מילוי צמחוני ללזניה.
מטגן שני בצלים קצוצים, מוסיף 2-3 שיני שום קצוצות. כשזה מתחיל לקבל מעט צבע, מוסיף 2 סלסלות של פטריות שמפיניון חתוכות. מפזר מלח, בערך חצי כפית. בשלב מסוים המלח מוציא מים מהפטריות. כשהמים כמעט נגמרים, מוסיף שמנת לבישול, 500 סמ"ק 15%. מתבל עם קצת פלפל לבן, כמון, פפריקה, אגוז מוסקט ובכלל מה שמתחשק. לא להוסיף מלח, שמנו קודם. נותנים לזה להתבשל קצת. מכיוון שזה יוצא דליל מדי, אני מעבה את זה עם קורנפלור.