uty
Member
יצא לי לאחרונה לקרוא מאמר על קמח טף, התרשמתי מאוד ועשיתי מספר ניסיונות אפיית לחם.
הלחמים שיצאו כשהשתמשתי אך ורק בקמח טף, (אפיתי על פי מרשמים שמצאתי ברשת) יצאו מתפוררים, קשים לפריסה והטעמים לא היו משהו.
לעומת זאת, כשהחלפתי חלק מהקמח בו אני בדרך כלל משתמשת בקמח טף, יצאו תוצאות מעולות.
המרת חצי מכמות הקמח בקמח טף במתכון הרגיל שאני בד"כ אופה, נתנה לחם טעים.
האם יצא למישהו לנסות קמח טף?
הלחמים שיצאו כשהשתמשתי אך ורק בקמח טף, (אפיתי על פי מרשמים שמצאתי ברשת) יצאו מתפוררים, קשים לפריסה והטעמים לא היו משהו.
לעומת זאת, כשהחלפתי חלק מהקמח בו אני בדרך כלל משתמשת בקמח טף, יצאו תוצאות מעולות.
המרת חצי מכמות הקמח בקמח טף במתכון הרגיל שאני בד"כ אופה, נתנה לחם טעים.
האם יצא למישהו לנסות קמח טף?