דיינהטיפוס מיוחד- אין מה לומר!(מיני חפירה)
בכל הראיונות גם של THE VIEW ובכלל, תמיד נטפלים אליה- איך היא לא נשואה בלי ילדים בלה בלה בלה והיא תמיד מנפנת את כולם בגאון וטוענת- זכותי לבחור לחיות איך שבא לי! אני מתה עליה ככה. אניוואי- כשהייתי צעירה ועדין חלשת אופי- אני זוכרת את הלחצים שאת חווה בישראל להתחתן, ללדת ילדים וגם היא הייתה עבורי מודל חיקוי מעולה של אישה חזקה שמעיזה לחיות באופן שהיא בוחרת. עכשיו גם בדמויות שלה בסרטים ובסדרות היא בוחרת דמויות של נשים חזקות פורצות דרך- למשל אם ראית אותה בסרט " סיפורה של מרגרט סנגר"(1995) על האישה שהעיזה ללהלחם על הזכות לאמצעי מניעה ותכנון ילדוה (סיפור אמיתי. אישה מדהימה פורצת דרך!) או דיינה בתור שרה מקלואור ב TRUE WOMAN (1997 על ההיסטוריה של הלבנים באמריקה או בתור או בתור גוזפין מרקוס ב TOMBSTONE (1995) שלא לדבר על האישה החזקה שהיא משחקת בצ'יינה ביץ' בתור מק'מרפי, קתרין המקורית של עונה 4 בדספרט, בלשית FBI ב CASTLE או עכשין בבאדי אוף פרווף. היא יודעת לשחק טוטאל ביץ' וגם אישה חזקה. והיא גם אישה עצמאית וחזקה בחיי היום יום. תקרא מי כתבה לה מישהיא בפורום הבוקר: You are a wonderful role model & such a maverick, Dana. One of the first times you tweeted me was after i asked you how your family reacted to your decision to not have kids or get married. My family was not supportive. You told me that there are "a lot of us out there." It is a wonderful feeling to know that i am not alone in my choices. You truly have given me the courage to stick with my decision. Thank you! You are my role model. Also, in regards to the Danimals video being mentioned in your pre- interview for The View, OMG! I hope you realize how incredibly happy that made all of us. Lynette & I were just beyond words...& still are!
I feel so lucky to look up to such an honest woman, Dana. You knew what you wanted in life & you went for it. I admire you very much. Much love, Alexis