לחיות כמו כולם...

Dublinoa

New member
תשמע - לרמי היתה בעיה הרבה יותר

גדולה אם היה מנסה לגור בדבלין. בשווה ערך ל-400 דולאר בחודש הוא היה לא רק גר עם שותפים אלא היה מוצא את עצמו עם שותף לחדר... ועל יציאות בכלל אין מה לדבר... מהסתכלות מסביבי נראה לי שהוא במצב טוב יותר בתל-אביב מאשר בדבלין עם השאיפה הנפלאה הזו ל"מומצע"

סלסרו

New member
בדבלין,

רמי שלנו, בעל תואר אקדמאי (במה?), היה מרוויח 33 ש"ח לשעה? (בערך 6 אירו)

הנה..

רמי שלנו סיים את לימודיו במכללת "סינגפור" בסינגפור. היה מרוויח קצת יותר מ 33 ש"ח לשעה, אבל העסקים איך לומר...@#$ (העדפתי שלא לומר..), ככה זה כשאף אחד לא משתין לכיוון שלך...

Dublinoa

New member
7.65 אירו לשעה זה שכר מינימום

בעבודה "ממוצעת" הוא כנראה ירוויח 9 אירו לשעה (ברוטו). תלוי בtax credit שלו זה יהיה בסביבות 7.40 לשעה נטו (נגיד). כדי לגור בעיר בדירת חדר לבד (ידוע במקומותינו כ- bedsit) הוא ישלם לפחות 500 אירו בחודש

Chinita

New member
ת'אמת???

האדון נשמע ממש מפונק. ואני דוגלת בעובדה שאם אין אז לא צריך לצאת מפרופורציות. כדאי לחיות את חיי הלילה וחלום הסינגליות לא חייבים לחיות בלב ת"א.. פלורנטין אחלה סידרה אבל בת'כלסידה כשהמצב לא מזהיר אז לא צריך לקפוץ לאגם בלי אפשרות לשחות... למה???? פשוט, כי נתבע! עלם החן יכול בקלות להפחית את הביזבוזים (ואני לעומתכם חושבת ש 700 שקל זה כלום... במיוחד לאור העובדה שהוא בן 30 ובטח רוצה לחפש בת זוג בקרוב... ואז יותר יוצאים יותר מבזבזים ואופס.... ההוצאות גודלות!) אני בהחלט חושבת שבמצבו הוא יכול למצוא עוד עבודה.... לעבוד אקסטרה לא יזיק ולחפש חילופי תעסוקה (מניות בבורסה לא יזיקו). לא חושבת ששותפים יהיו הפתרון... הבן אדם בן 30 למען השם הוא מזמן היה צריך להרשות לעצמו לחיות לבד. ואולי זאת רק אני. אגב עיתון??? למה יש פורטלים של חדשות ברשת??? למה 100 שקל בשבוע במכולת? (הוא לבד למען השם.... כמה כבר הוא אוכל בבית??? או בחוץ??? צ'ינה

למעלה