לרמי יש הרבה בעיות....
אבל... *רמי לא קובע מה תהיה המשכורת שלו (וכן, גם אני הגעתי למסקנה שהוא מרוויח 33 ש"ח לשעה..), *להרוויח 50 ש"ח לשעה זה בכלל לא קל... אני לא מכיר הרבה אנשים שמרוויחים 50 ש"ח לשעה.. *נכון, הוא רוצה לגור בתל אביב, מה לעשות? רמי בחור רווק, לרווקים יותר קל להכיר בתל אביב מאשר בשדרות, או אפילו אשדוד... מבחינתי זה נתון. *לא תמיד קל להפסיק לעשן כמו שזה נשמע, מה גם שהחסכון המועט שבאי קניית מקלות הסרטן לא יספיק לו בשביל לחיות בכבוד ממילא.. אבל אכן, כשצריך לחסוך.. מתחילים גם בקטן, ועל זה אני מסכים איתך. *בגיל 30 לגור עם שותפים, אני מניח שזו לא המטרה, עם חברה אני מבין (ומאחל לכל אחד), אבל עם שותפים בגיל הזה יש לי בעיה, אמנם זה עדיף מלגור עם ההורים, אך בכל זאת.. ישנו גיל מסוים שצריך להיות עצמאיים, לא? *700 ש"ח לבילויים, אולי נשמע המון, אבל למען האמת... אני לא מבין איך סכום כזה אמור להספיק לו... הוא יוצא "רק" פעמיים בשבוע.... כלומר 87.5 ש"ח ליציאה... וזה בשום צורה לא אמור להספיק במידה והוא רוצה לצאת עם בחורה... (שווארמה בלאפה עולה מעל 30 ש"ח רק לשם השוואה...) בקיצור, הכתבה הזאת המחישה לי בדיוק עד כמה יותר קל לחיות ולהצליח פה, מאשר בארץ.