לחברי הפורום

lance-knight

New member
אגנס

אני חושב שבוקר שישי- גם טוב. מקווה מאוד שלחברה לא תהיה בעיה.

לאיש

הצעה נורא מפתה אבל מבחינתי עדיף שלא כי אני לא חושבת שתאהבו מה שתראו ובמציאות וחוץ מזה לא הסיגנון שלי אבל תודה בכל אופן ואני מקוה ש האמיצים יותר יהנו(בעצם אני בטוחה שכן). שלך חנה גונן הבישנית לאללה ושלא מתבישת בזה

היי חנה

אם ההצעה מפתה אז למה לא לזרום עם הרצון? את נשמעת לי כאדם מקסים ,נחמד וטוב לב. אני וכל אדם אחר כאן בפורום נשמח לפגוש בך. להיות ביישן זאת לא בושה,אולם כדאי להתגבר על הביישנות לפעמים. בהחלט נשמח להכיר אותך ואל לך לתת לשיקולים כגון מה אנחנו "אוהבים" או לא להוות משקל בהחלטתך.עשי מה שנראה לך שעשוי להועיל לך, והן את בעצמך אומרת שההצעה מפתה(דהיינו שיש בה מבחינתך משהו טוב.) כך וגם כך,אני מכבד מראש כל החלטה שלך.
כל טוב.

לאיש

התכונתי בידיוק למה שכתבתי וכנראה שתצטרך לקבל אתזה. שלך חנה גונן

שם ים

New member
על וירטואליות ואנונימיות.

חנה, מאוד מבינה אותך. ההתלבטות שלי עם מפגשים כאלו היא שונה, המראה לא ממש מטריד אותי, לא חושבת שזה באמת קשור למראה, (התחושה). ההתלבטות שלי היא שאנחנו כאן חברים בזכות הכאב שלנו, זה מה שמחבר אותנו. וזה בעייתי כי חשיפה, מפגש פנים מול פנים, עלול לגרום לנו אח"כ לא לרצות לכתוב יותר, מעין התביישות. זה מאוד מפחיד אותי, כי הכתיבה שלי מאוד עוזרת לי להתקדם. בגלל זה, ורק בגלל זה, אני טוענת למפגש כייפי. כדי שנוכל להרגיש בנוח גם במישור האחר. כדי שלא נתקשר רק בפאן הכאבי שלנו. אך אני עדין בהתלבטויות גם כן. מה גם שלא כל יום יכול להתאים. אני אישית מאוד אשמח לפגוש אותך. מקווה שהעניין של המראה הוא לא המוטיב העיקרי, כי באינטרנט אין "לוק" ה"לוק" נעלם מבעד חומם של המילים. ואנחנו, פורום רגיש, כזה שלא שופט אדם לפי מראהו. אחרת, איך נוכל לעזור לעצמינו? שבת נחמדה. שם ים.

לשם ים

נראה לי שגם את וגם איש התרגשתם יותר מדי ממה שאמרתי ללא כל צורך.תאמיני לי שזה לא יהיה בשבילי סוף העולם אם אני לא אפגוש אותכם,אני אחיה מצוין גם בלעדי זה ולא זה מה שיגרום לי חס וחלילה להפסיק לכתוב בפורום פשוט אין לי ענין בפגישה. שלך חנה גונן

lance-knight

New member
איש מהצפון

ידידי, שיהיה ב-29. אני מקווה שכולם יסכימו. אבל למה בסבירות נמוכה מאוד? יש איזו בעיה? אתה יכול לפרט?

פרוזק

New member
נשמע נחמד

עם כי טיפה בעייתי ימי חמישי זה ימים שאני לומדת עד 14 ואחרכך מ18 עד 20 כך שאני ייוכל לבוא רק במידה ותהייה שביתה זאת אומרת תימשך השביתה

lance-knight

New member
טוב, אני מקווה

שתעריך הזה יתאים לכולם. אז שיהיה ב-29. העיקר שיתקיים. by the way,נטע. יופי של כינוי. ויופי של התחלה חדשה.

למעלה