לחברי הפורום -כמה שאלות חשובות|קדימ

לחברי הפורום -כמה שאלות חשובות|קדימ

אני יוצאת לדייטים פה ושם אבל אני יודעת שבשלב מסויים (פגישה שניה שלישית מקסימום אם הצלחתי למשוך את זה..)אני אצטרך לחתוך את זה או שזה מגיע מהצד השני ואז אני כמובן שוב שבורת לב.. לפעמים אני פשוט מוותרת מראש ולא יוצאת לדייטים כי אני יודעת מה תהיה התוצאה כי רוב האנשים הם לא אסקס. ובכן שאלותי אליכם.. האם גם לכם זה קורה? האם אתם נמצאים במערכת זוגית? האם בן זוגכם הוא גם אסקס? ואם כן איך הכרתם את בן זוגכם?הרי האופציות בשבילנו הן הרבה יותר מצומצמות (לפחות זה הרושם שקיבלתי) האם יש אתרי הכרויות לאסקס או שיש איזשהיא דרך להכיר אנשים שהם אסקס או שמא נגזר עליי לחיות לבד, זתו'מרת לא לבד, אלא לא במערכת זוגית.

מזדהה מאוד

אני כיום לא מצליח לראות את עצמי במערכת יחסים זוגית, וזה בגלל עניין הסקס, כי חוץ ממנו ההבדלים בין מערכת יחסים זוגית לחברות עמוקה הם דקים וקטנים. קיוויתי שהפורום הזה והאנשים שאפגוש בו יוציאו אותי מהמצב הזה ובגלל זה טרחתי והיה מפגש פורום ורשימת קשר של אנשי הפורום אבל כיום אני פחות אופטימי ממה שהייתי. אני לא חושב שנגזר עלינו לחיות לבד, אבל בהחלט הרבה יותר קשה לנו למצוא בן בת זוג. כולי תקווה שתהיה קהילת אסקס גדולה ויציבה ויהיה אפשר להכיר בתוכה אנשים גם לזוגיות. מצד שני זה דורש מאיתנו להיות סופר לא בררניים כי המבחר ממנו יהיה לנו לבחור יהיה מצומצם מאוד וזה קושי נוסף. בעיה.

dnielc

New member
הכרויות

בזמנו שלחתי הודעה למנהלים של אטרף דייטינג שיוסיפו א-סקסואלים באפשרויות הרישום שם, ולא קיבלתי תשובה על העניין. תנסו קצת להציף את אתרי ההכרויות, אולי יצא מזה משהו. בסך הכל- זה לא עולה להם כסף...

Limbonic Art

New member
אטרף דייטינג

אתר לסוטים בע"מ מה יש לחפש שם בכלל? יש לי ידידה שרשומה שם וחוץ מכלבלבים ועבדים, שלא מבינים שתקופת ימיי הביניים הסתיימה והם יכולים לחזור לחירות- הם לא יודעים הרבה...

dnielc

New member
מממ

אני לא בטוח שזה נכון... הכריחו אותי להרשם לפני כמה שנים (לאיזור של ההומואים, מבחינתי אין הבדל בין גבר לאישה), ונכון שיש גם סוטים, אבל זה לא משהו שמפריע. בהפתעה גמורה מצאתי שם, למרות שלא חיפשתי, הרבה אנשים טובים, משכילים, מעניינים, וחלקם חברים טובים שלי היום. פשוט יש שם טונות של אנשים, בשלל גווני הקשת, והמאגר לא נגמר לעולם. מבחינת ההומוסקסואלים והלסביות- האתר הזה הוא הפתח לחיים. לא פחות. לסבית מבאר שבע והומו מחדרה יכולים לפגוש המוני אנשים דומים להם באופן שלא היה יכול לקרות במציאות אם לא היה האתר. לעניין- האתר עם ממשק טוב, ויש שם הרבה אנשים שפוטנציאלית יכולים להיות א-סקס, ובסך הכל הקהילה תבנה את עצמה והאתר הוא רק פלטפורמה לעניין. מצד שני- כל אתר הכרויות יכול לעשות את העבודה.

כן אבל אנחנו לא מדברים על ..

הקהילה ההומו לסבית אנחנו מברים ע אסקס והקהילה הזאת הרבה יותר מצומצמת מהקהילה הומו לסבית

נו ו?

מה עם קהילת הטרנסג'נדרים? זאת גם קהילה לא מאוד גדולה, ובכל זאת יש להם את האתרי היכרויות שלהם...

avi1283

New member
אל תמהרי

לשפוט אנשים, אם את מתכוונת לסאדו אז יש לי ידידה שבקטע והיא ממש סבבה, כמו שאנו לא רוצים שישפטו אותנו לפי אסקסואלים ויראו בנו משהו מוזר ושונה כך כדאי לשמור על ראש פתוח לגבי אנשים אחרים.

avi1283

New member
אצלהם הכל

בהסכמה ומרצון. זכותך לא להיות ראש פתוח לדעתי הפסד שלך.

avi1283

New member
?isnt it ironic ,dont you think

את בעצם בקבוצה ששונה מהחברה, ומתוסכלת כמו כולנו פה שאנשים אחרים לא מבינים שיש אנשים ששונים מהם עם נטיות שונות משלהם ועם דברים אחרים שעושים להם טוב. אבל אז כשאת רואה מישהו ששונה ממך את מתנהגת בדיוק כמו האנשים האלו שלא מבינים. רואה את האירוניה?

Limbonic Art

New member
נסגור את הנושא שלא קשור לפורום

אני לא מתוסכלת ולא מעניין אותי כמו שזה נידמה מהסביבה אני לא עושה רע לאף אחד, בהיותי מי שאני ואין לזה שום השלכות של רוע או אפילו של טוב... להיות מזוכיסט או סאדיסט -זו בעיה חמורה מאוד וזה דבר ידוע- אז על אחת כמה וכמה בתחום האהבה- ההגיון הבריא אומר לי שאם אני אוהבת מישהו לא אפגע בו לעולם במכוון ומי שאוהב אותי ידקור אותי יצליף בי, או אני אדרך לו על המעיים עם עקבים בגרון שלא לדבר על דברים יותר מבחילים מזה- יש לזה גם השלכות נפשיות חוץ מפגיעה פיזית- חולני לגמרי! זה מה אומר לי ההגיון ולא תשנה את דעתי... ועכשיו חזרה לפורום ולנושאו....

avi1283

New member
סבבה נסגור את הנושא

כל עוד זה בגבול שלא גורם נזקים פיזים (שכמעט כולם מקיימים) - זה לא בעיה בכלל, וזה בכלל לא ידוע שזה בעיה (ואם לחלק כן אז אני בטוח שזה אותם אלה שבטוחים שאסקסאולים זה בעיה שצריך לפתור). ההגיון שלך אומר שלא תכאיבי למישהו שאת אוהבת, אבל בשבילם מדובר בהנאה, (של שני הצדדים) ויותר ביחסי שליטה מאשר כאב, זאת בעצם רק משיכה מינית כמו שמישהו נמשך מינית ליחסי מין, ככה מישהו נמשך מינית ליחסי שליטה, ככה מישהו אחר הוא הומו וככה מישהו אחר לא נמשך לשלושת הדברים. אם יש משהו שאני לא אוהב זה לפסול אנשים מראש. כל אחד צריך לעשות מה שטוב לו. לא חשבתי שאצליח לשנות את דעתך רק רציתי להראות לך נקודת הסתכלות שונה, מקוה שבזה הצלחתי...

Limbonic Art

New member
שיהיה

גם לפדופילים שמקיימים יחסי מין בהסכמה עם נערים גם לנקרופילים שלא פוגעים באמת במתים ובאף אחד בעצם חוץ מכבוד המת ובעוד כמה סטיות בעולמנו המודרני או הלא מודרני אל תשווה הומוסקסואליות לסאדו מאזו - הם עלולים להיפגע ... יחסי שליטה זו לא אהבה וזה לא שיוויון ואמליץ לך לקרוא מאמרים פסיכולוגים בנושא סאדיזם ומזוכיזם - זו בעיה , אכן בעיה אז שישארו רחוק ממני ויהרגו אחד את השני (בהסכמה כמובן) תדאג לעצמך במקום להגן על אחרים... לנושאי שיחה כאלה יש את אופציית המסרים בכל מקרה. נ.ב. בפעם הבאה שאחפש כלוב לאוגרים- מקווה לא להתקל באתר "הכלוב" או מה שמו המבחיל...

זה לא הסיפור

סאדו-מאזו לא אומר שהאדם ש"נפגע" סובל. האדם שנפגע מוכן לפגיעה ומקבל אותה, כנראה שזה נותן להם יותר עניין במין. ממה שהבנתי, התנאי לסאדו-מאזו הוא שכל המעורבים מסכימים בלב מלא עם מה שיקרה. אחרת זה לא היה סאדו ולא מאזו אלא אונס.

למעלה