ליאור נרקיס בתפוז
אנשים

כיוון שכבר קראתי את זה, אני אעשה הפסקונת

מהלימודים למבחן-הקשה-רצח-שדיווחתי-לך-עליו-כבר בשביל לנסות:} טוב האמת שכל מה שחשבתי עליו נשמע קלישאתי-משהו, וממוחזר עד כדי אימה אבל... את יכולה ללכת על להציל אותך רק כי זה היה מקור ההשראה או אולי דברים שלא הספקתי לומר או משהו בסגנון דברים שרציתי לומר אבל כמו שכבר אמרתי.. איכשהו זה נשמע לי קלישאתי משהו, אבל אני לא מדמיינת את הכותרת של הסיפור הזה כאובר דרמטית אלא כפשוטה, שלא אומרת הרבה אבל בעצם הכל. אולי אפילו משהו בסגנון סתמי כלשהו... בכל מקרה, תעברי על הסיפור שוב, יש לך כמה פספוסים של א' ו-י' שצריך להיות כ'..... חזרתי למוצר שירות עכשיו... להתראות !

נוי78

New member
הסיפור...

ממממממדדדההההיייםםם!!! אין לי שם להציע :\ אולי...משפחה תמיד נשארת ביחד (?)

דנושש XD

New member
../images/Emo39.gif זה מדהים../images/Emo70.gif

אממ אני לא יודעת אם זה טוב אבל שווה לנסות,לא?
בת שש-עשרה טיפשה (שזה חלק ממשפט מהסיפור.)
פתאום כשהלכת..
התמימות הורגת (הרי כתוב שם לא שמנו לב לשום דבר. >היינו תמימים<, אבא, אימא ואני. היינו משפחה של אנשים 'שומרי משקל', כמו שאומרים, לכן לא הופתעתי כשאמרת לי שאת חושבת שאת שמנה. אבל זה לא הפסיק מאז. אז חשבתי אולי זה יהיה מסקרן כזה...) ממ..זהו נראה לי
בכל אופן,בהצלחה בבחירת השם

ענבז

New member
../images/Emo108.gif ואו מדהים! שמות:

- "דם ומים" - "רק זיכרון שדוף" אהבתי את השני...

adiozery101

New member
../images/Emo207.gifבנות נדמה לי ? או שהפורום ניהיה משעמם

כאילוו לא יודעתת למה !! למה זה ככה ?! כאילוו פעם זה לא היה ככה

sweet shir

New member
לדעתי לא D:

תקופה דווקא יחסית "ערנית" לעומת מה שעבר פה בחצי שנה האחרונה.
עוד מעט מקפליי יתחילו לשווק את הסינגל (אלא אם הם ידחו אותו עוד פעם, מה שלא כזה לא הגיוני.
) ויהיו חדשות. ^_^

הייתי מעלה לכם איזה פיקצר, אבל כל הפיקצרים

שלי הם 1. באנגלית או 2. בעברית אבל ממש גרועים P: אז..... תבהו בתמונות של מקפליי, זה עושה טוב על הנשמה :)

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifלדעתי לא ממש../images/Emo6.gif אל דאגה אני עובדת

על כמה פיקים קצרים XDD

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifבעצם לא פיקים, אלא סיפורים../images/Emo9.gif יש 2

פיקים אבל... חהחה שכוללים את מקפליי..

גילולית

New member
../images/Emo205.gifבגלל שלהרבה אנשים יש פיקים קצרים

שמעלים בקובץ וורד אפשר לעשות ספיישך פיקים בשרשור כזה, שמשרשרים אליו פיקים, לא? אבל רק אם יש מספיק
.

../images/Emo204.gifמממ.

אם מישהי רוצה שאני אפרסם פיקצר [דאגיפיק, נו, ברור XD] שמבוסס על חלום [הזוי במיוחד!] שלי, אני אעשה את זה. אבל רק אם יש קונים.
חוצמזה, אני עובדת על כמה פיקצרים קטנים כאלו. אולי אני אעלה בהמשך. ^^

שמו בובה של דאגי בסטארדול! הנה תמונה:

יאיי עשו אותו כל כך חתיך-כמו במציאות! מזל שהם עשו את הקעקוע,לא כמו בבובה של טום שאין את הקעקוע של הכוכב.. קבלו איזה יפה

למעלה