לחסל תושבי גוש קטיף למען שלום אמת!

אם ברוך גולדשטיין היה יורה בערבי

שעמד לפגע בתל אביב, הוא היה הופך להיות רבין1 אבל הוא בסה"כ הציל כמה מתנחלים בחברון ממות, אז למה לא להוציא אותו כרוצח יהודי, נשמע טוב יותר, לא? צאו מזה. היו להם גרזנים מתחת לשטיחים. הם תכננו תרפ"ט 2. ברוך גולדשטיין היה רופא, רופא נאמן לאדם. הוא לא עשה דבר כדי לפגוע בחפים מפשע, אלא בא להציל חיי אדם. אבל תפטור אותי באמירת: אתם והקונספירציות, או משהו דומה. בהצלחה. רק מראה את הפתיחות המדומה.

KsE

New member
כל עוד לא תוכיח שהיו להם גרזנים

אני לא אאמין לך.

KsE

New member
"מוצא המינים". כל הספר.

תלמדי, אחרי זה נדבר.

Borg1

New member
למען האמת!

אתה והרבה דומים לך היו תומכים בדובר דומה אם היינו מדברים על שמולניים. סתמ חומר למחשבה...

בחיים לא! בחיים!!!!!!

ואני פנאטית. קיצונית. חיה בסקאלות אחרות של דתיים ממה שאתם מכירים. אם לא הייתי בורגנית מדי אולי אפילו הייתי מתנחלת על גבעה. אבל לתמוך ברצח? של חפים מפשע?! אז תפסיקו, תפסיקו לקבוע עובדות עלינו כאילו אתם באמת יודעים. למה לכם מותר לקבוע עובדות שקריות? למה? אני בחיים לא אעשה את זה..

Theherod

New member
למען האמת

אני מאמין שבסביבות התשעים ותשע נקודה תשעים ותשע אחוז לא היו רוצים, אבל יש את העשירית אחוז הזאת, או אפילו פחות, שכן היו רוצים, וכמה מהם נמצאים גם בפורום (לא את). אבל אני מסכים שהרוב המאוד מאוד מוחלט, בשני הצדדים, לא היה מסכים לדבר כזה. בכל אופן, שימי לב שאת נזעקת על ההכללות של בורג (אכן הכללה) על הימנים, אך כשמי שזה לא היה שפתח את השרשור (לא זוכר מי זה היה) לא נזעקת בכלל על הכללה.

Borg1

New member
אנני קובע את העובדות!

העובדות נקבעו על ידי האנשים שהרגו חפים מפשע. אם זה בשפרם, ואם זה במערת המכפלה. אני מתנפל דווקה על הימין משום שאני ימני גם כן. ולכן מרגיז אותי פי שניים, כאשר דעות שאני מאמין בהם מאובטים על ידי האנשים שלכאורה מאמינים באותם דברים.

Borg1

New member
אנני קובע את העובדות!

העובדות נקבעו על ידי האנשים שהרגו חפים מפשע. אם זה בשפרם, ואם זה במערת המכפלה. אני מתנפל דווקה על הימין משום שאני ימני גם כן. ולכן מרגיז אותי פי שניים, כאשר דעות שאני מאמין בהם מאובטים על ידי האנשים שלכאורה מאמינים באותם דברים.

Borg1

New member
דעתך משובשת.

התשובה היא לא חד משמעי. אפילו לא רוצה להיכנס לדיון למה ואיך אני יודע. אגב, אם לא קשה לך תפרט מה הקשר שלך לצה"ל?

Borg1

New member
דעתך משובשת.

התשובה היא לא חד משמעי. אפילו לא רוצה להיכנס לדיון למה ואיך אני יודע. אגב, אם לא קשה לך תפרט מה הקשר שלך לצה"ל?

One Echoe

New member
מה?!?!?!

תגיד, אתה נורמלי?!להרוג 10 אלף אנשים למען שלום? אתה פשוט דוחה. בצחוק לא הייתי כותב את זה.

יוטו

New member
זה ה" קורבנות השלום" שאם אני זוכר

נכון- היה זה רבין שאמר את זה. . .

שאזכיר לך

שהמסה הגדולה של הפיגועים, כולל האינתיפדה השניה, היו אחרי רצח רבין בידי י"ע ימ"ח. מה שהופך את הרוצח, במישרין, לאחראי גם על הפיגועים ועל הנפגעים הרבים האלה?

יוטו

New member
אה.. לא ידעתי שעמיר נתן להם נשק ...

תודה שחידשת לי ..

למעלה