לורן היל ב
אנשים

אין לי אתר..

אבל אם יש לך פלאפון עם צלצולי אמ פי שלוש יש לי תוכנה שחותכת.. תגידי לי איזה שירים את זה רוצה..

JuSt My LuCk

New member
באמת? ../images/Emo12.gif ווואי זה יהיה ענק! תודה ../images/Emo6.gif

להגיד לך איזה שירים פה או שתוסיפי אותי למסנג'ר?

sapsapsa

New member
כולם לנשום עמוק!! דני שלח לי הודעה במייספיס!!

תקשיבו קשה לי!! אני סתם ראיתי שהוא מחובר אז נכנסתי והוא שינה פול דברים והוא ממש מכור לחברה שלו נראה לי הוא עושה את זה בכוונה קייצר שאלתי אותו אם זאת חברה שלו וסתם ואז תראווו הוא ענה לייי במייספייס שלי איזה התרגשות!

sapsapsa

New member
אוי שכחתי עוד משו

ומי שלא מאמין יכול להכנס למייספייס שלי בדרך =] http://www.myspace.com/sapt נ.ב למישי שאני מכירה משמה משוודיה יש שיר של סלין דיאון אני חושבת שדאגי שר והקצב מהיר יותר!!

Sivan McFLY

New member
זה לא המייספייס שלו!

הם אמרו פירסמו שאין להם מיספייס אישי רק הרשמי של הלהקה! אני גם חשבתי שזה הוא אבל לא...

sapsapsa

New member
למה את חושבת שזה לא שלו?

לכל החברים של הלהקה יש.. וכולם מתחזים שמה אבל זה באמת שלו זה הקישור מהאתר הרשמי שלהם וגם המייספיס של דני הרוב שמה חבריםשלו במציאות!

קרן20000

New member
אני גם לא חושבת שזה הרשמי שלו...אבל..

אם את באמת רוצה לדבר איתם...לכי למייספייס הרשמי שלהם. זה מה שאני עשיתי והם ענו לי 3 פעמים. [ דאגי, טום ושניהם חח] www.myspace.com/Poynter_Land זה המייספייס שלי. שם רואים ת'הודעות. למרות שזה היה לפני ה-TOUR..אז הם היו פחות עסוקים...והיה הרבה פחות לחץ..

sapsapsa

New member
שלחתי לפני כמה זמן אבל הם רק קראו ולא ענו

=[ לפחות אפשר לראות שהם קראו.. בספייס שלך רואים את זה בקטן אי אפשר לקרוא :(

LironPoynter

New member
וואעע

איזה כיף לך. *ייבוב* הלוואי שדאגי היה עונה לי. >< אוף תסכול תסכול

קרן20000

New member
אלת תתיאשי..

עכשיו הם לא עונים כי הם ב-TOUR... אבל הם יענו. הם תמיד עונים (מתישהו)...

קרן20000

New member
אל תתיאשי..

עכשיו הם לא עונים כי הם ב-TOUR... אבל הם יענו. הם תמיד עונים (מתישהו)...

McFly rullz

New member
אעהעאעהעאהעאעעאעעע

יאוו איזה כיףף לךךך!!! אם דאגי היה שולח לי את לא רוצה לדעת מה היה קורה....חחח הייתי קופצת לירח ובחזרהה מרוב אושרר חיחיחי חפירה.

קרן20000

New member
את צוחקת? זה מה שעשיתי!!!

צרחתי כמו משוגעת *ומזל שההורים שלי לא היו בבית* + התקשרתי לכוווולם XD המשכתי לצרוח ולא הפסקתי לדבר על זה במשך...שבועיים? XDDD

למעלה