לחבריי בפורום

לבת שבע

בוקר טוב לך. תודה לך על הברכות.בגלל אנשים כמוך שכתבו בגלוי, ובמסר אישי, נשארתי בפורום.באופיי ובטיבעי אני ווינר ולוחם(בדרך חוקית והוגנת בלבד) לא ארים ידיים בקלות כזו. שתהיה לך אחלה שבת מיום טוב.

לחבריי בפורום

ערב טוב לכולנו. מה שלומכם? באמת שהתגעגעתי.לא עשיתי ברוגז עם אף אחד.יצאתי לנפוש באילת. היה סוף הדרך,והמלון(אורכידאה)פשוט חלום.לא לקחתי אישית את מה שהאורח כתב, אלא הרגיז אותי סיגנון דיבורו,וההכללה לכולן.ואתן בנות הפורום?איפה הייתן?הוא דיבר אליכן והכליל את כולכן?. ביומיים שלא היתי אתכם בפורום,קצת סטיתם מדרך הישר(עיינתי בדפים)השמצות,קללות,העלבות ועוד.. לאן חבריה אתם רוצים להגיע? לא איימתי על אף אחד כך במפורש כתבתי לירון. ביקשתי ממנו להוריד את ההודעה כי היא פוגעת ומכלילה.פשוט ראיתי את התמונה על הקיר(מה שמנהל הפורום לא ראה)ועובדה שצדקתי.אחרי דברי האורח באו דברים אחרים יותר גרועים בהרבה וחבל!!! אני מציע לחזור לסורינו ובדחיפות כי הפורום הזה חשוב ל כ ו ל ם .תדה אמיתית לכל מי שהגיב,תמך,כתב בגלוי ובמסר אישי.קדימה חברה מתכוננים כולנו לחידה של מירי מחר.למי שכתבו לי במסר אישי?אני מבטיח לענות לפנות בוקר כי אני לחוץ עכשיו.שיהיה לכם הכי טוב בעולם יום טוב.

בי

New member
לא הגבתי בכוונה

אני בד"כ אדם שלא רק שלא מפחדת להעיר, אלא חושבת שזה מתפקידי להעיר על מה שנראה לי לא נכון. אבל כאן האמירה היתה כ"כ כוללנית שממש לא נפגעתי. מי שכתב את התגובה לא כתב מעבר לאותה תגובה ולכן קשה היה לשפוט אם הוא טיפש, בן אדם גס ולא מחונך, או מישהו פגוע עד כדי כך שהפגיעה הביאה אותו לתגובה קיצונית כ"כ. בכל מקרה, אני חושבת שהיה צריך להוריד את ההודעה הזאת, כי סגנון כזה לא צריך להופיע באף מקום, מה עוד שההודעה נוגדת את תקנון הפורומים. אני לא מצאתי לנכון להגיב על כך. לא לחנך אותו, כי בן אדם מבוגר שכותב כך, שום דבר שאני אכתוב לא יחנך אותו, ובטח לא לענות לו בשפתו. אני לא רגילה לקלל. כל תגובה ,לדעתי, היתה סתם נותנת לו דלק להמשיך ולכתוב באותו סגנון, וזה היה מיותר.

ל- בי

בוקר טוב לך. את צודקת. יכול להיות שאני נלחם בטחנות רוח.בפעם הבאה? אני פשוט לא אגיב לדיבור בוטה ופוגע שכזה. ונראה לאן נגיע? כבר יש לך דוגמאות מהיומיים האחרונים, לאן הגענו? ולאן עוד נגיע? ימים יגידו. בכל מקרה אני שמח שאת כמוני ,חושבת שהיה מקום להוריד את זה. שתהיה לך שבת כייפית מיום טוב.

ברוך שובך הביתה !

ליום טוב היקר ! ראשית נקבל אותך בברכת "ברוכים השבים" לביתך ולמשפחתך ולאחר מכן לביתנו המשותף כאן בפורום. ולגבי פליאתך מדוע אנו כנשים לא נפגעות עקב ההכללה של הכותב האורח ? אישית אני נפגעת מטיפשות ורדידות וקצת פחות מסתם גסות. מכל מקום מסכימה איתך כי חלה הדרדרות בפורום ומקווה שנחזור לדרך הישר. בנוסף : שגית יום טוב שכתבת "אני מציע לחזור לסורינו ובדחיפות". להפך, היית צריך לכתוב "אני מציע לחזור לדרך הישר", או אולי "אני מציע לא לחזור לסורינו", כי הפורום חשוב לכולנו. מסכים איתי ? העיקר שחזרת ובשלום ! מירי.

שב אני אליך

צהרים טובים. תודה לך על הברכות.תמיד כיף לחזור הביתה(תרתי משמע) לא יקירתי לא שגיתי.המשפט : "נחזור לסורינו" נכתב בעקבות הדרדרות הפורום. וכוונתו של המשפט הייתה: לחזור למה שהיה קודם, לטוב,לנימוס,לדרך ארץ. לא בהכרח שמשפט זה מתקשר תמיד לקונוטציה שלילית. למרות שהמשפט: "נחזור לדרך הישר" הוא בעברית יותר יפה. תגידי לי יקירה? מה אני עושה שבוע בלעדיך? את מוכרחה להיות צמודה לאינטרנט במרמריס. מזל שהשארת לי בארץ את עזרא, את החבר של כולם,את עדה המקורית, ועוד כמה שכיף לי איתם. תהינו תשמרו על עצמכם,ותחזרו בשלום.(ושאהובך לא יעז להתכופף כדי להרים את הסבון מהריצפה.) (סתם בדיחה על הטורקים) שבת שלום לכולכם מיום טוב.

יום טוב

מה שכתבתי לעזרא נכון גם לגביך, אנא, קצת פסיקים (ורווח אחריהם) וקצת לחיצות על אנטר לפיסקה חדשה. אני יודע שהמחשב הוא מכונה חדשה עבורך אז "הנה למדנו עוד משהו".

ירון מישר-תגובה

שלום ירון. מכל מלמדי השכלתי.תודה על ההערה הבונה ואכן אשתדל להבא. בהצלחה הלילה בעזריאלי ותודה על ההזמנות ששלחת לי. יום טוב.

יבנאי

New member
ליום-טוב

מירי צודקת, המילה םורנו היא שלילית בהחלט, - חזרנו לסורנו כלומר "התקלקלנו" והכוונה במקור הייתה לסור מדרך הישר, אולי היית צריך לכתוב- סור מרע ועשה טוב. שבת שלום לך ולבני ביתך

ליבנאי

שבת שלום. במחשבה שניה אתה צודק. אמנם לא בדקתי לעומק בספרים, אבל יש היגיון במה שכתבת.אז אם אתה צודק,ברור שגם מירי צודקת. תודה רבה לשניכם. מעניין מה היה אומר על זה מלומדינו החבר של כולם? יש לך תשובה חבר? שבת שלום גם לך ולבני ביתך.

ליום טוב ידידי

הם צודקים סרה - פרושה מרי, פשע "על מה תוכו עוד תוסיפו סרה" - ישעיהו א5 לדבר סרה על מישהו - לדבר בגנותו לחזור לסורנו - לחזור אל הפשע הכוונה שלך היתה ברורה. נחמד שמתקנים כאו שגיאות עם קצת הומור. מוצאים ענין ולימוד, ויש אקשן חיובי. הרבה יותר נעים , מאקשן בוטה ושלילי. בידידות כנה

לחבר של כולם - תגובה

בוקר טוב לך ידידי. כל כך כיף לקרוא תגובות שלך, אין לך מושג.תמיד ברור, תמיד רהוט, ותמיד עם דוגמא או פירוש מהתנך.זה כל כך יפה. ישר כוח והמשך לחדש ולהעשיר אותנו. תודה לך ושבת שלום. בידידות יום טוב.

dl2522

New member
לידידי יום טוב אוחיון

אני שמח לראות שאתה פעיל בפורום. ידידך דדה לוסקי

לידידי הטוב - 2522

אהלן. מה שלומך? ראית אותי היום בצילומים בביכורי עיתים. היתי על הפנים, ובקושי רקדתי את הריקוד, שלא לדבר על חיוך למצלמה.ליום טוב היה יום לא טוב היום. אם אתה היית בעזריאלי? אז שפוך רשמים.מי היה? מה היה? כדי שחברי הפורום יעודכנו. להשתמע ושבת שלום לך ולבני משפחתך בעיקר לקטנה המקסימה.

ל-2522 ? מזה מבצע צבאי?

בוקר טוב לך. לא ידידי. לא הגעתי לעזריאלי למרות שתיכננתי ומאוד רציתי לבוא. אני עם חום גבוה וצמרמורות.(שפעת?)וחשבתי שעד הערב זה יעבור,אך לא כך הדבר. נהפוך הוא, זה רק החמיר יותר. שבת שלום מיום טוב.

dl2522

New member
ליום טוב

זה לא מבצע צבאי פשוט לא ידעתי איך משתמשים. ניסיון ראשון היום גיליתי את הפורום. דיי נחמד.

איזה כייף

שוב אהלן. מברך אותך בברכת ברוך הבא לפורומינו. אני מאוד שמח שהצטרפת,פורום חמוד ,עם חברה טובים,חכמים ומבריקים. אתה פשוט תהנה. ובטוח שגם אנו נהנה ממך. שיהיה לך אחלה מיום טוב.

למעלה