעתי עליהם
מרטינה דומה לעצמה וזהו|הא|

blah blah story

New member
אז ככה -

שאניה נעלמה בשנים האחרונות - לטענתה נעלם לה הקול והיא לא יכולה לשיר. עכשיו היא רוצה לחזור ולהופיע אז היא במסע חיפוש אחרי הקול שלה ויש לה תוכנית (מעולה) בערוץ של אופרה ווינפרי. הנה קישור לתוכנית: http://www.alluc.org/tv-shows/watch-why-not-with-shania-twain-online/season-01/236390.html?lang=EN בונוס - שיר חדש שהיא כותבת בתוכנית: http://www.youtube.com/watch?v=NGuc3DXTUlE ובנוגע לקליפים והמראה של שאניה - לדעתי שאניה הכי יפה כשהיא טבעי - בלי איפור כבד ובלי שיער מוזר! המראה הכי נוראי שלה הוא בקליפ של that don't impress me much - אני חושבת שהצבע של השיער לא מתאים לה בכלל ולא מייצג בכלל את השאניה! לצערי הוא אחד הקליפים המצליחים שלה. אני חושבת שדרוש דחוף שרשור עם הקליפים שלה...

LeAnnDylan

Well-known member
דווקא במן איי פיל לייק אה וומן לדעתי היא נראי

ת הכי רע. בדונט אימפרס מי מאץ' לדעתי הצבע יפה, אבל הפוני קצת משונה. לא נוראי אבל לא נראה עליה טבעי ואיפור שהיא נראית איתו כמו גוויה אולי מוצלח לאופי הקליפ אבל לא משהו שהייתי מציעה לה לאמץ. גם באיי גונה גט-יה גוד לא אהבתי איך שהיא נראית. היא נראתה כמו הומלסית בעיניי. היא כן צריכה מייקאפ אבל הוא צריך להעשות בטוב טעם. נגיד, בכל הקליפים האלה לפניי קאם און אובר היא הלכה על המראה "הטבעי" אבל עדין היו עליה כמויות אדירות של מייקאפ והייר סטיילינג לא להיט. לעומת זאת בקליפים של אפ, מינוס IGGG היא נראתה טוב. נגיד בטנקיו בייבי היא מהממת והיא כן מאופרת אבל בטוב טעם
קיצר, חפירה שלמה על כלום
יאללה תעשי כבר שרשור קליפים. בשביל מה את במשמרת לילה

X יו יו S

New member
שימי תמונה שלה שאת אוהבת שאני אבין

ולא הבנתי מה הקטע של התוכנית שלה מה בדיוק קורה שם

למעלה