לטליה וכל חברי הפורום הנהדר הזה

קורין1

New member
לטליה וכל חברי הפורום הנהדר הזה

מצטערת שנעדרתי לכל כך הרבה זמן עברה עליי תקופה לחוצה, גם הדוכן וגם פסח היה בפתח, וגם הבשורה הכי משמחת שיכולתי לקבל לכבוד החג. אתמול נפגשתי עם 2 האחיות שלי שנלקחו לאימוץ לפני 13 שנה כשהן בנות 5 ו6 הן יצרו קשר קצתץ לפני פסח ומאז טלפונים ומצד לצד תמונות מצד לצד והמון התרגשות. אז אתמול נפגשנו, וסוף סוף מרגישה שהלב שלי שלם, ויש לי קצת יותר זמן לצלם ולהעלות את העבודות שעשיתי בתקופה שנעדרתי,ולהיות איתכם קצת יותר יש לציין שלא עבר יום מבלי שנכנסתי לפורום והצצתי בעבודות המדהימות שלכם חברי הפורום, אבל זאת היתה הצצה מהירה ולא היה לי זמן להגיב, אז שתדעו לכם שהעבודות שלכם מדהימות. אז...... תמונה ראשונה הי של טבעת בגוונים חום כתום

הינדה 54

New member
קורין חזקי ואמצי ריגשת אותי עד

דמעות מקווה שהמפגש עבר בצורה טובה

קורין1

New member
המפגש עבר בצורה מדהימה...

עם טעם של עוד ועוד ועוד..... וכבר מחכים לפגישה הפעה שתתקיים בשבוע הבא ולמפגשים הרבים שעוד יהיו

קורין1

New member
וצמיד בגוונים של חום

הצד האחורי של הצמיד למעלה הצד הקידמי של הצמיד למטה

קורין1

New member
וטבעת מדהימה שאני הכי אוהבת

עשיתי אותה אתמול והיא כולה סברובסקי, המונה של הטבעת מכמה זוויות איך שמרגישים בהבדל

קורין ככה באמצע הלילה להפיל פצצות

כאלה מרגשות, אני דומעת מול המסך, איזו התרגשות עצומה זו בשבילך. איזה אושר, ורק שמחה אהבה ועוד אושר אני מאחלת לשלושתכן מהיום והלאה. פתאום לקבל עוד אחיות איזה כיף.

קורין1

New member
אני ממשיכה מכאן את השירשור....

של העבודות שהספקתי לעשות...ויש המון

קורין1

New member
שרשר-וצמיד-פנינים...

שרשר-וצמיד-פנינים בשילוב חרוזים צ'כים מוזהבים אפרופו זו אותה שרשרת שלימדתי בסדנא

למעלה