לחץ באיזור העין שלישית

לחץ באיזור העין שלישית

שלום לכל חברי הפורום,כל אחד לפי מעלתו..
יש לי שאלה אליכם,אשמח לעזרה.

אל עניין היציאה מהגוף נחשפתי לפני כשלוש שנים לאחר שמישהי סיפרה לי סתם ככה בשיחה על קפה על מה שקורה לבנה הקטין,מי שירצה לדעת מה בדיוק הסיפור-אשמח לספר בפרטי ברצון. אבל לא הגעתי לכאן בעניין הזה.

לאחר מכן בררתי קצת על העניין והחלטתי להיכנס לזה בחשש. לאחר נסיונות ארוכים, היו לי מספר חוויות שאפשר להגדיר אותן על סף החוץ גופיות,ותמיד ברגע האמת כשהכל היה מתחיל הייתי נבהל (עקב זרמים חזקים מאוד בכל הגוף ושמיעת קולות חריגים כמו חליל שתקוע על תו אחד או סוג של צרחה מקפיאת דם)והעניין היה נעצר.מאז עברו כשנתיים ודי הזנחתי את הנושא.

בכל אופן,לפני שלושה ימים ישבתי במשרד בשעת ערב מוקדמת ומשמימה. ראיתי הזדמנות להתנתק קצת מהמסך למשך חצי שעה,אז עשיתי את אחד מהתרגילי ריכוז שהייתי עושה בעבר. מאותו הערב התחילה לי תחושה מוזרה מאוד באיזור העין שלישית. כאילו מישהו לוחץ לי שם עם האצבע. לא כואב,לא שורף,לא תחושה של מיגרנה. פשוט אצבע שמונחת שם בקטע מציק. מאז ניסיתי את התרגיל שוב עוד פעמיים ובכל פעם שניסיתי התחושה באיזור הפכה למוחשית יותר והצטרפה לכך תחושה של חום. לאחר שאני מפסיק עם התרגיל ריכוז והרפיה,התחושה החזקה נחלשת ונשארת רק ההרגשה שמונחת שם אצבע.

מישהו חווה משהו דומה אי פעם?
אני על סף פניה לנוירולוג/רופא אא"ג. אני אמנם צעיר ובכושר גופני מצויין,אבל יש להודות שגוגל קטן על הנושא גורם לי לנוע באי נוחות למרות שאני בטוח ב90% שזה לא כאב ממקור פנימי.

תודה מראש חבר'ה..

גלעד220

New member
יש לך דמות רוחנית שיושבת שם ואתה צריך לשחרר את זה

בגלל רגש אתה לא משחרר את זה . ייתן פחד ממשהו ולכן אתה (בתת מודע) מעדיף שהרוח הזאת תישאר שם . היא לא מזיקה לך אבל מעצבנת.
עם הרבה רגש טוב , סליחה ואמפטיה תוכל לשחרר אותה.
זה הכל ברצון הפנימי.

באחד מגילגולי הקודמים הייתי הרוח הזו

וזה נועד לעצור ניסיונות למסע אסטראלי , כי זה לא מזיק רק בהשגחה וכשזה מתאים .
אחרת שיחרור של כזה דבר ללא השגחה יכול להוביל לדברים איומים , ולאור בקשות שלו לפני כן לא לצאת מתחום הבטוח , לכן החסימה .
מה לעשות ערבות הדדית מהגילגולים שלו בתור דוס , לימוד גמרא משותפת והבטחת שמירה בעבר , עכשיו לעומת זאת הכל פתוח ולא בטוח .
דוד

גלעד220

New member
תחשוב על התחושה שיש לך שם ותחשוב מחשבות כגון:

הכל בסדר
אני סולח על כל מה שזה אומר לגביי
אני מוותר על מה שלא שייך אליי לגמרי
אני מוכן לשחרר דברים שלא מביאים לי תועלת
אני מוכן להבין דברים אחרים ממה שחשבתי

כך למשך דקות ארוכות עד שזה ייעלם.
הכוונה כאן שאם אחזת באמונה מגבילה , אתה תשחרר את האמונה הזאת ואז לא יהיה לאותה רוח רצון להיות אתך (היא רצתה לשאוב כח מהאמונה השלילית)

אני חושב שרק באינטרפטציה שלך יש שליליות

תחשוב שנעשה שם מעשה חיובי .
דוד

פחדים מלראות

אני מקבלת שתרגילי הריכוז שאתה עושה הביאו להשקטת התודעה שלך שהביאו להתעוררות/פתיחה המרכז האינטואיטיבי של העין השלישית.
מה שאני מקבלת זה שאתה הוא זה שחוסם אותה מלהיפתח כתוצאה מפחדים שיש לך לראות את העולם שמעבר (ראיה על חושית).
ברגע שתסיר אותם פחדים, אז התחושה הזו כאילו מישהו סוגר את העין השלישית תעלם, ויכולותיך האינטואיטיביות תיפתחנה.

קרן היקרה,

תודה על תגובתך. ברשותך,שתי שאלות: הראשונה-מדבריך אני מבין שעד שלא אסיר את הפחדים ואתמודד עם ראיית ה"על חושי" זה לא יסתיים? אין אפשרות להחליט שאני לא מעוניין ולגרום לזה להיפסק? השאלה השניה- אחד העונים כאן בשירשור כתב לי שכל העניין האסטראלי הזה מסוכן ועלול לפגוע בי אם וכאשר זה לא נעשה תחת פיקוח. האם זה נכון?

תחת השגחה של קודש

ולא איזה מדריך מפקח .
סוג חוויה כזו ללא השגחה מסוכן .
אפשר להגיע לזה לבד אבל יש בזה סיכון .
דוד

להיות יותר ברור

מסע אסטראלי , מוציא את המנדהוא ממסגרת הגוף , וזה שורט את חוסן ושלמות המטאפיזית של היחס בין הכלי לגוף ,
ללא בקרה והשגחה שיודעת לתקן את הנזק שנוצר ממסע כזה , המנדהוא ישאר אם נזק מבני ביחס בין הנשמה לגוף .
אם זה לא חלק מהתסריט הרוחני שירדת איתו לעולם , זה יעשה נזק .
דוד

סגירת העין השלישית ומסעות אסטרליים

באופן כללי ניתן לחסום את היכולת הזו, אבל מה שאני רואה זה שבתוכך ישנם כוחות מנוגדים. כי מצד אחד משהו בך סקרן לראות אבל מהצד האחר אתה מפחד.
ברגע שתנקה ממך את הרצון הסמוי לראות מעבר, תוכל לסגור את העין השלישית עד להודעה חדשה :)
פשוט תבקש בלב, שאתה לא רוצה לראות עכשיו.
אף פעם לא כדאי לסגור לצמיתות.

לגבי מסעות אסטרליים, אין לי ידע משלי ולכן תקשרתי עבורך תשובה.
אני מקבלת שזהו משהו שאינו מומלץ לעשות כי עלולים להתעורר פחדים של להישאר מחוץ לגוף, ופחדים של לא לחזור. לכן לא מומלץ לעשות למי שאינו בקיא בזה.
שאלתי אם כן מי נחשב בקיא בזה, נאמר לי, שזה מי שיודע על אוטומט לצוות על הנשמה שלו לחזור. הוא זה השולט במחשבותיו בעודו במצב מדיטטיבי עמוק בתהליך ההתרחשות של יציאה מהגוף.
הסיכון בתהליך שכזה הוא לשכוח בעת היציאה מהגוף שהנשמה יצאה ואז לנדוד בין העולמות. בפועל, הגוף הפיזי יחווה חוסר חיות וחולשה גופנית רבה כי רק אחוז מזערי מהנשמה עוד יהיה קיים בתוכו.
אשמח לשמוע אם למישהו יש מידע נוסף על מסעות אסטרליים.

kikona126

New member
מסעות אסטרליים

אכן החשש הוא תמיד שלא נדע לחזור. או יותר נכון שלא נרצה.
&nbsp
מוזר שאני קוראת את ההודעה שלך היום כי ביום רביעי תרגלתי יציאת גוף אסטראלי מספר פעמים (יציאה וחזרה) היה לי יום כזה שפתחתי בו את עצמי לקבלת אינפורמציה. וזה היה יום מיוחד, חוויה בלתי נשכחת!

תרגול מסעות אסטרליים

מעניין... איך תרגלת זאת, מה עשית? ומה חווית? אם זה בסדר מבחינתך לשתף..

kikona126

New member
אני לא יודעת

המורה הרוחני שלי הוא רוחני, לא דמות גשמית בעולם שלנו...
אני רק זוכרת שיצאתי והכנסתי לגוף מספר פעמים פעם אחר פעם וכל פעם יצאתי מצד אחר של הגוף.
אני חושבת שזה מגיע מהמקום של ההחלטה שאני עושה את זה, כלומר אם אני חושבת על זה שאני אעשה את זה עכשיו אז אני עושה את זה.
אני רק יכולה לספר שהתחושה ברגע שיוצאים מגוף היא שהגוף/המיטה רועדים אבל בפועל הוא לא זז...

מסעות אסטרליים מרתק

נשמע מעניין. מה המקום הרחוק ביותר שהגעת אליו.
האם למשל הצלחת ביציאה מהגוף ללכת למקום אחר, ולקרוא משהו וכיוב'?

kikona126

New member
אה זה עוד היה בתחילת הדרך

בבר אילן למדתי מבוא לקבלה, והמרצה בשיעור האחרון אמר לנו שמי שרוצה לדעת מה הוא הולך לשאול בבחינה שיזרוק את הגוף האסטרלי שלו ויראה את הבחינה...
כבר אז ידעתי מה הולך להיות בבחינה, כל שאלה ושאלה. הוא הבטיח שאלה ספציפית, ואני זוכרת שחברות שלי התעקשו ללמוד אותה ואני אמרתי להן, היא לא תהיה, והן אמרו לי היא תהיה, ואני שוב אמרתי היא לא תהיה.. אני לא למדתי אותה ולמדתי 4 שאלות אחרות שידעתי שיהיו, והן אכן היו... אבל היו עוד מקרים, זאת היתה הפעם הראשונה.
&nbsp
המקום הכי רחוק? הגעתי למצב שבו הייתי נקודת אור, יצאתי ראיתי מה היה סביבי ואני זוכרת שראיתי אור לבן שהייתי בדרך אליו, וכשהגעתי הייתי נקודת אור מבין רבות אחרות.

חווית יציאה מן הגוף

לא אחת שמעתי מאנשים שהגיעו אלי, שיצאו פתאום מהגוף שלהם וראו את עצמם מהצד האחר. גם לי זה קרה וללא כוונה מראש. זה היה בזמן ששכבתי במיטה כאשר לפתע עברתי צד וראיתי את עצמי ממול גופי מביטה על עצמי שוכבת.

למעלה