*?..
ח חולה על gerard way New member 3/4/06 #25 יוו גם אני חורשת על הערוץ הזה כל היום פלישה, על טבעי, סקרבס כל התוכניות שם שולטות יופי אז אני לא היחידה שחורשת על הערוץ XD
יוו גם אני חורשת על הערוץ הזה כל היום פלישה, על טבעי, סקרבס כל התוכניות שם שולטות יופי אז אני לא היחידה שחורשת על הערוץ XD
M m i c k e y 15 New member 1/4/06 #11 ישששששששששששששש איזה כיףף!! מזל שזה לא ב-MTV HITS כי אין לי הוט.. וזה ב-MTV2!! ישש אני חולה על הערוץ הזההה
ישששששששששששששש איזה כיףף!! מזל שזה לא ב-MTV HITS כי אין לי הוט.. וזה ב-MTV2!! ישש אני חולה על הערוץ הזההה
D d i s n e y girl New member 3/4/06 #27 אין לי את חבילת המוסיקה../images/Emo7.gif אל תשאלו אותי איך כי אין לי מושגגג!! אני חורשת לאבא שלי על השכל שיקנה אותה.. אבל לאאא!! שיהיה לו זמןן!! אף פעם אין לו זמןן!!
אין לי את חבילת המוסיקה../images/Emo7.gif אל תשאלו אותי איך כי אין לי מושגגג!! אני חורשת לאבא שלי על השכל שיקנה אותה.. אבל לאאא!! שיהיה לו זמןן!! אף פעם אין לו זמןן!!
E Emo Kid New member 4/4/06 #34 |אבוקדו| ז***ת!! שיחזירו להם מיד את המייספיס. מי נתן להם רשות לפרוץ להם? הא? הא? חחחח סתם.
P PunK RocK 1o1 New member 5/4/06 #39 ../images/Emo127.gif http://bb01.mer.uk.vvhp.net/sonofdorks/yabb.pl