שתי תשובות
איש אחד סבל מעודף משקל חמור. בסיכומו של דבר הוא פנה לרופא המתמחה באוטוסוגסטיה. הרופא אמר לו לעמוד כל יום דקה מול הראי, להתסכל על עצמו, להצביע על הרקות ולהגיד "אני לא שמן, אני לא שמן...” הפלא ופלא, הדבר עבד ותוך מספר חודשים הקילוגרמים העודפים נעלמו. נלהבת מההצלחה, עודדה אותו אשתו לחזור לרופא ולשאול אם אפשר לעשות משהו לגבי הזוגיות, שהיא כבר לא מה שהיה לפני 20 שנה. חזר האיש אל הרופא ובאמת, תוך זמן קצר שבו הרומנטיקה, הריגושים, המין הפראי אל בין כותלי ביתם. יום אחד אשתו התסקרנה והצציצה אליו כשהוא היה באמבט. היא ראתה אותו עומד מול הראי, מצביע על רקותיו ואומר "זו לא אשתי, זו לא אשתי...” ================================================ איש אחד פונה לרופא בבעיה: הוא ואשתו- זה לא... ממליץ לו הדוקטור על ויאגרה. קח כדור חצי שעה לפני שהגברת תחזור הביתה ונראה מה יקרה... למחרת מטלפן האיש לרופא "אל תשאל... לקחתי את הגלולה ואז אשתי מודיעה שהיא נכנסת לקניון, אנחנו מכירים נשים, זה יהיה שעות.. מה עושים?” עונה לו הדוקטור "תשמע, חבל על ההשפעה של הגלולה. אולי תעלה לשכנה, תסביר לה מה המצב ו...?” "פחחחח" מגחך האיש "בשביל השכנה אני לא צריך ויאגרה"