לומדים על הסרטן ב-

LeAnnDylan

Well-known member
מה באמת ../images/Emo12.gif הווווו רטטים קלים עוברים בכל גופי

בת דודה שלי עומדת מעליי וקוראת איתי את ההודעה הזו וצוחקת עליי שרק אנשים שלא מכירים אותי אוהבים אותי וחושבים שאני משעשעת
ביץ'|הא|
פעם הבאה שהתינוקת הדובית שלי תבכה אני אראה לה מזה לא לאהוב אותי

LeAnnDylan

Well-known member
עלק שלי :| *********שלה!!

די זה רודף אותי
לא רוצה ילדים!!!@@#$#@

snavgm

New member
ראיתי שכתבתי שהסידרה של דיינה עולה בYES?

פרק 1 יום ראשון 7.8 YES DRAMA ערוץ 12 22:00

LeAnnDylan

Well-known member
ראיתי

ראיתי גם את הפרסומות של זה כל רבע דקה ביס בכל ערוץ אפשרי
אני אצל בת דודה שלי עכשיו ויש להם בבית 7 ממירים של יס. שמתי להם את הסדרה להקלטה בכל הערוצים

snavgm

New member
../images/Emo244.gifדיינהמדברת על מה היא עושה לנשים צעירות

Dana DelanyOn being an unexpected role model for young girls: “I find strong women interesting because they tend to be complicated. I have a strong following of young girls who I give advice to, especially on Twitter, which I never expected. I didn’t realize how hungry they were for a female role model. There are girls who want to know that it’s ok not to get married and it’s ok not to have children. We all have these stereotypes of what’s expected, and I think it’s been helpful for them to hear about somebody who went their own way. I feel like I’ve forged my own path” http://www.parade.com/celebrity/celebrity-parade/2011/08/dana-delany-body-of-proof.html

LeAnnDylan

Well-known member
תאכלס רק בגלל זה אני אוהבת אותה

כאילו אוהבת אֵז אִין מכבדת. על זה שהיא בת איזה מיליון בלי שום רצון להתמסד ו\או להקים משפחה\ללדת ילדים. כל הכבוד לה! טוב, זה והעובדה שהיא טוטאל ביץ' בבאדי אוף פרוף

snavgm

New member
דיינהטיפוס מיוחד- אין מה לומר!(מיני חפירה)

בכל הראיונות גם של THE VIEW ובכלל, תמיד נטפלים אליה- איך היא לא נשואה בלי ילדים בלה בלה בלה והיא תמיד מנפנת את כולם בגאון וטוענת- זכותי לבחור לחיות איך שבא לי! אני מתה עליה ככה. אניוואי- כשהייתי צעירה ועדין חלשת אופי- אני זוכרת את הלחצים שאת חווה בישראל להתחתן, ללדת ילדים וגם היא הייתה עבורי מודל חיקוי מעולה של אישה חזקה שמעיזה לחיות באופן שהיא בוחרת. עכשיו גם בדמויות שלה בסרטים ובסדרות היא בוחרת דמויות של נשים חזקות פורצות דרך- למשל אם ראית אותה בסרט " סיפורה של מרגרט סנגר"(1995) על האישה שהעיזה ללהלחם על הזכות לאמצעי מניעה ותכנון ילדוה (סיפור אמיתי. אישה מדהימה פורצת דרך!) או דיינה בתור שרה מקלואור ב TRUE WOMAN (1997 על ההיסטוריה של הלבנים באמריקה או בתור או בתור גוזפין מרקוס ב TOMBSTONE (1995) שלא לדבר על האישה החזקה שהיא משחקת בצ'יינה ביץ' בתור מק'מרפי, קתרין המקורית של עונה 4 בדספרט, בלשית FBI ב CASTLE או עכשין בבאדי אוף פרווף. היא יודעת לשחק טוטאל ביץ' וגם אישה חזקה. והיא גם אישה עצמאית וחזקה בחיי היום יום. תקרא מי כתבה לה מישהיא בפורום הבוקר: You are a wonderful role model & such a maverick, Dana. One of the first times you tweeted me was after i asked you how your family reacted to your decision to not have kids or get married. My family was not supportive. You told me that there are "a lot of us out there." It is a wonderful feeling to know that i am not alone in my choices. You truly have given me the courage to stick with my decision. Thank you! You are my role model. Also, in regards to the Danimals video being mentioned in your pre- interview for The View, OMG! I hope you realize how incredibly happy that made all of us. Lynette & I were just beyond words...& still are! :) I feel so lucky to look up to such an honest woman, Dana. You knew what you wanted in life & you went for it. I admire you very much. Much love, Alexis

דוקא הבית שחי שלי מריח בסדר גמור

בדקתי. לגבי הג'ינג'ים, אני אוהבת אותם שהם בגילאים של קריסטיאן|ריר|

LeAnnDylan

Well-known member
זה אפילו יותר סוטה ../images/Emo6.gif

אני עדין לא מאמינה שהייתה תקופה שממש אהבת אותו. כנראה הזכיר לך את עצמך;;

LeAnnDylan

Well-known member
רק עכשיו ראיתי את הראיון

|סוף סוף הילדה ישנה| הקטע בסוף של אחותה עם המסור הרס אותי

CharmedRulez

New member
ראיון מצחיק. למרות שחייבים לציין שהיא שיננה

היטב את האמירות על הקמפיין שהיא מקדמת ובשני הריאיון זה אותו ניסוח אחד לאחד. אמנם רק אובססיבים יראו את כל הראיונות איתה (או מי שהיה לי משעמם אתמול בלילה כמוני
) אבל עדיין זה נראה פחות טוב.

snavgm

New member
למה שיננה? אמרה את שעל ליבה.

לפעמים שאתה מחובר למשהו. ומראיינים אותך שוב ושוב זה יוצא דומה- SO WHAT? היא נראית נפלאה. רעננה, מאושרת על חייה המקצועים והאישיים בגיל 55 החיים בשיא אצלה. סבבה. הלוואי על כולם.

CharmedRulez

New member
זה לא קשור למה שאמרתי.

היא נראית מעולה, היא הכי יפה שהייתה איי פעם, מצחיקה, מרגשת, מעניינת וכובשת. אבל המילים, ספציפית על הקמפיין, היו משוננות. זה הכל. לא מתקיף את דיינה. לא לדאוג.

snavgm

New member
לא מתווכחתעל השינון .../images/Emo6.gif

ומסכימה עם כל שאר המחמאות שנתת לה.
איך יש נשים שרק משתבחות עם הגיל.. הלוואי עלי..

adii1201

New member
היא לא משתבחת. המנתח הפלסטי שלה ובוטוקוס

משבחים אותה. ולפני שאת מזנקת עליי, אני חושבת אותו הדבר על פליסיטי. לא יודעת מה בדיוק הן עושות אבל טבעי זה לא. לא שחלילה יש לי משהו נגד זה, אפטר אול אם ככה זה גורם להן להיראות שימשיכו!

CharmedRulez

New member
../images/Emo127.gif

יחד עם זאת לא אצל כולן זה נראה טוב, טרי מרשה וניקולט לא יצא להן כזה טוב.

למעלה