לחברי הפורום -כמה שאלות חשובות|קדימ

gabriel1349

New member
אני לא שייך לפורום

בעצם הייתי רוצה , אבל כאשר רואים נושאים כאלה כאן זה גורם לי לחשוב פעמיים... לי יש ראש פתוח אבל עד גבול הסטיות וכל מיני דברים מזיקים אחרים למשל: אני מקבל הומוסקסואליות (אין בזה רע ) הטרוסקסואליות (למרות שזה לא אני) ביסקסואליות (כי אין בזה שום דבר רע) ואסקסואליות כי זה אני (כנראה) ואין בזה שום דבר רע אבל סטיות? זה נחשב סטייה מינית, אשר בלעדייה אנשים האלה לא יכולים להגיע לעונג מיני רגיל חשבת מה עבר על שיפחה שרוצה שישפילו אותה מציד זה שאוהב אותה?? חשבת מה גרם לאדון לרצות לשלוט באהובתו בכדי לגרום לה סבל (בהסכמה)? חוץ מזה הרגע נרשמתי לתפוז , אבל אעשה אחורה פנה למקום אחר ... לא לענות - כי לא אקרא את התגובה... שלום ותיהיו שלמים עם עצמכם כי לא הזקתם לאף אחד ואתם בסדר ויש עוד כמוכם , רק שלא מרגישים צורך בתמיכה

avi1283

New member
למה תחשוב פעמיים?

גם אם לא תקרא את התגובה (למרות שאני מאמין שתקרא), אני בכל זאת אגיב בשביל האחרים שקוראים את ההודעות. אני למדתי קצת ואני מתעניין בפסיכולגיה, ובזכות ידידה שלי התענינתי בנושא ואני די מתמצא בו. נכון, חלקם לא מגיעים לעונג מיני רגיל באמצעות יחסי מין רגילים, האם זאת בעיה? האם אסקס כן מגיעים? הם מגיעים באמצעות יחסי שליטה שנעשה כולו בהסכמה, וכל עוד זה מבוקר אני גם לא רואה בזה משהו רע. האם זוג שחיי חיים רגילים לחלוטין, אבל במיטה משחקים משחקי שליטה (שלא גורמים נזק פיזי) מזיקים למישהו? מה עבר על מישהו שעכשיו הוא מקבל עונג מיני כשמשפילים אותו? לא יודע, אבל מחקרים עדכניים הראו שזה לא בעקבות התעללות מינית כמו שחלק נהגו לחשוב (אם זאת היתה כוונתך), בדיוק כמו שמישהו לא נהיה הומו (שזאת גם חריגה מהנורמה) בעקבות גבר שהתעלל בו מינית, זאת פשוט הנטייה שלו מילדות ולזה הוא נמשך. לא להיות סובלני לאנשים ששונים ממך זה משהו אחד, אבל לא להיות סובלני לאנשים שדעתם שונה משלך זה כבר ממש חבל... תצטרף לפורום, אין סיבה שלא.

gabriel1349

New member
קראתי

שמע, להתעניין וללמוד "קצת" זו עדיין לא התמחות. כמו שבודקים מי החוקרים ומהיכן מגיע מידע מסויים בכדי לבדוק את אמינותו, כך גם מתבססות תשובתותיך, התעניינת בעיקבות הידידה שלך שהיא בקטע (לפי מה שהבנתי) שם לבטח נתקלת בדעותיו של פרוייד ומעטים שתמכו בו באופן ביקורתי (אגב פרוייד זכה להמון ביקורות שליליות- לרוב הדברים שטען בשל הקצנתו, עד היום) מחקרים עדכניים אשר נערכו בבריטניה, צרפת, גרמניה ובארה"ב מראים (עדיין!) את הבעייתיות בנושא (יש כאן אירוניה,מאחר והתופעה "התגלגלה" ממערב אירופה) לידיעתך, לפחות שליש מהם עברו התעללות נפשית כלשהי (גם מינית) והנותרים סובלים מהפרעה נפשית (חלק נולדים איתה ,בעוד החלק השני רוכש אותה עקב הפרעת סקרנות הרסית. בנוסף, רובם סובלים מדימוי עצמי נמוך לא תמיד במודע). מיותר להתווכח איתך, דעתך ברורה לגמרי, כמו גם דעתי לא אנופף בתעודות ותארים - אך ארשה לעצמי לומר שאני יותר מתמצא בנושא בתור אחד אשר סיים (ממש לא מזמן) תואר שני בפסיכולוגיה (אגב שם מפרטים למה זה בעייתי להיות סאדיסט או מזוכיסט ובדרך אגב מוזכר הנושא בהיבט המיני). לתזכורת- המושג סאדו קרוי על שמו של המרקיז הצרפתי"דה סאד" אשר רוב חייו בילה בכלא ובבית חולים לחולי רוח עקב העונג המיני שהפיק מאלימות וגרימת כאב ) בסקסולוגיה אני פחות מבין- אך עד היום סאדו מאזו נחשבת לסטייה, ולו בגלל ההשלכות הנפשיות והפיזיות העלולת להיגרם. יש להפריד בין משחקי מיטה "תמימים" לבין אורח חיים שמאמצים או חיים (מסיבות שונות) אם מדובר בסתם רכישה של שוט ואזיקים וליבוש תואם - אז אין בעיה של ממש להגשים את הפנטזיה בצורה השומרת על גבול הטעם הטוב. אך ממש לגרום כאב פיזי בכדי להגיע לעונג מיני? לצערנו ולשמחתנו , אנו חיים בעולם מודרני, אשר כל אדם רשאי לסבול מהפרעותיו ומהמוח שלו ולחיות את חייו, כל עוד הוא לא עובר על החוק אך עדיין זה לא סותר את הבעיות הנפשיות המסתתררות מאחורי זה אם הם לא יבקשו עזרה הם לא יקבלו אותה. הדבר היחידי שעוזר להם לשמור על "קהילתם" הוא בעצם ההסכמה להיות שיפחה/ עבד (סמרטוט) מול "מלכה" או "אדון" , מתבצע שם מעין "אונס בהסכמה"- בהסכמה , אך עדיין חולני קרא להם חולניים הם יאהבו זאת מאוד. ***אין כאן מקום להשוואה עם אסקס , אלא אם אדם נמנע ממין בעיקבות טראומה. כעת אם תשאל לדעתי- כאן זהו לא המקום לדסקס על הנושא זה לא פורום "סקס, סטיותיו ופילוסופיה" למען האמת זה דיי פוגם באיכותו ומטרתו תחזרו לעיניינכם.. עד היום עקבתי אחר הפורום מבלי להגיב , עד אשר "צץ" לו נושא המעורר בי מחלוקות. שים לב שמלבד LIMBONIC אף אחד לא הגיב לך. זה לא מעניין כאן אף אחד וזה לא הנושא! איש איש וצרותיו... בכל אופן, לא מתנגדים סתם לדברים, יש כמה אנשים שאיכפת להם... לגבי הצטרפותי- כפי שרשמתי בתחילה, אני לא רואה צורך בתמיכה בגלל היותי אסקס, אבל טוב לגלות תמיד שיש עוד אנשים "כמוך"
אבקר לפעמים לא על בסיס יומי חזרתי לעיסוקיי... יהיי שלום ושבוע נפלא!

avi1283

New member
היי

לא טענתי שהתמחתי, ואכן התעניינתי בעקבות ידידה שלי וחברים שלה שהיא הכירה לי, אבל אני די מתמצא. יש לי הרבה מה להגיב למה שכתבת אבל אני אוותר כי זה באמת לא המקום, רק אגיד שזה לא חד משמעי לשום כיוון. הנקודה המרכזית שלי היתה שלא צריך לפסול אנשים מראש לפני שמכירים אותם, ובמיוחד לא בגלל שהחברה רואה בזה משהו חריג,וזה קצת מתקשר לנושא הפורום. אגב לדעתי פסיכולגים וסקסולוגים לא רואים את הא-מיניות בעין הרבה יותר טובה אבל זה כבר נושא אחר. בכל מקרה לא כדאי לסטות יותר מדי (מנושא הפורום :)) אני לא רואה בזה רק כפורום תמיכה אלא גם כפורום היכרות ולדבר בכיף על נושאים שונים, וכמה שיותר יצטרפו אפילו רק כדי לרשום הודעה פעם בכמה זמן, יהיה יותר נחמד.

Limbonic Art

New member
הבהרה ללא כעס..

לא פסלתי אנשים לפני שהיכרתי - אני לא מסכימה עם התופעה מנימוקים כאלה ואחרים זה כמו שאני נגד למשל סיגריות או סמים (מסיבות בריאותיות), אבל לא נגד אלה שצורכים אותם בכל מקרה, השליטה (הכמעט יחידה) בחיי היא לפחות לבחור את חבריי
ובבקשה למדתי את הלקח - לא אנמק מדוע אני בעד או נגד שום דבר אחר- לא נגררת לזה חבל לי הכוח רק דבר אחד- אתה לא צריך לראות פסיכולוגים כאוייב ראשי שלך- בזמנו הייתה לי פסיכולוגית מקסימה וכאשר סיפרתי לה שאני לא נמשכת לאף אחד ונראה לי שאני לא בסדר, היא בדקה איתי בסבלנות את הנושא והגיעה למסקנה שכל עוד אני כזאת ואין שום סיבה נפשית שהביאה אותי לידי כך- אני צריכה רק להיות שלמה עם עצמי והיא לא חשבה או רמזה מעולם שאני צריכה טיפול בעיקבות זאת. לגבי הנושא המסעיר השני - ממש לא מעניין אותי מה יציעו או לא יציעו להם . שבוע טוב לכולם וכן גם לך אני לא כועסת שדעתך שונה משלי

avi1283

New member
אחלה

גם אני כמובן לא כועס וגם לא חשבתי שאת כועסת, טבעי שיהיו דעות שונות. בקשר לפסיכולוגים אני לא רואה אותם כאויב, יש כאלה ויש כאלה. שבוע טוב לך ולכולם.

korpiklaani

New member
ראש פתוח... פתוח

אבל מספיק חכם בשביל שהוא לא יברח החוצה ויאבד את ההגיון...
עולם מפחיד ואלים

korpiklaani

New member
הייתי שם

הנקודה שבאטרף דייטינג הוא אתר הפתוח לכולם
גם אם תיהיה אופצייה של אסקס- זה לא ימנע מאחרים להציע לך הצעות מגונות, ונראה לי למרות הכל שהנשים סובלות יותר שם
אנשםי נחמדים יש בכל מקום , פינה, סלע אתר

pop444

New member
למישמיש רענן

אני לא מאמינה שנגזר עלייך לחיות חיים בלי בן זוג. אני חושבת שיש איי שם ואוליי קרוב יותר, מישהו שהדבר הכי חשוב לו זה חברות, שותפות, אהבה וכיבוד הדדי ותחת הרשימה הזו מסתתר גם החשיבות לסקס. מה שאני מנסה לומר זה שאני מאמינה שיש בחורים שלא נותנים כזו משמעות למין כמו מה שזה נראה וזה לא הדבר הכי חשוב במערכת יחסים, אפילו שהוא לא א-מיני.

jdpworld

New member
לא מבין בנושא

דבר או חצי דבר...אז הצצתי במאמרים ודליתי אינפורמציה ככל שיכולתי.אז עדין אינני מומחה,ומודה שעדין לא לגמרי מבין ובכל זאת אנסה.על אף אדם בשום מצב לא נגזר להיות שום דבר.את זה יכול רק אדם לעשות לעצמו.עכשיו יתכן וזה קשה יותר,מעגל מצומצם יותר של אפשרויות אבל זה נכון ליהודי בגולה המעונין לשמור על דתו,או הומוסקואל בבית פרוטוסטנטי. יש רק דבר אחד שלא מבין.האם מין אפשרי אך לא ממש רצוי.או פשוט לא אפשרי. במילים אחרות האם אדם יכול "להקריב" מיניות על מזבח מערכת היחסים או שמא מדובר על העדר האפשרות, נקודה.

Limbonic Art

New member
יש ויש...

גם אסקסואלים , במידה וימצאו בן/בת זוג מתאים, לא יהיה להם איכפת מפעילות מינית, כמו שצויין בשרשורים קודמים, זאת במידה וזה לא יהיה על בסיס קבוע , או בעלת משמעות רבה מידי לקשר כאשר נמצאים עם מישהו שאוהבים קשה לומר מראש "אין אפשרות כזאת נקודה" אם כי בגלל החוסר עיניין ומשיכה זה טבעי שנעדיף בני/ות זוג כמונו שלא ירצו במיניות. יש כאלה שמראש יחליטו שאין אפשרות כזאת- ואז באמת אין שום בררה אלא למצוא משהו בהתאם- מה שמחזיר אותנו להתחלה - קהילת האסקס לא גדולה במספר והמציאות מותירה אותנו ללא זוגיות בהרבה מהפעמים- יש שטוב להם ככה ויש שלא. בכל מקרה אף אחד לא מומחה בנושא - בנתיים ידוע לך מה שלכולנו במידה ואכן קראת את המאמרים והאינפורמציה הקיימת..

korpiklaani

New member
איזה אנשים רעים!../images/Emo191.gif

בחורה רשמה פה משהו ואתם הרחקתם לכת בנושא לא קשור והתעלמתם מהנושא!
ולנושא
הייתי יוצא לדייטים עד לפני שנתיים , משהתחלתי ללמוד חשבתי פחות על קשר זוגי ויותר התעסקתי בקיים
אף פעם לא הלך שום דבר כי אני רואה באנשים משהו לא מעניין ברוב הפעמים והתקשורת לא זורמת - דבר ההופך אותי ל-
אז קרה בערך
לא נמצא במערכת זוגית ולכן לא מסוגל לענות על היתר
אופציות מצומצמות , אבל פורום זו התחלה נחמדה להכיר (במיוחד אם תפסיקו לריב על דברים לא קשורים) על אף אחד לא נגזר להיות לבד או ללא זוגיות לא יקרה כלום אם תאמרי לאיש הבא שאת יוצאת איתו שאת לא טיפוס שממהר לסקס - אם יבין יבין אם לא אז לא, עדיין נראה לי לא הגיוני למהר למיטה לאחר 3 פגישות
הכרה מעמיקה חשובה יותר
אחרי הכל פותרים בעיות כשיש הבנה, רצון , יחד וכו' גג ידיד טוב זה גם נחמד ואף פעם לא מזיק
ארררר- אני חדש , לא יודע אם הגדרתי היא אסקס , אבל בהחלט לא מעניין אותי סקס

אתה כמעט היחידי שענית לשאלה שלי

תודה על המשוב ,היה חשוב לי טוב כנראה שלא כולם כמוך לצערי,הכל טוב ויפה וברגע שהם שומעים את זה הם נסוגים אפשר להגיד שזה אחד הדברים היותר חשובות להם במערכת יחסים... כמובן שאין מה לדבר על ידידות...

pop444

New member
אז כנראה ש..

לדברים מאוד טובים שווה לחכות. לבנתיים תרצי ותשימי את זה בהמתנה, תהני ממה שאת עושה, תהיה שלמה עם עצמיך ובלי שתשימי לב מה שרצית יגיע. רק שאלה של זמן.. ונכון קל להגיד קשה לבצע, אבל עד כמה שזה יכול לבאס תשמרי על אופטימיות כי מגיע לך הטוב ביותר :) בהצלחה רבה.

למעלה