לוריין היל ביטלה את ההופעה בישראל

DAN1EL

New member
לוריין היל ביטלה את ההופעה בישראל

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4653279,00.html

עצוב ביותר.
ביטולים כמו של לנה דל ריי בתקופת "צוק איתן" היו מובנים לגמרי מבחינתי - אני לא מצפה מאמן להופיע תחת סיכון בטחוני בזמן מלחמה. כשאותו אמן קבע הופעה בישראל, הוא לא תכנן שתפרוץ מלחמה באותה תקופה, לכן הביטול הוא מובן במקרה כזה.

אבל לבטל את ההופעה שלך שלושה ימים (!) לפני התאריך המיועד שלה, לאחר שרבים ממעריצייך כבר רכשו כרטיסים עבורה, רק בגלל שפתאום נזכרת שיש לך אידיאולוגיה - זה עלוב, צבוע, דוחה, מרגיז ביותר ולא מקצועי.
כאילו, אפילו משמרת בעבודה בשכר מינימום קשה לבטל שלושה ימים מראש, אז הופעה? מה נסגר עם היושר המקצועי שלך?
במקום המפיקים הייתי תובע אותה תביעה כזאת שהיא לא תשכח.

כבר אמרתי את זה בעבר במסגרת דיונים דומים כאן בפורום - הייתי מכבד את זה הרבה יותר אם מראש היא הייתה בוחרת שלא להופיע כאן מתוך אידיאולוגיה.
לא הייתי מסכים עם אידיאולוגיה כזאת בשום אופן - אבל הייתי מבין, איכשהו. זכותו של בן אדם לבחור איפה הוא לא רוצה להופיע (גם אם חרם תרבותי שכזה הוא דוחה בעיניי).
אבל לקבוע ואחר כך לבטל - ועוד ממש ברגע האחרון - זה פשוט לא לעניין.

דעתכם?

ערן1987

New member
אני ארחיב על זה כבר מחר

אני מאמין שהמפיקים של המופע יתבעו אותה בלא מעט בלינג בלינג.

אגב, זה קורה כחודש אחרי שהכריזו שאלבום הסולו שלה ייכנס ל-Library of Congress’ National Recording Registry, שזה דבר מכובד מאוד כמובן.

ערן1987

New member
הנה מה שהיא כתבה בעמוד הפייסבוק שלה

Dear Friends and Fans in Israel,
&nbsp
When deciding to play the region, my intention was to perform in both Tel Aviv and Ramallah. Setting up a performance in the Palestinian Territory, at the same time as our show in Israel, proved to be a challenge. I've wanted very much to bring our live performance to this part of the world, but also to be a presence supporting justice and peace. It is very important to me that my presence or message not be misconstrued, or a source of alienation to either my Israeli or my Palestinian fans. For this reason, we have decided to cancel the upcoming performance in Israel, and seek a different strategy to bring my music to ALL of my fans in the region. May healing, equanimity, and the openness necessary for lasting resolution and reconciliation come to this region and its people.
&nbsp
Respectfully,
Ms. Lauryn Hill

RTur

New member
היא חושבת שנולדנו אתמול?

מה זה השטויות האלה? מה הקשר? מה קשור שמיטה לסיני?
"כוונתי הייתה להופיע גם בתל אביב וגם ברמאללה" - אוקיי נו, מה את רוצה מאיתנו? תקבעי הופעה גם ברמאללה..
"לקבוע הופעה ברשות הפלסטינית בו זמנית עם ההופעה בישראל התגלתה כאתגר" - בטח אתגר, מה את הכבשה דולי? איך תופיעי בשני מקומות בו זמנית? סתומה.
בגלל שלא הצליחה לקבוע הופעה ברמאללה אז היא מבטלת את זאת של ישראל? מה הקשר? מה את מענישה אותנו? לכי תחפשי!
&nbsp
מה גם שאם היא כל כך רצתה לקבוע הופעה ברמאללה, איך זה שלא פורסם שום דבר בתקשורת על הכוונה הזאת שלה? איפה דיווחים על איזשהו נסיון לקבוע שם הופעה? משא ומתן? למה היא נזכרת יומיים לפני לבטל את ההופעה כאן? אפשר לחשוב שעד עכשיו החזיקו אותה שם ולא נתנו לה תשובה אם הופעה ברמאללה אפשרית או לא. איפה תופיעי שם? במנהרה? ברור שלא תוכלי להופיע שם..
&nbsp
"רספקטפולי" היא עוד כותבת. מי שרוצה לכבד את הקהל שלה לא קובעת הופעה ומבטלת אותה יומיים לפני בתירוצים הזויים..
&nbsp
&nbsp

DAN1EL

New member
זו הרי צביעות לשמה.

ב-2014 היא הופיעה בלונדון, ולא הלכה להופיע בו-זמנית בשטחים הכבושים של הממלכה הבריטית (צפון אירלנד וסקוטלנד).
ושלא לדבר על הקולוניאליזם הבריטי באפריקה ובמזרח, כן?
אבל באנגליה זה בסדר להופיע, נכון?
&nbsp
מסכים בטירוף עם השורה האחרונה שלך (וגם עם כל שאר ההודעה, כמובן).

ערן1987

New member
לא רק אנגליה, אל תשכח שגם ארה"ב היא לא בדיוק

המדינה הכי תמימה בעולם (בעבר ובהווה).

DAN1EL

New member
תאמין לי שאני לא שוכח.

בכלל, ע"פ ההיגיון של כל המחרימים למיניהם - צריך להחרים בערך את רוב המדינות בעולם.

ערן1987

New member
יאפ, מסכים איתך

פשוט יש פה נגע חזק מאוד של אנטישמיות שמשפיע על כל העניין.

DAN1EL

New member
!

ערן1987

New member
"מה את הכבשה דולי?"
!!!!!

וזה באמת דבילי שהיא לא ניסתה לקבוע מראש גם הופעה ברמאללה (שאני בטוח שיש לה שם הרבה מעריצים
)
&nbsp
השורה האחרונה שלך

Music Man XD

New member
חבל מאוד.

יש פה אנשים טובים שרוצים ליהנות, וחבל שמונעים את זה מהם. ישראל זה לא המקום היחיד בעולם שמתרחש בו חוסר צדק. כאילו, אני ממש לא אוהב את מה שהולך כאן במדינה לאחרונה (גועל נפש ואני דואג לעתידנו), אבל זו לא אשמתי. למה אני צריך להיענש?
&nbsp
עם זאת, אני מכבד את ההחלטה שלה. זו זכותה המלאה ולהתחיל עם קללות וביטויי שנאה אחרים - זה ילדותי ומיותר. היא זמרת אדירה ומגיע לה קרדיט על המוזיקה שלה, ללא קשר להחלטות מסוג זה.

2Dirrty4U

New member
הכי הצחיקה אותי התגובה העלובה שלה

בלה בלה בלה ואפילו תירוץ לגיטימי היא לא נתנה.
מי בכלל צריך אותה? מי הזמין אותה לבוא לפה? היא לא רלוונטית כבר בערך משנות ה-90.

שתלך להופיע ברמאללה, שתלך להופיע בעזה.. מי מחזיק אותה?!
כאלטרנטיבה היא כמובן יכולה גם למות ממנת יתר. מבטיחים לא לבכות יותר מידי.

ערן1987

New member
כבר דיברנו על עניין העובדה שמגיעים לכאן כוכבי עבר

ואין ספק שהשיא שלה היה בניינטיז, אבל שוב, היא מה שנקרא אגדה מהלכת. היא הצליחה בענק, מסחרית ומוסיקלית, כחלק מהפוג'יז וכזמרת סולו - וזה תמיד יהיה לזכותה. ושוב, גם אם היא לא רלוונטית זה לא אומר שהיא צריכה להפסיק לעשות את מה שהיא עושה.
&nbsp
וכנראה שהיא לא תמות בקרוב ממנת יתר, אם אני לא טועה היא כבר נגמלה

DAN1EL

New member
לא הייתי ממהר לבטל את הלגיטימיות שלה, אולגה.

אפילו שהיה לה רק אלבום סולו אחד ושכבר המון שנים היא לא הוציאה אלבום חדש, היא עדיין אחת הזמרות המדהימות, מבחינתי, של עשרים השנים האחרונות, והיא סוג של אגדית.
וגם על הפוג'יז מגיע לה קרדיט מטורף.
&nbsp
היא עצבנה אותי ממש עם הביטול הזה, אבל אני לא יכול לקחת את זה ממנה - היא מוזיקאית מדהימה.

DAN1EL

New member
כלומר, את הרלוונטיות שלה*

אבל גם לא את הלגיטימיות.

2Dirrty4U

New member
couldn't care less, מבחינתי היא בכל זאת לא רלוונטית

אני גם לא רואה בביטול שלה הפסד גדול אבל כן מעצבנת אותי ההתנהלות המגעילה והתגובה העלובה שלה עם התירוץ המצוץ והנסיון המתייפיף שלה לצאת בסדר כביכול.
הזמינו/הסכימו לארח את התחת הלא רלוונטי שלה בארץ, נתנו לה וללהיטי העבר (הרחוק) שלה במה, ארגנו הכל, אנשים קנו כרטיסים והיא עוד מתאווזת פה כאילו היא מינימום אליזבת השנייה. יאאאאלה שתלך להופיע מול דאעש, היא לא עושה פה טובות לאף אחד!

למעלה