לחוש את התשוקה..

נוני 40

New member
לחוש את התשוקה..

בזוגיות של מעל 20 שנה ואני רוצה לחוש את התשוקה שנדמה ושקעה אל תוך השיגרה.. יש בי תשוקה למצות כל רגע בחיים ,ערכתי לאחרונה שינויים בחיי הרשתי לעצמי קצת יותר בילויים לבד, בלי בעל.. איך מחזירה את התשוקה??

שזמ

New member
שתי תשובות

איש אחד סבל מעודף משקל חמור. בסיכומו של דבר הוא פנה לרופא המתמחה באוטוסוגסטיה. הרופא אמר לו לעמוד כל יום דקה מול הראי, להתסכל על עצמו, להצביע על הרקות ולהגיד "אני לא שמן, אני לא שמן...” הפלא ופלא, הדבר עבד ותוך מספר חודשים הקילוגרמים העודפים נעלמו. נלהבת מההצלחה, עודדה אותו אשתו לחזור לרופא ולשאול אם אפשר לעשות משהו לגבי הזוגיות, שהיא כבר לא מה שהיה לפני 20 שנה. חזר האיש אל הרופא ובאמת, תוך זמן קצר שבו הרומנטיקה, הריגושים, המין הפראי אל בין כותלי ביתם. יום אחד אשתו התסקרנה והצציצה אליו כשהוא היה באמבט. היא ראתה אותו עומד מול הראי, מצביע על רקותיו ואומר "זו לא אשתי, זו לא אשתי...” ================================================ איש אחד פונה לרופא בבעיה: הוא ואשתו- זה לא... ממליץ לו הדוקטור על ויאגרה. קח כדור חצי שעה לפני שהגברת תחזור הביתה ונראה מה יקרה... למחרת מטלפן האיש לרופא "אל תשאל... לקחתי את הגלולה ואז אשתי מודיעה שהיא נכנסת לקניון, אנחנו מכירים נשים, זה יהיה שעות.. מה עושים?” עונה לו הדוקטור "תשמע, חבל על ההשפעה של הגלולה. אולי תעלה לשכנה, תסביר לה מה המצב ו...?” "פחחחח" מגחך האיש "בשביל השכנה אני לא צריך ויאגרה"

Master Stav

New member
רעיונות ....

1. משחקי תפקידים 2. חופשה משותפת במקומות בהם היתם כשהייתם צעירים 3. צעצועים .....למבוגרים 4. הכנסת צלע שלישית ( זהירות מסוכן )

תשוקה ../images/Emo9.gif

יפה, תיארת.. " שנדמה ששקעה אל תוך השגרה" מחזוריות של הטבע... אין לי עצות < וכפי שבטח הבנת> אני לא מאמינה בעצות. בדקה אחת, אני יכולה לזרוק לך...מאה רעיונות מחופשה בספא...ועד מקלחת משותפת
אני משוכנעת
שעל רובם חשבת, ובוודאות ניסית לממש. בהודעות הקודמות שלך, ציינת: שאת מעוניינת ב: ריגושים, באהבה שאותם חווית בעבר. שחשוב לך לפעול מתוך חופש ומימוש עצמי. הגדרת כמטרה: להחזיר את התשוקה מזמינה אותך, להיזכר באותה תקופה ולתאר איך הרגשת/חשבת שהתשוקה בערה בתוכך? סורי...לא הבטחתי לך..גן עדן.

נוני 40

New member
כמו שיש מאהב..

מאהב לחיים למצוא את הגורם הנותן לך סיבה לקום במרץ כל בוקר עם חיוך ענק ליום חדש.. רוצה שבעלי יחזור להיות המאהב של החיים שלי.. רוצה לחוש את הרצון להיות איתו כל הזמן ,לשמוע את קולו ,לחוש אותו ולחשוב עליו..

מזל טוב לעידית ולפורום החדש, ותגובה.....

את אומרת שההרגשה של מאהב בחיים תחזיר את המרץ,התשוקה, החיוך, העיניין בחיים. מה היה שם בינכם כאשר היתה התשוקה? מה אם תעשי אחרת היום, יחזיר את התשוקה בינכם?

../images/Emo13.gif

האם את מוכנה להתחייב לעצמך, כדי לחוש את הרצון להיות אתו כל הזמן, לשמוע את קולו, לחוש אתו ולחשוב עליו? שאת ממוקדת רק בבעלך, והאחריות לשינוי עליך בלבד? אם תשובתך חיובית, מה הם אבני הדרך שאת מתכוננת לפעול למימוש? אם התשובה שלילית, שתפי אם מתאים לך, מהם הקשיים שלך? ערב טוב לך ולכולם

נוני 40

New member
מוכנה להתחייב

אני זו שתיקח אחריות ,הוא לא חש שישנה איזה שהיא בעיה ולכן אני זו שצריכה לשנות.. מהם אבני הדרך למימוש..נו, ניסיתי את העצות של הרומנטיקה למיניהן ,זה לא עזר ,כי השינוי צריך לבוא מתוכי ..איך עושים זאת..איך לפעול למימוש ,זה לשנות משהו אצלי.. רק שאני לא יודעת מה..

נוני שימי ../images/Emo23.gif

לקחת על עצמך מחוייבות, שאת זאת שאחראית להחזיר את התשוקה לזוגיות שלך. קדימה...נצעד קדימה. מהו תאריך היעד שאת מתחייבת עליו לחוות את התשוקה מחדש? מהי האחריות שלך, באישיות/בהרגשה לייצור את השינוי?

נוני 40

New member
,תאריך יעד..

חודש מהיום זה הגיוני..יהיה לי זמן לשנות?. האחריות שלי ליזום יותר את הביחד הרומנטי..[אני כותבת ואז אומרת לעצמי שלא יכול להיות שלכך התכוונת הרי זה כבר נוסה..] בהרגשה..לחשוב רק עליו כפנטזיה שלי..שוב ,לא מצליחה לרדת לסוף דעתך..

לוקחת את כל האחריות על עצמי.

אנסה...להסביר שנית עזבי לרגע, עשייה משותפת, כפי שציינת...ניסית מזמינה אותך להיות ממוקדת בעצמך בלבד. נסי להיזכר בעבר שהתשוקה הייתה קיימת. מה היו הרגשות שלך? מה היו המחשבות שלך? מה היה בהתנהלות שלך שונה מהיום? מי את היית אז?

נוני 40

New member
הבנתי

הייתי יותר ממוקדת בו בלתת כל הזמן לו ולבית לילדים .. התבגרתי, למדתי לתת לעצמי להנות גם בלעדיו..גם כשהוא לא בסביבה..

התבגרת...

פעם היית ממוקדת כל כולך בו ובילדייך והיום את נותנת מקום גם לעצמך. ואת מבינה שאפשר גם להנות מחוץ לזוגיות. נשמע שאת נהנת וטוב לך עם זה. ועם זאת חסר לך הריגוש של פעם..... מה יהיה המצב האידיאלי מבחינתך?

נוני 40

New member
מצב אידאלי..

לקבל את הריגוש שוב בעיקר מהבן זוג שלי..לעשות שוב יחד איתו דברים מרגשים.. להחזיר את הגלגל אחורה..

למעלה