לחסל תושבי גוש קטיף למען שלום אמת!

ab138

New member
לחסל תושבי גוש קטיף למען שלום אמת!

אני רוצה לדעת מה אתם חושבים על ההצעה המדינית הבאה: הערבים מודיעים כי בתמורה לחיסולם של כל 10000 תושבי גוש קטיף הם מוכנים לעשות שלום אמת לפחות למאה שנים. ארה"ב ואירופה תומכות נלהבות ומוכנות לסייע... האם הדמוקרטיה הישראלית היתה יכולה להעביר חוק כזה? האם אפשר היה לגרום לצה"ל לבצע פקודה כזו? לדעתי התשובה לשתי השאלות היא כן!

TheOrion

New member
נו די עם זה...

לנסות להראות שכל חוק יעבור בדמוקרטיה. גם אם חוק כזה יעבור(והוא לא יעבור), הוא לא יעבור את מבחן בג"צ.

ab138

New member
לדעתי זה יעבור בג"ץ - אם יעבור כנסת

אגב אותו חוק פינוי פיצי לא היה עובר לגבי ישוב ערבי בבג"ץ גם אם זה היה ישוב ערבי בתוך ישראל - מדוע?

TheOrion

New member
אתה יודע שיש הבדל, נכון?

להיות דמגוג זה כיף, אבל מה הקטע שאתה מנסה להעביר פה? והוא לא יעבור בג"צ, כי הוא לא עומד בתנאי הדמוקרטיה.

TheOrion

New member
אבל השרשור שהוא פתח

נועד בדיוק למטרה זו, אז למה לא לקרוא לה בשמה?

TheOrion

New member
אני לא קורא לכל דבר דמגוגיה.

הקפידי להפנות דברייך למי שראוי להם. ומטרת השרשור היא דמגוגיה זולה.

יוטו

New member
יש לא מאט שמאלנים שהיו מאוד תומכים

בזה גם ללא הסכם שלום מדומה. . .

יוטו

New member
יש לא מאט שמאלנים שהיו מאוד תומכים

בזה גם ללא הסכם שלום מדומה. . .

One Echoe

New member
אתה יודע,

אני עוקב אחרי ההודעות שלך ונראה לי שאתה חי בסרט. הדיעה שלך על שמאלנים שהם אנשים שאוהבים את הערבים ורוצים שכל המתנחלים ימותו-וזה פשוט הזוי ולא נכון.

AB17

New member
כמובן שהם לא רוצים

שהמתנחלים ימותו. אבל אם זה יקרה זה לא ממש יפריע להם...........

Theherod

New member
תלוי איזה ערבים

תן לי לגלות לך משהו, אם אדם הוא חרא אז בשבילי הוא חרא, לא משנה אם הוא ערבי או יהודי, אם הוא אדם טוב הוא אדם טוב בשבילי, לא משנה אם הוא ערבי או יהודי. אם זה יהיה מחבל, לא ממש יזיז לי שהוא מת.

Theherod

New member
נ.ב. הדבר הזה נכון גם לגבי מתנחלים

אם זה מתנחל טוב (יש חיה כזאת, אולי לא הרבה, לא יודע, אבל יש חיה כזאת, אני אפילו מכיר שתיים מהן
) אז כן מאוד יזיז לי שהוא ירצח. אם זה יהיה מתנחבל כמו ברוך גולדשטיין, אז גם, לא ממש יזיז לי.

Theherod

New member
מי קרא לך חיה?

אגב, אתה באמת חושב שזה שאתה קורא לי ערבי מעליב אותי? זה כמו שאני אקרא לך יא מתנחל! אני לא אידיוט כך שאקלל ככה ימני, פשוט כי אני יודע שזה לא יעליב אותו...

Theherod

New member
והאמת שאם חושבים על זה...

כן, אתה חיה, בדיוק כמוני, וכמו כל אדם אחר. אנחנו כן חיות. התפתחת מהקוף נכון? אז אתה חיה...

למעלה