ליאור נרקיס בתפוז
אנשים

ליאור נרקיס בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

אחה"צ, בשעה 16:30, ליאור נרקיס יגיע לתפוז ויתארח לייב באולפן בלוגTV. שרשרו שאלות כבר עכשיו בפורום: http://www.tapuz.co.il/forums/main/Viewmsg.asp?forum=220&msgid=115943644
יובל בנאי הוציא את דיסק הסולו הרביעי שלו "מעבר להרים" בשיתוף פעולה עם עמיר לב, ואתם יכולים לזכות בו! השתתפו בפעילות המתקיימת בפורום רוק ישראלי http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=115949288
ספרו לנו בפורום הדבר הטוב של היום על הדבר הכי טוב שקרה לכם בפסח, ותוכלו לזכות בספר "איך להצליח בחיים" מאת בני ישראלי: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1913&msgid=115987397
הזדמנות אחרונה לזכות בכרטיסים לרוק עצמאות 2008 *אביב גפן והתעויוט * עברי לידר * היהודים * מוניקה סקס * מופע הארנבות של קספר * * סינרגיה * בית הבובות * יוני בלוך* שייגעצ * terry poison * אלכס * מרפסות * 30 כרטיסים זוגיים לפסטיבל רוק עצמאות 2008 מחכים לכם! ענו על החידון ואולי תזכו בכרטיס זוגי מתנה: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=575&msgid=115777234

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gif../images/Emo207.gifישששש קיבלתי 100!!!

באנגלית בע"פ
אני פשוט ידעתי.. וזה עדיין לא המשוכלל יחד עם המגן [שהוא גם 100] אז בכל מקרה, קיבלתי 100
ברוך השם שזה מאוחוריי וגם המתכונת בספרות עברה דיי טוב אני מקווה לציון טוב אלויהם בבקשהההההה אני עייפה ושורף לי המוח כבר.. יום שישי מתכונת במתמטיקה, פרשתי
פפפ המחשב שלי איטי ברמות אז אני פורשת לשחק X MAN לג'נדס

וואי איזה כיף לך...

מחר יש לי בגרות בתושב"ע והיא מגישה אותי על 56.. הלוואי הייתי מקבלת 100 באנגלית>< אף על פי שאין לי השנה אבל עדיין.. תאחלו לי הצלחה

בהצלחה !! ../images/Emo24.gif

יש לי השנה בהיסטוריה ובלשון אעאעאעאעאעא... המורה שלי להסטוריה בכלל לא מלמד אותנו...רק נותן הרצאות כמה שהדור שלנו דור חרא...חחחח... והמורה ללשון...מה כבר לומר עליה עשרים אלף שעורי בית שאין לנו זמן לנשום..!! אחחח...לנשום...זו בטח הרגשה טובה... ~מנסה לנשום~ לא הולך...חחחחחחחח...

../images/Emo204.gif../images/Emo207.gifמקווה שזה יקפיץ!../images/Emo206.gif

אז ככה: יש לנו במכללה תחרות של המחלקה לספרות, אבל כל המכללה בעצם יכולה להשתתף. אז ניסיתי את כוחי, ועכשיו רק נתקעתי עם השם! אני מצרפת את הסיפור לכאן, לא צריכה כעיקרון תגובות (למרות שהן תמיד יתקבלו בברכה...), אלא רעיונות לכותרת. אני רוצה להגיש את זה מחר, אז... אם אפשר מהר? |פאפיפייס| כן, אני יודעת שזה לא הוגן לבקש את זה, אבל בכל מקרה...
תודה מראש!
[אוה. והתבססתי קצת על Save You של סימפל מהדיסק ה-יחסית-חדש שלהם.]

גילולית

New member
../images/Emo205.gifהצעות תוך כדי קריאה../images/Emo9.gif

נעמונת
נעמונת שלי
דם זה לא מים
נעמה
דקויות XD אני גרועה
בכל אופן- זה מ-ד-ה-י-ם!!!!! את כותבת עוד דברים כאלה?

../images/Emo204.gifאוו.

אל"ף, תודה רבה על המחמאה. הסמקתי. ^^ וכן, אני כותבת לעצמי מדי פעם. יש לי בבלוג [הנטוש. ורק אם חופרים מספיק עמוק במחיצה הנכונה - שכמובן, שכחתי עכשיו איך קוראים לה ><] כמה פסקאות קצרות שכתבתי, את מוזמנת להיכנס ולחטט. בי"ת, חשבתי על 'נעמונת' כבר בתור שם עוד בהתחלה, אבל אני לא יודעת..! אני מחפשת משהו שיתפוס את העין ואת הלב שלי. אבל תודה בכל מקרה! אני אודיע לך אם אני אקח אחד מהם. ^^

גילולית

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo9.gif, וגם

דברים שרציתי לומר
הרגע היה את זה ברדיו LOL אז חשבתי לעצמי..

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifהתכוונתי ששיר שכתבתי../images/Emo9.gif

ועכשיו כשהתסכלתי זה בעצם מילים שרציתי לומר XDD

גילולית

New member
../images/Emo205.gifXDD יש כזה שיר אמיתי, משם לקחתי את זה../images/Emo6.gif

פרסמת את השיר הזה נכון?

גילולית

New member
../images/Emo205.gifפאק, אמיתי לא נשמע טוב- התכוונתי מפורסם

כל השירים אמיתיים

../images/Emo95.gif זה ממש ממש יפה ! ! ! ../images/Emo9.gif

זה עשה לי צמרמורת שקראתי את זה
בקשר לשם
נעמה שלי
מה שלא הספקתי לומר
לבד זה מה שעלה לי בראש
מקווה שזה יעזור לך

ShellyDino

New member
נמממ.. אמממ..

דבר ראשון וואווו!!!! מדהים! דמעות זלגו מעיניי. נשבעת. וואוו אין לי מושג איזה שמות.. אולי..
דברים אחרונים שרציתי להגיד לנעמה.
ועכשיו אני כבר לא כועסת.
נעמה. אוף אין לי מושג חחחח.. בלעט. אם אני אחשוב על עוד אני אוסיף D:

butbut

New member
../images/Emo126.gifמקסים ממש../images/Emo9.gif

הייתי קוראת לזה: *בעזרת השם לא אחזור *המכתב *ים של געגועים *צרחות בחשיכה זה כול מה שעולה לי בראש=] נקווה שתקבלי השראה=]

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifואו, סיפור יפה../images/Emo9.gif ../images/Emo26.gif

עצוב שכזה.. אממ כותרות:
דבריי האחרונים
מילים שרציתי לומר [שזה בעצם כמו כותרת השיר שלי חחח]
לחשוב עליה
תמיד איתך
עוד אחזור, אחות אהובה לא בטוחה בקשר לאחרון XDD נשמע קצת מוזר.... סיפור ממש יפה, הלוואי ויכולתי לכתוב ככה

למעלה