לוריין היל ביטלה את ההופעה בישראל

DAN1EL

New member
לא מסכים איתך לגבי חוסר הרלוונטיות

אני לא חושב שזו דרך נכונה לשפוט אמן - כלומר, להסתכל על זה כאילו שאמן שלא היה כמה שנים טובות במצעדים כבר לא שווה כלום ולא צריך להתייחס אליו יותר והוא "לא רלוונטי" והוא צריך להגיד תודה על כל במה שנותנים לו לעלות עליה.
&nbsp
לגבי השאר - זה באמת מרגיז וזו באמת גישה דוחה ואני באמת חושב שצריך לעשות סוף לכל הביטולים האלה ברגע האחרון בגלל "אידאולוגיה" (עאלק).
ואיך שמים לזה סוף? תביעות ענק.
זה מה שהייתי עושה במקום המפיקים. למען יראו וייראו.
&nbsp
מעבר לעניין הפוליטי והאנושי וההתנהגות המגעילה כלפי המעריצים - יש פה חוסר מקצועיות לשמה. לא מתנהגים ככה.
כלומר - תחשבי כמה כסף הוציאו על יחסי ציבור למופע הזה - שלטי חוצות, באנרים באינטרנט, מודעות פרסומת בעיתון - והכל הלך לפח בגלל שהגברת נזכרה שלושה ימים לפני שהיא צריכה בעצם להחרים אותנו ושהיא כזאת פרו-פלסטינית פתאום.
&nbsp
ואתם יודעים מה, גם אם נגיד יש איזשהו סעיף בחוזה איתה (בהנחה שהם היו מספיק חכמים כדי לחתום על חוזה כזה) שמסדיר איכשהו את העניין של כספי פיצויים במקרה של ביטול מהסוג הזה, ושיכסו את ההוצאות של יחסי הציבור וכו' - עדיין הם צריכים לתבוע.
גם בגלל ההפסדים, גם בגלל עוגמת הנפש וגם בגלל פגיעה בשמו המקצועי של המפיק.
&nbsp
זמרים צריכים לקחת אחריות על החלטות מהסוג הזה ולא צריך להקל ראש בעניין הזה.
הם צריכים לדעת מראש - שאו שהם לא קובעים הופעה בישראל בכלל כי הם הו-כה-הומניסטיים ושוחרי זכויות אדם ויפי נפש, או שאם הם מבטלים ברגע האחרון - זה פאקינג יפגע להם בכיס, וחזק.
&nbsp
בנוסף, אני חושב שהקהל שמחרימים אותו צריך להשמיע קול, באיזשהו אופן.
חשוב שזמר ידע איך מרגישים המעריצים שלו אחרי שברגע אחד הוא החליט שהמדינה שלהם לא ראויה שהוא יופיע בה ושהוא לא מעוניין בהם ובהערצה שלהם כרגע.

2Dirrty4U

New member
היא באמת צריכה להגיד תודה על כל במה שנותנים לה

עם כל הכבוד אנחנו כבר לא בניינטיז, שתגיד תודה שיש לה בכלל גיגז.
&nbsp
אני הייתי תובעת אותה תביעת ענק כזאת שהיא הייתה נאלצת להופיע כל חייה רק בשביל לשלם את הפיצוי.

ערן1987

New member
הבעיה שתוכל להיווצר עם המפיקים יתבעו את האמנים

שמבטלים ברגע האחרון היא שזה יכול לגרום לכך שאמנים אחרים יחששו להגיע לכאן מראש בדיוק בגלל התביעות האלה, גם אם הם יבטלו (נניח) מסיבות לא פוליטיות. אני לא אומר שזה לא יהיה מוצדק, אבל זה בהחלט מצב שיכול לקרות.
&nbsp
חוץ מזה, מסכים איתך מאוד. הצביעות מגעילה וזה בעיקר מעצבן שהיא מתנהלת ככה מול הקהל שכן רצה לראות אותה.

DAN1EL

New member
זה בדיוק העניין, הם לא צריכים להגיע לכאן מראש

אם הם רואים סיכוי לכך שברגע האחרון יתחשק להם לבטל.
לא מדובר כאן על ביטולים במקרה של סכנה ביטחונית, אלא על ביטולים גחמניים כמו זה של לוריין היל.
&nbsp
אני חושב שכל אמן מקצועי, שמכבד את עצמו ואת הקהל שלו, ויראה מהצד איך תובעים קולגה שלו שעשתה קטע מסריח כזה של ביטול, יבין את הצד של המפיק התובע.
ואם הוא לא יבין - אז הוא לא אמן מקצועי ואנחנו לא רוצים אותו פה גם ככה.
&nbsp
זמרים גדולים וחשובים הגיעו לכאן בשנים האחרונות, ואנחנו לא צריכים טובות מאנשים שמתייחסים אלינו ואל המקצוע שלהם בזלזול כזה.

RTur

New member

Music Man XD

New member
אני לא אוהב שברגע שאמן

מבטל הופעה בישראל, פתאום כולם בארץ מתלהמים ומבטלים את עשייתו המוזיקלית. זה קצת ילדותי.
היא אדירה. יש לה אלבום אחד שאוכל קריירות שלמות. צריך לעשות הפרדה.

2Dirrty4U

New member
מעולם לא חשבתי שהיא אדירה ואף פעם לא אהבתי את המוזיקה שלה

וזה בלי שום קשר לזה שהיא ביטלה את ההופעה שלה בארץ.
לא אכפת לי לא ממנה, לא מהמוזיקה שלה ולא מההופעות שלה.

שכנראה שגברת לוריין חושבת שכולנו טמבלים

אחרת, לא ברור מאיפה היא הוציאה את הנאום הזה, שברור לכולם שהוא שקר אחד ענקי.
ביטלה כי לחצו עליה לבטל-וזה אוטומטית פוסל אותה מלהיות אמן-אמנים לא נכנעים ללחצים פוליטיים,לטעמי.
מה שכן-עכשיו היא יכולה ללכת ולהופיע ברמאללה, בעזה,בשכם,ובסוריה-אני בטוח שיש לה שם קהל עצום.
ולאלה שקנו כרטיסים-היא עוד תחזור לפה.מה לעשות-כמה היא יכולה לעשות ג'ובות על חשבון דיסק אחד, שכבר לא מוכר?אני רק מקווה שהפעם-לא יהיה ביקוש.

Princess Lotta

New member
אני היחידה שחושבת שהיא ביטלה כי לא מכרה מספיק?

למי אכפת ממנה בדיוק?

ערן1987

New member
היא הייתה קרובה לסולד אאוט

במקרה ראיתי את זה לפני כמה ימים, לפני שהתחיל כל הטררם סביבה, וראיתי שלא נשארו כמעט מקומות במקומות הישיבה המסומנים.

ערן1987

New member
הייתי אמור ללכת להופעה הזו

בהתחלה לא תיכננתי כי כרטיס דשא היה די יקר (כ-250 ש"ח) אבל פתאום ראיתי שיש כרטיס דרך בהצדעה ב-140 ומיד קניתי! ברגע שהתחילו הדיבורים על ביטול ידעתי שזה יקרה, סתם ככה היא לא הייתה "מתלבטת" - אבל למה רגע לפני ההופעה? את מבינה שאת דופקת את הקהל שלך ובעיקר אנשים שחתמת איתם על חוזה? זה עושה לך שם רע לוריין, ובואי נודה - בשנים האחרונות השם שלך לא כמו שהיה פעם. את צריכה את הקהל הזה אפילו יותר משהוא צריך אותך.
&nbsp
סאמק. ממש תיכננתי לראות אותה קורעת אותי עם To Zion :(

ערן1987

New member
ומצד שני: דיון וורוויק לא תבטל את הופעתה בישראל

נכון שהיא פונה לקהל אחר לגמרי אבל דיון וורוויק, זמרת-יוצרת אגדית בפני עצמה וגם דודתה של וויטני יוסטון ז"ל, אמורה להופיע בישראל ב-19/5 ולמרות שקיבלה לחצים מרוג'ר ווטרס וחבריו היא מודיעה שהיא לא מבטלת את הופעתה ופירסמה הבוקר את ההודעה הבאה (נמסר ממשרד היח"צ של ההופעה, הדגשים במקור):

Cancellation for Political Purposes/Pressure by Roger Waters – Ms. Warwick would never fall victim to the hard pressures of Roger Waters, from Pink Floyd, or other political people who have their views on politics in Israel. Waters’ political views are of no concern to Ms. Warwick, as she holds her own unique views on world matters. Art has no boundaries. Ms. Warwick will always honor her contracts. If Ms. Warwick had an objection to performing in Israel, no offer would have been entertained and no contract would have been signed.

DAN1EL

New member
וכך מן הראוי שאמן מקצועי ינהג.

אני לא מתכוון ללכת להופעה שלה, אבל תמיד חשבתי ש-Walk on By הוא אחד השירים הכי יפים ומרגשים שהוקלטו אי פעם. :)

למעלה