לחיי השקרן

.m

New member
ארוחת ערב? רק אם תצא לי מהמטבח!

אתה בטוח שאתה רוצה שאני אבשל?

זורבבל

New member
בים, בם, בום והעניין סגור ?

אז אני זקן/קשיש/חתייר משומש - לקמט ולזרוק לפח. תגיד אתה מדבר על חפצים או בני אדם ? קצת טאקט, טיפה, לא יזיקו. כן אני בן 28. כן אני גר עם ההורים. לא, אני לא מחפש סטוצים עם בני 23 בטענה שאני ילד בן 18. וכן - הצלחת לעצבן אותי (ותאמין לי זה קשה). לגבי נושא השקר עצמו: אם המטרה ההדדית היא סטוץ אז אני לא רואה את הבעיה. אם המטרה היא קשר אמיתי - הקשר לא יחזיק מעמד כי הוא מבוסס על שקר. מי שבאמת מעניין בקשר יתחיל אותו עם שולחן נקי ופתוח (ונקי משקרים). ברור שלשקר זה רע אבל אם תחשבו על זה רבותי המתחסדים הארוניסטים כולכם משקרים יום יום וכל היום (זה מתחת לחגורה אבל זה בסדר גם אני ארוניסט).

~Gal~

New member
אממממממממ...... תסלחו לי שאני

מתפרצת לשרשור לא לי... אבל יש לי
אז כנראה שמותר לי.... בכל אופן, אני בקרוב בת 27 ומרגישה ממש ילדה, וגם כפי שרבים מביניכם טורחים להדגיש, נראית צעירה לגילי (אתם מוזמנים לשאול את גיא). אבל האמת היא שמעולם לא חשבתי שגיל 27 הוא כזה גיל מבוגר, ושאני צריכה לציין שאני נראית ילדה בבואי לתאר את עצמי. מה, אני בגיל כזה שאני כבר צריכה לקנות חלקת קבר, או משהו כזה??? אז או שהמושגים של צעיר/מבוגר שונים אצל גייז מאשר אצל סטרייטים, או שאני לא מבינה מה קורה פה. גיל 28 נחשב לממש מבוגר אצלכם???? מה הענין? ומה יהיה כשתגיעו לגיל המופלג של 35? זהו? נגמרו החיים????? לא ברור לי.... מצטערת... |אייקון של אפצ´י|

ביג דיל.

New member
גל - תקראי בבקשה את התגובה שלי.

לא הבנת נכון את כוונת המשורר בדבריו. הטרמפיסט לא התכוון להגיד שמפאת הגיל הבחור הלך ביי ביי, אלא בגלל שהוא שיקר לגבי הגיל. השקר לגבי הגיל הוא לא עד כדי כך נורא, אבל מה שכן ממש ממש, אבל ממש נורא הוא כל ההשלכות הבאות לידי ביטוי מזה. אם אדם בגיל 23 עושה מעשה וזה בסדר, יש דברים שבגיל 28 לא נראים טוב. הטרמפיסט לא רוצה לצאת עם בני 28 בגלל הרבה סיבות, ות´אמת, זה לא עניין שלנו למה לא או למה כן. זאת החלטה של הטרמפיסט והוא צריך לחיות איתה. אף אחד לא קורא לך רווקה זקנה, אבל נראה לי שככה את בעצמך מרגישה או חושבת שככה הסביבה חושבת עליך. מה שבאמת משנה זה אם את אוהבת את מי שאת ומה שאת עושה בחיים. סה טו.

דרור22

New member
גל ככה זה...

משום מה רוב ההומואים חושבים שהחיים שלהם יגמרו בגיל 30 (אפילו אני חושבב ככה לפעמים...) אז כן נראה לי באמת שיש לנו תפיסת גיל שונה... ובקשר לשקר- זה רע בכל מקרה לא משנה אם הכוונה היתה לסטוץ או לקשר רציני.... דרור

~Gal~

New member
דרור, תודה.

זאת היתה התחושה שלי. ואגב ביג דיל, אני בכלל לא התייחסתי לענין השקר (ברור שגם אני הייתי מנפנפת מישהו ששיקר לי). אלא שמהשרשור קיבלתי את התחושה שכל הצעירים- יחסית מדברים על גיל 27-28 כאילו מדובר בקשישים מינימום, וה"קשישים" ניסו להסביר את עצמם, כלומר, הם בכ"ז נראים צעירים לגילם, אז יש להם לגיטימציה לחיות או משהו כזה.... לפחות זאת התחושה שאני קיבלתי ומדברי דרור כנראה שלא טעיתי בהרבה (אם כן אשמח לדעת) ואגב, אני מזמן לא מתעניינת במה שאחרים חושבים עלי או איך אחרים רואים אותי. רק שאפילו אני לא יכולה להגדיר את עצמי כרווקה זקנה, לאור העובדה ש... סתם רמז קטן... אני מנהלת פורום שעוסק דוקא בזוגיות (כנס לכרטיס האישי שלי אם מענין אותך) ואם כבר מדברים על זה, אז אני שוב שואלת - מה הענין עם ההגדרות הלא-הגיוניות האלו לצעיר/בוגר????? מה, גייז מזדקנים כבר בגיל 28??? ומה קורה אח"כ? הם פשוט נעלמים? או מה? פשוט נראה לי לא הגיוני... מצטערת...

MARMELAD

New member
דעתי על גילאים ועל גל.

מה זה גיל בעצם...? גיל הוא פרק הזמן שבו בנאדם מסוים קיים. אם נגיד תגידי לי - אתמול לא עשיתי כלום כל היום.. אני אגיד לך - סבבה. אם תגידי לי - לא עשיתי כלום במשך 27 שנים, זה משהו אחר. אני לא חושב שחובה לחיות את החיים ע"פ הגיל הכרונולוגי בדיוק של אחד לאחד. אני יחסית לבן 23 עשיתי המון המון דברים שחבר´ה בגילי עוד לא עשו, ומצד שני עוד לא עשיתי הרבה דברים שחבר´ה צעירים ממני כבר עשו מזמן. אז מה זה אומר עליי, שאני מקדים את גילי, שאני פורח בגיל מאוחר יחסית? לא זה ולא זה. זה אומר שאני חי את החיים שלי לפי מה שטוב לי ולא לפי מה שכולם עושים. עד כאן הכל בסדר. אבל יש דברים מסוימים שבעיניי הם חובה לכל גיל. אני אעשה את זה פשוט. קחי את הטיפוס הזה ותגידי לי מה דעתך עליו: רועי, בן 30. מלצר במסעדה (ולא מסעדה יוקרתית). מרוויח בערך 100-150 ש"ח לערב. חי בדירה שכורה עם שותף. אין לו תואר. אין לו מקצוע רשמי. הוא כבר כמה שנים מתכנן ללמוד באוניברסיטה ועוד לא יצא לו. הוא במינוס 3000 בבנק. אין לו כרטיס אשראי. רכוש : טלויזיה, מערכת, טוסטר אובן. אין לו אוטו. היית יוצאת איתו, גלגול? אתם הייתם יוצאים איתו..? אייל, בן 27. גר אצל ההורים. בארון. מסיים תואר ראשון באוניברסיטה. עובד בשרות לקוחות של חברת תקשורת. עו"ש בסביבות האלפיים ש"ח. יש לו כרטיס אשראי. רכוש : טלוזיה, מערכת, מערכת קולנוע ביתי, ספת טלויזיה, מחשב נייד. אין לו אוטו. איך זה נשמע? יואל, בן 23. חי בדירה שכורה עם שותפים. מתחיל ללמוד באוקטובר. עובד במסעדה. מרוויח בערך 100-150 ש"ח בערב. מינוס 3000 בבנק. רכוש - מערכת, טלויזיה, מחשב. יש לו טוסטוס. עם זה היית יוצאת? העניין הוא כזה גל (ובכלל). לגיל אמנם אין משמעות מבחינת משיכה, או סקס. אבל כשאתה בוחן מועמד לזוגיות, אתה משקלל גם את הגיל בעניין. הגיל הוא קריטריון למדד מסוים.. של "מה הוא הספיק לעשות בחיים" קרי - מה הוא שווה. ואני יודע שהניסוח קצת קשה אבל אני מניח שהכוונה ברורה. אני בטוח שיש אנשים שהחיים שלהם שונים לגמרי אחד מהשני. אני גם לא חושב שזה יותר טוב מזה. כל אחד משילך מעצמו על בן הזוג הפוטנציאלי כשהוא "בודק" אותו. ולשקר בקשר לגיל זה בעצם לעוות את כל השקלול הזה. ד"א, יש לציין שאני באופן אישי קפיטליסט ונהנתן - ובעיניי בן זוג פוטנציאלי חייב להיות בערך ברמה הכלכלית שלי (כלומר עני ומרוד, אבל צעיר, כך ש"יש תקווה", או גדול ממני ואז גם יותר מסודר כלכלית ממני) ולכן השקלולים שאני עושה הם בטח שונים משקלולים שאחרים יעשו. דרך אגב, רועי ויואל הם בדיוק אותו בנאדם, רק בגילאים שונים. וכל אחד מהם נראה אחרת לגמרי ע"פ התיאור. למה? בגלל הגיל. דרך אגב, גל לא נראית בת 27. היא נראית בת 20. צעירה וחתיכה.
גיא

marco

New member
קצת החמצת את הנקודה נראה לי

הטרמפיסט לא "זרק" את האיש בגלל גילו. אלא בגלל השקר. אני מוכן להעיד שגיל זה לא בדיוק הדבר שמאיים/מפחיד/מרתיע את טרמפיסטנו. מיטב חבריו הם.... ובנוסף לזה, אין פה שום עניין של התחסדות. כולנו משקרים (מי יותר ומי פחות) אבל רצוי שכל אחד מאיתנו יצפה למכה המגיעה בעקבות גילוי השקר. אני לא מבין ממה כל כך התרגזת. חבל.

זורבבל

New member
לעצם העניין

אני בטוח שגם אני הייתי פועל בדיוק כמו הטרמפיסט, לא כולל 3 דקות של חסד... אני הרבה פחות סלחן מסתבר. מה שהרגיז אותי היתה הציניות בהודעה עליה הגבתי. אבל עכשיו אני רגוע, שמח וטוב לבב

יקירי..... ../images/Emo120.gif

קודם כל:
(לחיצת יד) תראה. אני לא מותח ביקורת על אורח חייו של אף אחד. אם היתה ציניות בדרך בה תיארתי את איך שהדוד חיי את חייו, זה רק בגלל הדרך בה נחשף בפני אורח חיים זה, אחרי שהוא נתן לי להבין אחרת. בניגוד לאיך שהתייחסת לתגובה שלי, להיפך - אני לא ארוניסט. וכ-לא ארוניסט טרי, דווקא הכנות נורא חשובה לי. בגלל זה הניק שלי בצ´ט הוא יונתן23. אני לא מסתיר שומדבר, לא מייפה שומדבר, ומשתדל להיות כמה שיותר פתוח וגלוי - במי שאני ובמה שאני מחפש. אני גם לא חושב שמישהו בן 28 הוא זקן (כמה מחברי הטובים ביותר....). כל מה שאמרתי זה שבד"כ מישהו בגיל 28 חווה יותר ממני, ושסביר שהוא נמצא בשלב אחר בחיים ממני. יש יוצאים מן הכלל, אבל בצ´ט אתה נוטה לחפש לפי הכלל. בכל מקרה הדבר האחרון שרציתי לעשות זה לפגוע במישהו כי הוא גר בבית, או בגיל מסוים, או בארון. ואם פגעתי, אני מתנצל.

MARMELAD

New member
משהו סטריאוטיפי על הומואים וגיל.

כשהומו בן 15 אז מי שבן 17 נראה לו חתיך. כשהוא בן 17 אז מי חיילים נראים לו חתיכים. כשהוא חייל אז בני 23 נראים לו חתיכים ובני 15 קטנים לו מדי. כשהוא אחרי צבא אז בני 25 נראים לו מבוגרים מדי ובני 18 קטנים מדי. כשהוא בן 23 אז בני 25 נראים לו בסדר וחיילים קטנים מדי. כשהוא בן 25 אז בני 28 נראים לו גדולים מדי ובני 20 קטנים מדי. כשהוא בן 28 אז כל מי שיותר צעיר נראה לו בסדר. כשהוא בן 35 אז כל אחד נראה לו בסדר. עצוב... וגם נכון חלקית...

~Gal~

New member
גיא יקירי.....

קודם כל... אני חייבת לציין שקצת התגעגעתי - ההודעות שלך פחתו קצת לאחרונה....
עכשיו לענין. נראה לי שכל מה שכתבת בהודעה הקודמת שהיוותה תגובה לדבריי, נבעה מתוך זה שפשוט לא הבנת על מה אני מדברת. כי עם כל מה שכתבת אין לי שום בעיה - נכון מאד, מסכימה עם כל מילה. אבל לא לזה התכוונתי... התכוונתי בדיוק למה שכתבת בהודעה הנוכחית! ואני אסביר פשוט אני אתן כמה ציטוטים מתוך השרשור כולו, שגרמו לי לחשוב שלמעשה גיל 28 הוא כנראה גיל של זקנים-קשישים אצל גייז.... " אני לא רואה הבדל בין אדם כזה לבין הדוד מאתמול. שיגיד בן 28, אבל באמת נראה פחות." (למה, בגיל 28 נראים כל-כך זקנים???) "...הרי אם הוא היה מחליק את הגיל, מדבר אתך קצת וכשהיית רואה שהוא חביב ונחמד, הגיל לא היה משמעותי כל כך בעיניך (נראה לי)... אוףףף..." "אני חושב שהשיקול של אותו בחור היה מתוך נקודת הנחה, שדי מצאת חן בעיניו והוא חשש שהגיל זה מה שיבריח אותך. הוא בוודאי קיוה שבמפגש פנים מול פנים תוכל להתרשם ממנו ולראות כי הגיל אכן אינו קובע." "...ועוד משהו.. יכול להיות שאם הייתי מדבר עם מישהו בן 28 והוא היה נראה לי, הייתי נפגש איתו..." "...מעולם לא הסתרתי את העובדה שאני בן 27 (ומי שמכיר אותי יודע שגם אני נראה הרבה הרבה פחות)..." "...שנית, אני בטוח שאי שם עולל גאה מחכה רק לך..." בקיצור, אני מניחה שהנקודה שלי כבר ברורה...

MARMELAD

New member
הנקודה ברורה לחלוטין גלגול...

ואני אגיד כאן משהו קצת גועלי... אם אנחנו יוצאים מנקודת הנחה שכל ההומואים הם גברים, ומנקודת הנחה שכל הגברים הם מניאקים, אז ברור שבשיחות פנימיות שלהם הם יקטלו כל מועמד בלי למצמץ. אבל כשאנחנו באמת פוגשים מישהו חמוד הגיל פחות קריטי, אלא אם כן זה באמת הבדל משמעותי.

~Gal~

New member
נו טוב את זה אתה אמרת.... ../images/Emo6.gif

אבל אגב, שאלה... סתם חשבתי על זה עכשיו.... הרי מדובר בפורום מאד ידוע, והוא עוד הולך להיות יותר מפורסם (נו מה אסור להתחנף??
) ויותר ויותר גייז ייכנסו לכאן... לא קצת מפחיד אתכם לרכל ככה? בסוף יתברר שכולם מכירים את כולם איכשהו ויכולים להיות מצבים לא נעימים... נו טוף אני יודעת שאני אולי קצת מגזימה, אבל כבר נתקלתי פה בפורום בשרשור שעסק בדיוק בזה, שפתאום - למרות האנונימיות - היתה קבוצת אנשים שהסתבר שמכירים (מצטערת - לא זוכרת את כל הפרטים ומי נכח בשרשור ההוא...)

MARMELAD

New member
הכל יכול להיות

בכלל קהילת הגייז נראית כמו קערת מקרוני. מעורבבת היטב.

למעלה