תלוי על איזה איבר חשבת...
C ChilD SouL New member 19/1/05 #18 מממ... היא דיברה על איך זה שאיבר אחד בגוף שולט על כל השאר. האיבר הזה הוא מוח. ויש את זה גם לנשים, לפעמים [ ] ולכן לא צריך להיות גבר בשביל זה.
מממ... היא דיברה על איך זה שאיבר אחד בגוף שולט על כל השאר. האיבר הזה הוא מוח. ויש את זה גם לנשים, לפעמים [ ] ולכן לא צריך להיות גבר בשביל זה.
S Stripperella New member 19/1/05 #23 אאממממ הייתי מנסה לבדוק ...אם באמת כל הבנים חושבים רק על סקס וספורט! וזה מעניין לדעת איך זה להיות בלי חזה ושאר האיברים
אאממממ הייתי מנסה לבדוק ...אם באמת כל הבנים חושבים רק על סקס וספורט! וזה מעניין לדעת איך זה להיות בלי חזה ושאר האיברים
ג גלית המלאכית New member 19/1/05 #25 ../images/Emo45.gifבלי חזה ושאר האיברים ונראה לי שגם בלי מחזור...
T TheWhiteTigris New member 19/1/05 #27 זאת הסיבה שמסתכלים עליך בכלל. אז בלי זה, הגברים ורוב הנשים (במקרה של גבר) לא יסתכלו עלייך אפילו... אה, וזה לא רק סקס וספורט! או שכן?...
זאת הסיבה שמסתכלים עליך בכלל. אז בלי זה, הגברים ורוב הנשים (במקרה של גבר) לא יסתכלו עלייך אפילו... אה, וזה לא רק סקס וספורט! או שכן?...
P Piren New member 20/1/05 #29 הלו הלו לא כל הבנים חושבים רק על ספורט! לא מכחיש אבל את הקטע עם הסקס (לא שבנות חושבות רק על נושאים ברומו של עולם כל הזמן.. ולא מתעניינות בכלל בכלל בסקס )
הלו הלו לא כל הבנים חושבים רק על ספורט! לא מכחיש אבל את הקטע עם הסקס (לא שבנות חושבות רק על נושאים ברומו של עולם כל הזמן.. ולא מתעניינות בכלל בכלל בסקס )
M magenta73 New member 20/1/05 #30 אם כבר ניצול אז הייתי מבקשת כפול כסף על העבודה שאני עושה...sad but true
M Misha345 New member 22/1/05 #31 הייתי בודק את החזה לעומק כל היום מנסה לפענח את המוח הנשי ולרשום לעצמי הערות גורם לחברות שלי (אם אני אישה כבר) להידלק על עצמי (כגבר) ואז יהיו לי הרבה טלפונים ביום למחרת
הייתי בודק את החזה לעומק כל היום מנסה לפענח את המוח הנשי ולרשום לעצמי הערות גורם לחברות שלי (אם אני אישה כבר) להידלק על עצמי (כגבר) ואז יהיו לי הרבה טלפונים ביום למחרת