לחתימת הנשיא בטקס ההכתרה של עמית מחר אין תוקף חוקי

Harrington

Well-known member
מנהל
קשה להניח שאינך מבין מה ההבדל בין "הצבור" לבין "צבור"...או שמא באמת אינך מבין?
אינך בעמדה המסמיכה אותך לדבר בשם הצבור.
אתה יכול לדבר בשם צבור, ככל שאתה בטוח כי אתה מכיר את עמדתו והלך רוחו...
אם קשה לך להניח, אין לי אלא להצטער בקשייך ולקוות שתדע להתמודד.
לדידי, אם אני מציין שלא הבנתי משהו, מה לעשות, כנראה שלא הבנתי אותו. אולי אתה נוהג אחרת ובמסגרת 'על ראש הגנב בוער הכובע', בחרת לגלות שאתה לעתים נוהג לכתוב שלא הבנת משהו על אף שהבנת מצוין. אשריך. אני יותר בקטע של כנות, שקיפות והגינות. עמך הסליחה אם זה מקשה עליך.

בכל מקרה כבר ציינתי, די לי בכך שאתה הבנת מה רצית לומר. אני יודע מה רציתי לומר, אמרתי את מה שרציתי לומר, ולא אשנה את בחירת המילים שלי רק בגלל שהיא לא מוצאת חן בעיניך מסיבה עלומה כלשהי.

בריאות.

The Real Big Joe

Well-known member
לדידי, אם אני מציין שלא הבנתי משהו, מה לעשות, כנראה שלא הבנתי אותו. אולי אתה נוהג אחרת ובמסגרת 'על ראש הגנב בוער הכובע', בחרת לגלות שאתה לעתים נוהג לכתוב שלא הבנת משהו על אף שהבנת מצוין. אשריך. אני יותר בקטע של כנות, שקיפות והגינות. עמך הסליחה אם זה מקשה עליך.

בכל מקרה כבר ציינתי, די לי בכך שאתה הבנת מה רצית לומר. אני יודע מה רציתי לומר, אמרתי את מה שרציתי לומר, ולא אשנה את בחירת המילים שלי רק בגלל שהיא לא מוצאת חן בעיניך מסיבה עלומה כלשהי.

בריאות.
יש. תוקף מהחלטת בית המשפט. הנסיון של "שר המשפטים" לפרוע חוק - נכשל.

Harrington

Well-known member
מנהל
אין דבר. פעם יסבירו לך.
נו טוב. תודה על אישורך שכתבת (כהרגלך) סתם כדי להופיע על העמוד וללא כל עניין בדיון ענייני חו"ח ר"ל טט'ט ל"ע. לא שהיה צריך שתאשר זאת, אבל בכל זאת, שאפו על הגינותך בכך שבחרת בכל זאת לעשות זאת :).

נזכיר למעוניינים שמה לעשות, אין כל קשר בין דבריך לדברי. ניכר שפשוט הגבת במקום הלא נכון. אולי נזכה לראות בבגרותך ותודה בכך, אם כי ברשותך, לא אחזיק את נשימתי :).

מיצינו. כמו תמיד, אם וכאשר בכל זאת תחליט שאתה רוצה לקיים דיון ענייני, אתה יודע איפה למצוא אותי.

certified.woke

Well-known member

בריאות.
נראה כי קשה לך להודות בטעותך.
הצבור מפולג בסוגית האמון בעליון ובעליון בשבתו כבג"צ.
זו עובדה.
אינני יודע מהו חלק הנותנים אמון, מהו חלק שאינם נותנים אמון ומהי השארית - חסרי עמדה בנדון.
אשר על כן, אינך יכול לפסוק כי העליון פוגע במו ידיו באמון הצבור.
הוא לכל היותר פוגע באמון צבור, צבור שאינו תופש מהו תפקיד בית המשפט העליון בדמוקרטיה...

נערך לאחרונה ב:
למעלה