משפחתו, חבריו ואנשי ענף הכדורסל הגיעו לבית עלמין קדמת צבי להיפרד משחקן העבר והמאמן, שנכנע למחלת הסרטן. אלמנתו רז: "כל כך התגאיתי שאתה שלי, תבוא לי בחלומות". בתו: "שמחה שהספקתי לצבור איתו הרבה זכרונות". קטש: "בכל רגע קשה הייתי מתקשר אליו"
מאמן הכדורסל ושחקן העבר ליאור ליובין הלך היום (שני) לעולמו אחרי מאבק במחלת הסרטן. ליובין בן ה-46 עזב לפני חודשיים את משרת האימון בהפועל באר שבע כחלק מהמאבק שלו, אך ההידרדרות במצבו הייתה מהירה והיום המאבק הסתיים. כעת, לעיני אנשי כדורסל, חברים, מכרים וכמובן בני משפחתו, ליובין הובא למנוחת עולמים בבית העלמין קדמת צבי שברמת הגולן.
מאמן הכדורסל ושחקן העבר ליאור ליובין הלך היום (שני) לעולמו אחרי מאבק במחלת הסרטן. ליובין בן ה-46 עזב לפני חודשיים את משרת האימון בהפועל באר שבע כחלק מהמאבק שלו, אך ההידרדרות במצבו הייתה מהירה והיום המאבק הסתיים. כעת, לעיני אנשי כדורסל, חברים, מכרים וכמובן בני משפחתו, ליובין הובא למנוחת עולמים בבית העלמין קדמת צבי שברמת הגולן.
ליאור ליובין הובא למנוחות: "מלאך שנחת מהשמיים" - וואלה ספורט
משפחתו, חבריו ואנשי ענף הכדורסל הגיעו לבית עלמין קדמת צבי להיפרד משחקן העבר והמאמן, שנכנע למחלת הסרטן. אלמנתו רז: "כל כך התגאיתי שאתה שלי"
sports.walla.co.il