לחברי הפורום

לחברי הפורום

אני ולנס נייט היינו מעוניינים לארגן מפגש לחברי הפורום המעוניינים בכך. כל מי שמעוניין להשתתף במפגש כזה יכול להביע תחילה את רצונו בשירשור הנוכחי. המפגש יערך בערך עוד שבועיים או שלוש בסוף שבוע ביום חמישי ב22 או ב 29 לחודש. אני סבור שיהיה נחמד לפגוש אנשים חדשים שמדברים איתם בפורום גם בעולם האמיתי אולם כמובן,כל אדם יחוש את עצמו חופשי להגיע לכל החלטה לגבי המפגש כרצונו. אם זה יצא אל הפועל נוכל לערוך את המפגש במרכז באזור תל אביב בשעות הצוהריים,כך שאנשים יוכלו להגיע עם תחבורה ציבורית ולחזור איתה לבתיהם. נו,,אז למה אתם מחכים,התחילו לשרשר. כל טוב.

lance-knight

New member
מסכים

יותר טוב אי אפשר היה לנסח. אז אולי באמת זה ייצא לפועל?

אני מחכה

שהשרשור הזה יהיה יותר ארוך. רק אז אביע את הסכמתי.

אורן...

New member
אחללה

רעיון טוב מאוד, אני בעד. אישית נוח לי יותר ב- 29 או מאוחר יותר. אותך נטע, אני השמח לפגוש. אורן

my true colors

New member
נטוש. אפשר לכעוס עלייך?..

האמת שלא.. אבל בבקשה.. אל תתחשבי באחרים, אלא בעצמך.. אם את באמת רוצה לבוא, בואי.. אם את באמת לא רוצה לבוא, אל תבואי.. שלך, בחיבוק, אני <שמחכה לנטע שתחליט לפני שתיתן דעתה לגבי אם היא רוצה לבוא. חח>

my true colors

New member
אה.. רגע.. טעות שלי...........:)

מה שכתבת שרק אז תביעי את הסכמתך.. הבנתי עכשיו.... את מסכימה, אבל את תודיעי על כך אחכ. הבנתי. טוב. <לא אספר:)> אוףףףףףףף.. קר לי..

שני חמודה!

קודם כל, מי אמר שאת לא יכולה לכעוס עליי?
דבר שני, לא הגבתי עד עכשיו משתי סיבות: א. לא מצאתי זמן פנוי כדי להגיב (כזכור אני מוגבלת לגלוש רק בעבודה). ב. גזרתי על עצמי שתיקה בכל הנוגע לפורום הזה. (זה לא אומר שאמנע מלהפגש עם חברים מהפורום אלא אמנע רק מלכתוב כאן לפחות בעתיד הקרוב) ובכל זאת עוד סיבה אחת: בקשר לפגישה אני עוד לא סגורה על זה לגמרי, בכל זאת. אגב: אתמול ניסיתי להשיג אותך בטלפון כמה פעמים ולא היית זמינה. מקווה שייצא לנו לדבר היום כי עוד מעט אני הולכת הביתה מהעבודה ומעכשיו ועד יום ראשון, אם ארצה ואם לא, אני מנוטרלת לגמרי מהאינטרנט. שלך באהבה, נטע

אני כל כך רוצה לבוא איש

אבל מה בימי חמישי נהג הלימוזינה שלי , יש לו יום חופש
, והשומר ראש שלי מתאמן במכון כושר
, והשמרטפית שלי מבלה עם אותו אחד שהיא
בו. וה-
, רגיל שזה יום הפינוק שלו , הליכה לאורך החוף. וה-
שלי ביום הזה , לא מוותר על פגישה קבועה עם
וה-
רגיל בימי חמישי לפרוק לפני את מה שמעיק עליו כל השבוע. וה-
מגיע להכין את הארוחות המדהימות שלו לסוף השבוע. וזה יום עמוס מלא
, של
ואיך אני יכולה לוותר על ה-
של דומינוס. ובכלל חברים אמרו שמביאים את ה-
כדי שנעשה יחד על ה-
ואיך כמעט שכחתי הזמנתי מישהו בערב לשתות
בדיוק שדיברנו על ה-
ההוא. אז לצערי אני לא אוכל להגיע למפגש
ובכלל אני צריכה לבדוק מה עם רשיון ה-
שלי, אז אני שולחת לכם מ-
ולא רק זאת אלא גם מ-
הקטן פגישה נעימה. נ.ב.
במיוחד לנטע ושני אם לא אקבל את ה-
עם 3
ה-
שאתם כבר מיום כיפור הבטחתן , אני מעכלת לכן את כל ה-
רחל-נשמה שרמת הטמטום אצלה חוגגת, ולא באשמתה, זה פשוט תגובה לריאקציה האחרונה.

my true colors

New member
רחלוש.. אני מחכה לך...

יש לי כאן גלידה.. את רק צריכה להכין את השמיכה:)

agness_666

New member
אני אשמח

אבל לא יכולה להבריז מהעבודה.... מה דעתכם על שישי בבוקר????

אורן...

New member
בעניין הפגישה ../images/Emo55.gif ../images/Emo55.gif |בזז

יש לי רעיון לפגישה. כולנו נתחפש לדבורים הלובשות בגדי בלט ונפגש בשדה ונרקוד במעגלים. רצוי שהיה גשם באותו היום........ ח ח ח ח..ח..ח..ח..... קלטתם? אוהב אורן

lance-knight

New member
שם ים יקרה

חושבת שתהיה לך בעיה להגיע בשישי בבוקר? אם כן- יכולה לפרט? אולי אפשר לפתור אותה?

היי אגנס

תוכלי להצטרף אחרי הצוהריים. נניח,לצאת מהעבודה קצת יותר מוקדם,בסביבות 16:30 או 17:00 ולהגיע באיחור. לא נברח לך לשום מקום. כל מטרת הפגישה הזאת היא היכרות ראשונית מעבר לעולם של הפורום,כך שגם אם תגיעי לחלק מהפגישה אני סבור שתוכלי להפיק מכך תועלת. כל טוב.

למעלה