לחבר'ה שהתגייסו היום:

eli4785

New member
מזל טוב לכל המתגייסים החדשים....

שתהיה לכל מי שהתגייס המון המון בהצלחה!!!! יש לי רק דבר אחד להוסיף... תיבדקו טוב טוב את הפטורים ואת הזכויות שלכם ותילחמו לקבל אותם עד הסוף אל תתנו לפקדיםפ שלכם לנצל את זה שאתם "צעירים" ולא מקירים את המערכת... אני למשל רק עכשיו אחרי שנה וחצי גיליתי "בטעות" שיש לי פטור מפעילות בחושך ואני אמור להיות משוחרר כל יום הביתה בימי החורף לפחות בשעה שלוש וחצי ולא בחמש וחצי לפי הנהלים (לא שזה כל כך מזיז למפקדת שלי שמוכנה לעשות לי "טובה" ולשחרר אותי כל יום בעשה חמש בטענה שבקיץ היא יכולה לשחרר אותי בשמונה כי מחשיך מאחור...)

Starving Marvin

New member
טוב, זה ללא ספק לא הולך.

אני פתוח להצעות שיאפשרו לנו לזהות אחד את השני ביום ראשון.

לי יש הצעה

כל מי שבמחלקה 500- שיגיד אני
(אני
)

Tomak19

New member
אני לא יודע באיזה מחלקת אני??

אני!!! מי הולך לקבל ביום ראשון נזיפה??? אני!!! מי כבר נהייה חולה מהחיסון נגד שפעת יימח שמו וזכרו??? אני!!! מי פספס את המסדר???? אני!!! מי במחלקת 500???? אני??? אולי???!!

אוקיי.. אני אנסה לגלות אם אתה ב500

היית בקטע שכולם ישבו מתחת לסכה ומישהי באה ואמרה לנו: "טוב, עכשיו, כל הציוד האישי שלכם נשאר פה, בלי פלאפונים, אתם הולכים ומסתדרים בחמישיות מתחת לפרגולה
" ואז אחרי המסדר הטיפשי שמפקד (אני חושבת שהוא המ"מ) צעק בקטנה על כמה חבר'ה לא לחייך, חזרנו לסכה איפה שהשארנו את הציוד ואחרי כמה דקות של ייבוש הגיע איזה אחד שלא היה קודם במסדר ואמר לנו: "כל מחלקה 500 תעברו רק לפה" והצביע על קבוצת הספסלים מימין לנו. אנחנו אמרנו שאין לנו מושג באיזה מחלקות אנחנו. ואז הוא הקריא שמות מהרשימה וככה ידענו מי צריך לעבור. (אין לי מושג איזה מחלקה הם אלה שנשארו לשבת..) היית בקטע הזה

Tomak19

New member
מסדר???? ../images/Emo6.gif

פספסתי את המסדר, איך שסיימתי עם האפסנאות חייל אחד אמר לי לעלות לאוטובוס, וכך עשיתי. לא הייתי במסדר, ואל זה נראה לי אני אחטוף יום ראשון...

לדעתי...

אתה לא תחטוף כלום.. זה כולו יום ראשון שלך כטירון.. בטירונות רגילה יש מה שמכונה "שבוע סליחות" בשבוע הראשון של הטירונות שזה שבוע שסולחים לך על הכל. כמובן לא מעריכים זאת אם אתה מנצל עובדה זו לרעה, אבל סולחים על דברים שאחר כך לא ממש סולחים עליהם. אצלנו אני מאמינה שלפחות היום הראשון יהיה סלחני למדיי
תגיע, תברר ומעתה, תזכור

Tomak19

New member
תודה, מאיפה את??

מה הicq שלך?? האם ראית אתמול מישהו שמנמן עם משקפיים, חולצה אפורה וגינס כחול??

אני...

מרמת השרון. לא חושבת שראיתי אותך.. עברו לידי כל כך הרבה אנשים.. אני לא באמת זוכרת.. אולי... סורי... אני קטנה (152) היית עם קפוצון לבן גדול כזה.. (בלי הכובע על הראש) וג'ינס תכלת בהיר (גם התיק שלי היה בצבע תכלת- כהה יותר מהג'ינס, כמובן) נשמע מוכר
אגב, יש לי אי סי קיו אבל אני לא מתחברת אז חבל שסתם תצפה תכניס אותי לרשימה שלך ותחכה שאני אתחבר- כי אני פשוט לא

Tomak19

New member
וואי, אני ממש ממש מצטער

אבל זה ממש ממש לא נשמע מוכר, אני לא זוכר אותך, או הרבה אנשים, רק מהירושלמים אני זוכר קצת, ו2 חיפאיות חמודות שהולכות למודיעין, lol. אולי נפגש יום ראשון... בכל מקרה, בהצלחה בטירונות, ובשירות!!!

כל הסיפור שלך נישמע לי מוכר...

אני ואתה (או את?) כנראה היינו באותה קבוצה, אבל כשהחייל חילק אותנו לשני מחלקות והיו קבוצה שעברה ימינה, קבוצה שנשארה במקום, ועוד חייל אחד שהוקם וישב לבד בצד שמאל, אז אני נישארתי באמצע עם כל הנותרים.. האמת שאת מס' המחלקה אני לא זוכר, כנראה הוא בכלל לא אמר, חפיף.. קיצר לא ענו לי כאן...מי ישן שבוע הבא בבסיס?? ניראה לי שאני הולך לישון שם לבד..
ד"א, אני הייתי בשורה הראשונה בסרט עם קפוצ'ון ירוק זית.. אם מישהו זיהה אותי, אז להגיב בפקודה.

אני בת../images/Emo13.gif

אז זהו שאני הייתי בין אלה שעברו לצד ימין (מחלקה 500- כבוד
) לא זוכרת כל כך מה כל אחד לבש.. אני לא ישנה בבסיס

למעלה