לטליה וכל חברי הפורום הנהדר הזה

נ י ב ה1

New member
קורין. איזה יופי של תכשיטים.

והסיפור שלך מאוד ריגש אותי. מאחלת לכן המון מפגשים של כייף בהמשך.

שתמיד תזכו להיות מאושרים

מאוד מרגש לקרוא שמחה בשמחתכם ועבודות מאוד יפות הטבעת במיוחד

קורין התרגשתי לפניפסח שסיפרת לי

והנה כבר נפגשתם אני מאושרת בשבילכן .ואמצי את הקשר החדש ואל תתני להרפות ממך עם אחיותיך בשר ודם יקירה את הית נרגשת שנפגשנו לפני החג בדוכן שסיפרת לי וכמה רציתי לחבקך . אז לאיחוד משפות כה לחי אוהבת שולי להתראות בדוכן יום שישי קרב. חייבות לעשות מפגש נדבר על זה. חג מימונה שמח מתוקה

גברידני

New member
קורין הסיפור שלך כל כך מרגש מאחלת

לך רק אושר שימחה ואהבה ...........העבודות שלך מקסימות

night mistress

New member
איזה מרגש../images/Emo140.gif

גרמת לי צמרמורות בכל הגוף..אני ממש שמחה בשבילך ואני מצפה לשמוע עוד על החויה המרגשת הזו..והעבודו תשלך מאלפות,רואים שהן באות מכל הלב.

קורין1

New member
תודה לכולם על כל הפרגון....

והתגובות שמרגישים כי באו מהלב, שמחה שאתם שמחים בשימחתי, פשוט כייף לקרוא אתכם...

RuthyK

New member
../images/Emo24.gifקורין, יודעת בדיוק מה עובר

עליך, הציפיה, ההתרגשות והשמחה שבפגישת משפחה חדשה/ישנה גם אני מצאתי משפחה בגיל מבוגר. תהני
ובאשר לעבודותיך - הם מקסימים. אבל מאחר ואני מכורה לכחולים/ירוקים הם הכי שבו את ליבי ועיניי. כל הכבוד לך

hanit3

New member
../images/Emo24.gifמאד התרגשתי ואהבתי את התוצרי

שהעלית

wildspirit

New member
קורין מתוקה ../images/Emo24.gif

אני קוראת את ההודעה שלך עכשיו אומנם מאוחר אבל עדיף מאוחר מאשר לעולם לא איזה כיף לשמוע שמצאת את אחיותייך
כשהייתי בחול קראתי ורציתי לכתוב לך אבל אמרתי שאני אחכה כשאני אוכל לכתוב לך בעברית
כל כך מרגש לקרוא את מה שכתבת ואני ממש שמחה בשבילך מצאת אותן איזה צמרמורת עברה בי כשקראתי את זה... כן יירבו שמחותייך ואני רואה שכמות העבודות שלך גדלה מיום ליום ואני שמחה על כך ואני מקווה שאת נעזרת בפורום ליצור עוד ולנסות למכור כמה שיותר... ואני מקווה שהולך לך במכירות מחזיקה לך אצבעות להצלחה אוהבת

למעלה