כ כסוף השיער New member 14/4/15 #46 אתה שואל איל הגעתי ל-1? כתבתי למעלה. אחד ועוד אחד ועוד ועוד כפול אפס שווה אפס. עוד אחד=1 לא הבנתי איך הגענו ל30
אתה שואל איל הגעתי ל-1? כתבתי למעלה. אחד ועוד אחד ועוד ועוד כפול אפס שווה אפס. עוד אחד=1 לא הבנתי איך הגענו ל30
א ארוס השני New member 15/4/15 #47 טוב. ניסיתי לרמוז לך שתסתכל שוב על התרגיל ותראה שפשוט לא חישבת נכון, אבל אם אתה לא סגור על זה עדיין, כדאי שתקרא את ההסבר של איתי למעלה, כמו שהגברת יעצה לך לעשות.
טוב. ניסיתי לרמוז לך שתסתכל שוב על התרגיל ותראה שפשוט לא חישבת נכון, אבל אם אתה לא סגור על זה עדיין, כדאי שתקרא את ההסבר של איתי למעלה, כמו שהגברת יעצה לך לעשות.
א ארוס השני New member 15/4/15 #54 נו אז? קרה משהו? זה הופך אותך לטיפש? סתם חידה טריקית ומשעשעת. לא מעבר.
ע עגלשון New member 15/4/15 #60 אתה לא היחיד גם אני לא מבין איך אפשר להגיע כאן ל-30. גם 760 בפסיכומטרי כבר לא מספיק לפתור חידות מפגרות היום...
אתה לא היחיד גם אני לא מבין איך אפשר להגיע כאן ל-30. גם 760 בפסיכומטרי כבר לא מספיק לפתור חידות מפגרות היום...
N newcharm New member 15/4/15 #56 מה זה השטויות האלה? מענין אם מי שהגה את הרעיון המפתיע והמדהים הזה מחשיב את עצמו חכם    
ב בודקאתזה New member 15/4/15 #57 אני לגמרי איתך האמת היא שגם אנחנו לא חכמים גדולים. איך התפתינו לענות על זה בכלל...