לוסי ורנה היו עסוקות קצת...

LLRO

New member
באמת שאלה רטורית

חוץ מזה שהיא יפה (מאוד מאוד) ושחקנית מעולה, היא כל כך כל כך כל כך חמודה
וחוץ מזה אי אפשר לא להתאהב בה אחרי שרואים את החיוך שלה...

shiri_b

New member
או אחרי שקוראים ראיון איתה,

היא פשוט בן אדם מדהים! אם היא באמת כזאת נחמדה כמו שהיא בראיונות (ואני חושבת שכן היא לא נראת כמו הכוכבים האלה שנחמדים רק בראיונות), וכל ההתרמות והדברים שהיא עושה למען ילדים.

היא באמת נחמדה כמו בראיונות

יש לי שני חברים שפגשו אותה (לא להרוג אותם בבקשה) והסיפורים שלהם מוכיחים מעל לכל ספק שהיא גם גברת עם קלאסה וגם חברמנית - לדוגמא המתכתב הניו-זילנדי שלי שפגש אותה התבלבל לגמרי כשהוא פגש אותה ובמקום להגיד לה שהוא מעריץ גדול שלה, אמר לה שהוא מעריץ גדול של רנה (מה שנכון) והיא במקום להעלב או משהו אמרה, "גם אני" וישר אחר כך אמרה שהיא בדיוק דיברה עם רנה באותו יום, ושרנה בקליפורניה ומה היא עושה שם וכו´. החברה הישראלית שלי שפגשה אותה ביקשה שהיא תחתום לה אבל העט לא עבד, אז לוסי הוציאה טוש מהתיק שלה וחתמה לה. ואחרי זה היא נתנה לה נשיקה על הלחי. ומאוחר יותר היא גם הצטלמה איתה.

ישראלים שפגשו את לוסי.... ../images/Emo99.gif

וואה......... אתם יודעים שהיא גרה בארץ איזה שנה? היא עבדה בקיבוץ (אלוהים יודע איזה ואיפה) והיה לה חבר טוב שקראו לו אורי. זה הכי הרבה שידוע על שהותה של ה- Flawless One בארץ...

כן אני יודעת שהיא גרה בארץ, למה

לא הייתי בת 16 וחולה על זינה, אז? דאמממ איט!

האמת היא שסתם באתי להגיד

"מעניין כמה ישראלים פגשו אותה" ואז נזכרתי שהיא גרה בארץ אז כנראה הרבה
אתם חושבים שאי פעם נמצא את האורי הזה? אולי הוא עוד בקשר איתה, אולי היא תבוא לבקר (!)

יאללה - ככה לוסי נראת היום??

איזה שינוי! אואו...היא לא שיקרה כשאמרה שהיא תשנה תסרוקת וצבע שיער! איזה סאבה היא לא נראת כמו זינה כבר..טוב האמת אחרי הסדרה יש לה חיים ואני מבינה אותה על השינוי, אחלה. היא נראת טוב וחמודה כתמיד, אבל צבעים כההים יותר התאימו לה לדעתי, לא? יש לה שיער כזה חום אפור..מזה?? והיא תמיד נשארה אותה מתוקה!! תודה על התמונות!

למעלה