רגע!! שו האדה פואה גרא דברי עברית, אני סתומה!
ד דאגרוטיפ New member 3/7/12 #20 יא זונה! את באה לי עם אספרגוס בחמאה ומעזה לקרוא לי פלצנית? (מה שנכון נכון, אבל לא במקרה דנן) מה בסך הכל כתבתי שם? סולת! חביתיות ושמנת! את לא מתביישה?
יא זונה! את באה לי עם אספרגוס בחמאה ומעזה לקרוא לי פלצנית? (מה שנכון נכון, אבל לא במקרה דנן) מה בסך הכל כתבתי שם? סולת! חביתיות ושמנת! את לא מתביישה?
ד דאגרוטיפ New member 3/7/12 #24 קייזר, כפרה עלייך. את באמת אוכלה אספרגוס? למה מותק, למה הדיכאון הזה?
J Jake Speed New member 3/7/12 #31 סוזי, הנה תשובה למשאלתך כי אני מגשים משאלות ידוע. זה נקרא "בריק" או בוריק", תלוי בעדה. ויש מקום שעושה את זה. קחי את פדרו, סעי ליהוד. בכיכר המרכזית של יהוד יש אחד, מכין כאלה. טעים שבא למות.
סוזי, הנה תשובה למשאלתך כי אני מגשים משאלות ידוע. זה נקרא "בריק" או בוריק", תלוי בעדה. ויש מקום שעושה את זה. קחי את פדרו, סעי ליהוד. בכיכר המרכזית של יהוד יש אחד, מכין כאלה. טעים שבא למות.
ק קייזר סוזי New member 3/7/12 #32 יו שמרתי במועדפים. חבל שלא פתוחים בשישי, או שבת. תודה!! נוזל לי ריר...
J Jake Speed New member 3/7/12 #33 הם פתוחים עד עשר בערב והכי מצחיק, זה סה"כ בצק עלים ממולא ומטוגן, אבל כשאת יושבת שם, יתנו לך עם זה שתי פרוסות לחם עבה. לכי תביני טוניסאים...
הם פתוחים עד עשר בערב והכי מצחיק, זה סה"כ בצק עלים ממולא ומטוגן, אבל כשאת יושבת שם, יתנו לך עם זה שתי פרוסות לחם עבה. לכי תביני טוניסאים...
ק קייזר סוזי New member 3/7/12 #34 חחחחח מה לחם מה כשהייתי בהיאחזות באור עקיבא, גם היו איזה 2 זקנות ברחוב שעשו את זה, זה היה פשוט מעדן. לא אכלתי את זה מאז הצבא, וזה בדיוק מה שמזכיר לי את הילדות, ואת סבתא ז"ל
חחחחח מה לחם מה כשהייתי בהיאחזות באור עקיבא, גם היו איזה 2 זקנות ברחוב שעשו את זה, זה היה פשוט מעדן. לא אכלתי את זה מאז הצבא, וזה בדיוק מה שמזכיר לי את הילדות, ואת סבתא ז"ל
J Jake Speed New member 3/7/12 #30 שיכין לי ארוחה של מטעמים מבית סבתי עליה השלום. שלא יתפלצן עלי. אוכל פולני פשוט וטוב עם שמות שנגמרים ב"לעך"
שיכין לי ארוחה של מטעמים מבית סבתי עליה השלום. שלא יתפלצן עלי. אוכל פולני פשוט וטוב עם שמות שנגמרים ב"לעך"