האמת אין לי מושג על הלונדון פאס
וכן תקני כמה כרטיסים יחד
מדאם טוסו כולנו ראינו בכל מיני מקומות בעולם (אני באמסטרדם נניח) אז החלטנו לא להוציא על זה ולעשות רק את הלונדון איי בעיקרון כן כרטיסים משולבים זה מומלץ
אבל כמו שאמרתי- לבדוק גם במלון קודם!! זה יוצא פחות!

חנות של M&M זה כל כך מסוכן מבחינתי
בפרימארק היה ממש נחמד ומצאתי שם אחלה דברים..

אני דיברתי על וויקד עוד בארץ והחלטנו לחפש כרטיסים נורמליים ולא להסתמך על חצי מחיר (גם כי תכלס, קצת רצינו לשבת במקום טוב) אבל אני לא נסעתי עם עוד מישהו צעיר אז כל עניין הלתכנן מראש אולי היה מתבטל אם זה היה נניח אני ואחותי או משהו כזה (למרות שהקטע של המקום כן דיבר אליי..)

הטיוב מבטל כל צורך בחוש כיוון
את צריכה לדעת את הקו ואת השם של התחנה שאת רוצה להגיע ואז כשאת יורדת לקו יש לך ימינה לכיוון אחד והשמאלה זה לכיוון הנגדי ויש רשימה שמית של תחנות לפי הסדר מאיפה שאת נמצאת והלאה אז את פשוט מוצאת את השם של התחנה שלך והולכת לצד שמגיע אליה
ובמפה עצמה יש לך את כל הקווים לפי צבעים וחיבורים ביניהם
כלומר אם את רוצה להגיע לתחנה שעוברת בה רכבת מסוימת שאין בתחנה שלך, תמצאי נקודה שזאת שיש אצלך והשנייה נפגשות תסעי אליה ושם תחליפי
אבל תתכונני להמון הליכה בטיוב...זה רשת שלמה ומטורפת, יש תחנות קטנות ואז את צ'יק צ'אק מוצאת ויש תחנות שאת צריכה לרדת איזה 5 מפלסים רק כדי לעלות 3 מפלסים מצד אחר...יש מקומות שיש מעליות...יש תור עצום למעלית אבל אפשר להכניס אליה מלא אנשים אז אל תיבהלו מהתור...אנחנו רצינו לוותר על התור ולעלות במדרגות...זה...היה...נוראי! זה היה מיליון ושמונה קומות בערך (משהו שאת לא מרגישה כשאת עולה את זה במעלית)
תכלס, זו עיר שלמה
אבל השלטים ברורים והכל לפי הצבעים של הקווים ומאוד נוח
רק טיפונת מעייף
אה ומגיעה רכבת באמת כל איזה 2 דקות אז לא להבהל אם היא נוסעת לכם מול הפנים, אם הגעת והיא באמצע העלאה וגם מלאה אל תנסו להדחף שלא תיסגר עליכם הדלת שזה מאוד לא נעים
ותעשו הסכם שאם בטעות הדלת חוצצת בינכם זה שעלה יורד בתחנה אחרי ומחכה לשני...
זה מקום קצת קלסטרופובי (היה בעייתי לגבי הפרטנריות שלי
) אבל באמת שהכל טוב ואין מה להלחץ

לגבי בגדים שכחתי לכתוב
אני נסעתי בספטמבר - אוקטובר והיה קר וגשום (היו לנו יומיים אפילו חמים אבל..עונה מבלבלת..)
לא היה שלג אבל כשהייתה רוח היה מאוד קר
אז אם את מאלה שסובלות מקור תתכונני בהתאם
אני הייתי עם חולצות קצרות/ארוכות ומעליהן מעיל וצעיף

ואז כשאת נכנסת לטיוב את מתחילה להתפשט כי חם שם בטירוף

כסף לשופינג
מה בדיוק את מתכננת לקנות?
לא נורא זול שם (הפרימארק דווקא כן בעיקר כי הלכתי לכיוון הזה וקניתי חולצות לעבודה ב5-6 פאונד) אז צריך סכום מסויים ולא נמוך מאוד
אוכל
אכלנו במקדונלדס וזה בדיחה..פאונד-שניים להמבורגר
פסטה לא אכלתי שם
אכלתי פיצה אבל עם הלקטוז אני לא יודעת כמה זה רלוונטי לך..
וכן תקני כמה כרטיסים יחד
מדאם טוסו כולנו ראינו בכל מיני מקומות בעולם (אני באמסטרדם נניח) אז החלטנו לא להוציא על זה ולעשות רק את הלונדון איי בעיקרון כן כרטיסים משולבים זה מומלץ
אבל כמו שאמרתי- לבדוק גם במלון קודם!! זה יוצא פחות!

חנות של M&M זה כל כך מסוכן מבחינתי
בפרימארק היה ממש נחמד ומצאתי שם אחלה דברים..

אני דיברתי על וויקד עוד בארץ והחלטנו לחפש כרטיסים נורמליים ולא להסתמך על חצי מחיר (גם כי תכלס, קצת רצינו לשבת במקום טוב) אבל אני לא נסעתי עם עוד מישהו צעיר אז כל עניין הלתכנן מראש אולי היה מתבטל אם זה היה נניח אני ואחותי או משהו כזה (למרות שהקטע של המקום כן דיבר אליי..)

הטיוב מבטל כל צורך בחוש כיוון
את צריכה לדעת את הקו ואת השם של התחנה שאת רוצה להגיע ואז כשאת יורדת לקו יש לך ימינה לכיוון אחד והשמאלה זה לכיוון הנגדי ויש רשימה שמית של תחנות לפי הסדר מאיפה שאת נמצאת והלאה אז את פשוט מוצאת את השם של התחנה שלך והולכת לצד שמגיע אליה
ובמפה עצמה יש לך את כל הקווים לפי צבעים וחיבורים ביניהם
כלומר אם את רוצה להגיע לתחנה שעוברת בה רכבת מסוימת שאין בתחנה שלך, תמצאי נקודה שזאת שיש אצלך והשנייה נפגשות תסעי אליה ושם תחליפי
אבל תתכונני להמון הליכה בטיוב...זה רשת שלמה ומטורפת, יש תחנות קטנות ואז את צ'יק צ'אק מוצאת ויש תחנות שאת צריכה לרדת איזה 5 מפלסים רק כדי לעלות 3 מפלסים מצד אחר...יש מקומות שיש מעליות...יש תור עצום למעלית אבל אפשר להכניס אליה מלא אנשים אז אל תיבהלו מהתור...אנחנו רצינו לוותר על התור ולעלות במדרגות...זה...היה...נוראי! זה היה מיליון ושמונה קומות בערך (משהו שאת לא מרגישה כשאת עולה את זה במעלית)
תכלס, זו עיר שלמה
אבל השלטים ברורים והכל לפי הצבעים של הקווים ומאוד נוח
רק טיפונת מעייף
אה ומגיעה רכבת באמת כל איזה 2 דקות אז לא להבהל אם היא נוסעת לכם מול הפנים, אם הגעת והיא באמצע העלאה וגם מלאה אל תנסו להדחף שלא תיסגר עליכם הדלת שזה מאוד לא נעים
ותעשו הסכם שאם בטעות הדלת חוצצת בינכם זה שעלה יורד בתחנה אחרי ומחכה לשני...
זה מקום קצת קלסטרופובי (היה בעייתי לגבי הפרטנריות שלי

לגבי בגדים שכחתי לכתוב
אני נסעתי בספטמבר - אוקטובר והיה קר וגשום (היו לנו יומיים אפילו חמים אבל..עונה מבלבלת..)
לא היה שלג אבל כשהייתה רוח היה מאוד קר
אז אם את מאלה שסובלות מקור תתכונני בהתאם
אני הייתי עם חולצות קצרות/ארוכות ומעליהן מעיל וצעיף

ואז כשאת נכנסת לטיוב את מתחילה להתפשט כי חם שם בטירוף

כסף לשופינג
מה בדיוק את מתכננת לקנות?
לא נורא זול שם (הפרימארק דווקא כן בעיקר כי הלכתי לכיוון הזה וקניתי חולצות לעבודה ב5-6 פאונד) אז צריך סכום מסויים ולא נמוך מאוד
אוכל
אכלנו במקדונלדס וזה בדיחה..פאונד-שניים להמבורגר
פסטה לא אכלתי שם
אכלתי פיצה אבל עם הלקטוז אני לא יודעת כמה זה רלוונטי לך..