לא משהו לדעתי. רק בלונדינית היא גם לא מכוערת מצד שני.
T the whole shebang New member 30/11/07 #36 טוב פעם הבאה מישהו אחר יהיה המקור של מאלדר. והיא בכלל לא רק בלונדינית
G Gilliana New member 1/12/07 #49 ../images/Emo45.gif ריס וית'רספון בכלל לא יפה - הפנים שלה מוזרות ביותר.
T the whole shebang New member 2/12/07 #52 היי לא אמרתי שהיא לא יפה!../images/Emo6.gif היא ממש יפה,במיוחד עם שיער חום,אבל מריטה יותר
A aerynsun New member 30/11/07 #47 לא אוהבת את היופי שלה...מה לעשות. בכיף שיביאו לסרט מישהו אחר שיהיה המקור של מולדר.
1 1Shir New member 29/11/07 #29 כי אז מה אם היא נראית טוב (לדעתך)? זו לא סיבה להרחיק אותה! אם כבר, לקרב! תתמודדי בתחרות ותנצחי, זה רק יותר כיף.
כי אז מה אם היא נראית טוב (לדעתך)? זו לא סיבה להרחיק אותה! אם כבר, לקרב! תתמודדי בתחרות ותנצחי, זה רק יותר כיף.
S S m e l l y Cat New member 30/11/07 #40 חיחי ואו הגזמתם.. לא קרה לך שאמרת ואו אני שונאת את אישתו של שוקי כי שוקי כוכב הסרטים כלכך סקסי בא לי לעשות אותו?? גם אם זה בציניות!!1 אני מניחה שהיא לא שונאת אותה שנאת דם אלא סתם ככה שנאה לייט בציניות שכזו.. ממש התפסכלגתם לנו.. קחו לפעמים דברים בקלילות זה כיף זה נעים
חיחי ואו הגזמתם.. לא קרה לך שאמרת ואו אני שונאת את אישתו של שוקי כי שוקי כוכב הסרטים כלכך סקסי בא לי לעשות אותו?? גם אם זה בציניות!!1 אני מניחה שהיא לא שונאת אותה שנאת דם אלא סתם ככה שנאה לייט בציניות שכזו.. ממש התפסכלגתם לנו.. קחו לפעמים דברים בקלילות זה כיף זה נעים
1 1Shir New member 30/11/07 #43 אני יודעת שאני לא לוקחת בקלות את המילה הזאת.. "שונאת" לא יודעת למה, קשה לי להזדהות עם זה מציק לי לראות שמרחיקים בנאדם... לא יודעת למה... לא נורא מקווה ומאמינה שלא פגעתי באף אחת...
אני יודעת שאני לא לוקחת בקלות את המילה הזאת.. "שונאת" לא יודעת למה, קשה לי להזדהות עם זה מציק לי לראות שמרחיקים בנאדם... לא יודעת למה... לא נורא מקווה ומאמינה שלא פגעתי באף אחת...