לחבריי בפורום

ליום טוב- שתה הרבה מאד מים והוירוס

יצא מהגוף דרך הפיפי.כך תחלים מהר יותר .מאחל לך הבראה מהירה.

לעזרא כרמל ידידי

ערב טוב לך. מה קורה ? נעלמת לי קצת. ובכן ידידי ניסיתי הכל,הווה ידוע לי ששפעת מלווה בחום גבוה? תרופתה הטובה הינה:מנוחה.ומזה כבר נמאס לי(כמה אפשר לשכב?) מרגיזים אותי, התשישות והחוסר אונים. משמח אותי שיש את הפורום,וכך אפשר לכתוב ולהעביר את הזמן.לקרוא עיתון או לצפות בסרט לא בא לי, כי אני כל הזמן נרדם. תודה לך על האיחולים. להשתמע ושבת שלום מיום טוב.

ליום טוב-כדאי לך לקחת כדורי סולבקס

3 פעמים ביום.כדורים אלה הם ללא מרשם רופא.הכדורים האלה מוציאים את הליחה מהגוף.הליחה שנוצרת בגוף היא כתוצאה מהוירוס.אם הליחה נשארת בגוף אחר כך הופכת לדלקת ןהדלקת גורמת לחום.כדור זה לא מסוכן וחשוב לקחת אותו. לדעתי לא מספיק רק מנוחה,כי בשפעת יכולים להיות גם סיבוכים.כדאי לך לקחת גם ויטמין C כדי לחזק את מערכת החיסון שלך ולהתגבר על הוירוס.שלוה נפשית וגופנית מחזקים את המערכת החיסונית ואילו עוגמת נפש תיסכול ומתח מחלישים את מערכת החיסון.

לד"ר עזרא כרמל

אהלן ידידי. אני כבר לוקח קולדקס(מאותה משפחה של סולבקס) הם צהובים,גדולים ומגעילים. אך אני לוקח אותם כמו ילד טוב ירושלים. שלוש פעמים ביום.איש יקר? מאיפה הידע הזה גם ברפואה? אמא שלי(לא רופאה)היתה אומרת לי, לא לישון עם טוסיק ערום. תודה לך ידידי על העצות המועילות ולהשתמע.

ליום טוב אמנם שני אלה נגמרים ב-קס

אבל הם לא מאותה משפחה.הקולדקס טוב אבל לא יוציא לך את הליחה.אתה יכול לקחת אותם ביחד.

חברים יקרים (עזרא, יום טוב וכולם).

אתם לא נפגעים! לטובת משתתפי הפורום השתדלו להתרכז בכל מה שקשור לריקודי עם ולפורום עצמו (לדיונים הקשורים לריקודי עם), פה ושם ברכה - זה על הכיפאק, אך נדמה לי שאנחנו "קצת גולשים" בגלישה. אפשר להעביר מסרים אישיים אחד לשני. שימו לב שנוסף קישור ל"אירועי הפורום" זהו משהו חדש ואני מקווה להפעילו, למרות שהוא "מתחרה" בלוח ההרקדות של רוקדים.

שאלה לירון מישר

ירון ידידי, אני לא מבין גדול במחשב אבל מדוע הדף בפורום מערבב בעצמו את ההודעות ולא לפי סדר כרונולוגי מסויים? לילה טוב ובהצלחה בחוג החדש בקדימה...

הסברתי כבר מספר פעמים, לא אעשה

זאת שוב. אני מניח שעם הזמן תמצא את התשובות וכמה שיותר תגלוש תגלה בפורום עוד ועוד אופינות מעניינות. בהזדמנות כשניפגש (כרמיאל?) אשמח להסביר לך פא"פ.

עוז 2002

New member
איך מערבבים

אייל, בכל פעם שמישהו מגיב להודעה מסוימת היא עולה לראש התור. זה כל הסוד... הגיוני, נכון? עוז

כמובן גם

ברוך שובך וכו´ וכו´. כל מה שכתבו לך אמת ויציב. אני בטוח שתמשיך איתנו ותשרה מרוחך החברית בפורום. נתראה.

תודה על הברכות - אבל

גם כל מה שכתבו לך ועליך לגבי אותו אורח? אמת ויציב ונכון וקיים(השלמתי את המשפט מהתורה) אני אמשיך ואשרה מרוחי החברית בפורום. והרי זה כל רצוני. שבת שלום ואעשה מאמץ להגיע הערב. יום טוב.

למעלה