תשובה
שלום
ראשית אברך ברפואה שלמה והחלמה מהירה
קנלוני:
1. מכין רגו בנוסח בולונז, עםבצל קצוץ ו-1.5 ק"ג בשר טחון, זייתים קצוצים דק רסק עגבניות (1) עגבניות מרוסקות (1) ושמן זית. מרקם סמיך. נותן לו להתר לטמפ' נוחה למגע. רמת הסמיכות חשובה לנוחות העבודה.
2. מכין רוטב מבצל קצוץ, פטריות חתוכות דק, רסק עגבניות (2) שמנת לבישול (2)ואם צריך מדלל במעט מים רותחים.
3. ממלא עם כפית את הצינורות קנלוני ומניח בשכיבה בתבנית. אם זה לכמות קטנה או ארוח, עדיף במנות אישיות בקערות קטנות ומאורכות!
שופך עליהם את הרוטב החם עם מצקת (בד"כ יוצאים לי 2 תבניות בינוניות).
ומכניס לתנור שחומם מראש ל-180 מע' C.
אחרי 20 דקות, מוציא, מפזר מלמעלה גבינה מגורדת בנדיבות ומחזיר לתנור, עד
שהגבינה נמסה ומקבלת הזהבה.
הערות:
אפשר להשתמש בבשמל (חלבי).
אפשר למלא במילוי לא בשרי.
המילוי חייב להחזיק בצינור שלא ישפך החוצה במהלך העשיה או עד שהוא מוכנס לתנור.
בתיאבון.