לחוש את התשוקה..

להחזיר את הגלגל אחורה

את אומרת שאת רוצה לחוות שוב, ריגוש משותף עם בן זוגך. עוד את אומרת, להחזיר את הגלגל אחורה- דמייני את הגלגל מתגלגל וחוזר אחורה. איך את מרגישה? מה היה שם? מה היתם עושים שם יחד שגרם לריגוש המשותף? האם את רוצה לשחזר את אותם רגעים? אם כן איך? מה הצעד הראשון שתעשי? מתי את בוחרת לעשות אותו? מעניין לשמוע......

נוני 40

New member
עניתי לעידית

שיחזרתי ודמיינתי תמונה של בילוי עתידי המביא עימו את התשוקה....לא מבינה את עניין הצעד הראשון..ומתי ..הרי צריך שנים לטנגו..הרי אם אבחר יום והוא דווקא ביום שלישי לא בא לו [קריצה...חחח]

ביחד עם עידית

כן קראתי עכשיו את התשובות שאלות. אנחנו מובילות אותך בקו דומה- יש לך את התמונה העתידית שדימיינת, ועכשיו תבחרי מה תעשי ממש בכדי להתקדם למטרה ששמת לך.(אמרת אם אבחר יום, יופי תבחרי יום ושעה- מה תעשו ביום הזה? תלכו לקפה ביחד? תקפצו לים? תסעו רחוק לטיול?תלכו לרקוד פלמנקו? כל מה שעושה ועשה לכם את זה) ואם דווקא ביום שלישי לא בא לו....... תמיד יש את שלישי הבא.
תשתפי מה קורה......

נוני 40

New member
הרגשות שלי.

הייתי מאוהבת..הייתי מאושרת מהקיים חשתי מסופקת.. מחשבות לעתיד, לביחד .. לזה התכוונת?

נוני, בואי ננסה בדרך אחרת

האם את יכולה לחזור במעלית הזמן...ולשחזר תמונה שלך כחשקת עם בעלך? נסי להחיות את התמונה: מקום ההתרחשות ריחות מחשבות אנרגיות אם יש פרטיים נוספים...תוסיפי אותם לרשימה. האם את יכולה לשחזר תמונה שכזאת? הפעם..אסתפק רק בכן/לא

יוחזר ה ../images/Emo13.gif לאלתר ../images/Emo88.gif

קבלי את הלא, כפי שהוא. הלא נמצא. נסי למצוא את הכן. האם את יכולה לדמיין תמונה עתידית שלך כשאחת בסיטואציה של חושקת? המקום הריחות ההרגשה ועוד ועוד? האם אותה את כן יכולה לראות את התמונה לפרטי פרטיים? יום נפלא לך ולכולם

נוני 40

New member
כן...אין בעיה לדמיין זאת..

יודעת בדיוק את המקום שנהיה בו..לאן נלך לפני , מה נאכל ..איפה נטייל...ההרגשה הנפלאה.. אוךך זה כייףףףףף

התמונה העתידית שלך

למרות שלא פירטת, מסיבות מובנות
מקרינה לי הרבה אנרגיות חיוביות ואופטימיות שאת אכן ממוקדת למחויבות שלך לעצמך. האם גם את מרגישה כך? האם את מוכנה להתחייב לעצמך "להסריט" לעצמך את הסרט שלא פירטת..מספר פעמיים ביום? אם כן,כמה פעמיים ביום הסרט יוקרן במוחך? בוקר טוב לך ולכולם

למעלה