לחברים הימינים בפורום......

dorrn

New member
על הטענה המגוחכת שלימין אין פיתרון

למה הדבר דומה? לשני אנשים שעמדו בפני בחירה בין שני דרכים שונות.האחד הצליח לשכנע את חברו ללכת לדרך שלו בסיפוריו על גן העדן המחכה להם שם.ולבסוף, כשהתברר שהדרך שלו מובילה לתהום שלא ברור אם יש ממנה יציאה האשים את חברו "לך יש פיתרון יותר טוב"? קודם כל תכירו בטעות הנוראית של אוסלו,ואחר כך נדבר על הפיתרון של הימין.כמו שנאמר כאן,יש הרבה פיתרונות שונים,אבל קודם כל יש למוטט את שילטונם של כנופיית רוצחי טוניס.זה הצעד הראשון.

Black dog

New member
כשלון? אסלו?

האם אתה יודע למה אוסלו "נפל" ? האם אתה יודע אילו מהצדדים מילא את ההסכם? האם אתה יודע איך ואם בכלל ממשלות ישראל, שמאל וימין ,קיימו את ההסכם? האם בכלל קראת את ההסכם ?????????????????? אתה מכיר סעיפים בו ????????????? האם אתה יודע איך ההסכם בנוי ולא רק מה שפורסם בעיתונות?????? לפני שאתה טוען דברים תברר , תבדוק, תשאל ....אפילו פה ותנסה להקשיב אתה לא חייב להסכים אבל אל תשלול ישר . ואל תצוטט את הסטיקר הראשון שאתה רואה ....או המשפט שאמר אחד הח"כ ביומן חדשות.......... אני לא אומר שאנו צדיקים אבל אל תתקוף על דברים לא נכונים!!!!

dorrn

New member
אדוני,אני מכיר טוב מאוד את ההסכם

והתנגדתי לו מיומו הראשון.אם אתה רוצה להאמין שהוא נכשל בגלל שנתניהו לא היה נחמד מספיק ולא בגלל שהם רוצים להשמיד אותנו,בסדר,אף אחד לא מפריע לך לחיות באשליותיך.אלא אם כן כמובן,אתה מתנגד לעצם הטענה שהוא נכשל והמצב הנוכחי הוא בעיניך הצלחה... אז כבר באמת אין לי מה להגיד.

Black dog

New member
אל תכניס לי מילים לפה

מעולם לא אמרתי שההסכם מדהים ואין כמותו ..... גם לא אמרתי שהוא נכשל או שהוא הצליח ....כי הצליח זה דיי ברור שלא . אז בבקשה לפני שאתה מודיע לי שאני חי באשליות תדבר איתי תשאל את דעתי !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

גיא17

New member
איפה באמת

אני יכול לקרוא את ההסכם במלואו... לא כמו הצנזורה העיתונאית?

פיתרון.

לאשר הקמת מדינה פלשתינית. סגירה הרמטית של המדינה לכל גבולותיה . להכריז עליה כמדינת אויב כמו סוריה ויחול איסור כניסה ויציאה. אדם שיצא מהמדינה הפלשינית דינו כמסתנן. אין פועלים חוקיים. אין תעודות אחמ"ים.

כמה נאיבי

להאמין שזה מה שיפתור את בעיית השנאה. לדעתי זה אפילו יחמיר אותה. חוץ מזה- המעמד של הפלשתינאים והערבים הישראלים הוא כשל פועלים שעושים "עבודה שחורה" (אני מאוד נגד הסטיגמה אבל זו בדר"כ המציאות). מי בדיוק יבנה לך את הבית? יהודים אליטיסטים שחושבים שזאת עבודה של ערבים?! הפרדה חד צדדית לא תביא לכלום, והיא בטח ובטח שלא תעמוד במבחן הזמן.

המוסד

New member
תהי בטוחה שאם לא יהיו ערבים ולא

פועלים זרים, ישראלים הם אלו שייבנו את הבתים... דבר נוסף, הוא לא רוצה לפתור את "בעיית השנאה" הוא רק רוצה להרחיק את השפעות השנאה הערבית הרצחנית מאיתנו

וואלה! וגם...

אם לא היו יהודים בנקאים בגרמניה בשנות השלושים אז גרמנים היו מקבלים את התפקידים האלה! זה ממש אותו דבר!

המוסד

New member
לאט לאט יובל

הגברת אמרה שאם לא יהיו ערבים ופועלים זרים לא יהיה מי שיבנה בתים וכו´ ואני אמרתי שאם הם באמת לא יהיו פה הישראלים יעבדו במקומם אם הם ירצו או לא, זה לא שהערבים הם אנשי הייטק ואם הם יילכו מפה יהיה יותר מקום לטכנולוגים יהודים, הבנת?

למעלה