אבל רק הפעם....
עוגת גבינה עם אוכמניות: 500 גרם גבינה לבנה שלשת רבעי כוס סוכר 2 סוכר וניל 1 שמנת מתוקה מוקצפת עם 2 כפות סוכר פודינג וניל פתי בר או תחתית קנויה לעוגה (לעצלנים) ג´לי בטעם תות אוכמניות או פרות יער אחרים (או בעצם כל פרי שבא) קלי קלות: משטחים בסיס העוגה בתבנית. מערבבים גבינה, סוכר, סוכר וניל, שמנת מתוקה ופודינג וניל, ומעבירים לתבנית. מכינים את הג´לי לפי ההוראות על השקית ומערבבים עם הפירות. (בעוד הג´לי חם) לאחר שתיים שלש דקות יוצקים על העוגה ומקררים. רצוי לפחות יום שלם לפני שאוכלים. אני יודעת זה קשה לחכות יום שלם! ועוד טיפ: את הגבינה שמים במסננת לכמה שעות. ככה העוגה תהיה יציבה ולא תמרח ותיפול כל פעם שחותכים ממנה פרוסה. ללקלק את האצבעות. טל
(מה לעשות אין תמונה של עוגה