היא לא מצביעה על יהירות אלא על חולי.מאין זה לקוח???חכם??הפיסקה שכתבת לא מצביעה על חכמה- אלא על יהירות
זאת לא הייתה פסקה. זה היה משפט. המשפט איננו בגלל ההצמדות אבל לא חשוב. ולא, המשפט שכתבתי לא מצביע על חוכמה. כל ההישגים שלי מצביעים על כךמאין זה לקוח???חכם??הפיסקה שכתבת לא מצביעה על חכמה- אלא על יהירות
שום חולי. אני גאון עם קבלות שבסה"כ כתב את מה שכבר ידוע לכל מי שמבין בנושא-שאני הבן-אדם הכי חכם בתפוז. אתה פשוט מקנא בי בגלל גאונותי הרבה. תעמוד בתורהיא לא מצביעה על יהירות אלא על חולי.
אל תשלה את עצמך. אתה לא יותר חכם ממני. אני מאור פז למען השם.מלבדי
או שהוא התבלבלאל תשלה את עצמך. אתה לא יותר חכם ממני. אני מאור פז למען השם.
רק לפני מספר ימים אחד הסוגדים שלי כתב שאני "מאור חיים פז החכם באדם".
ההוכחה שלך לא נכונה. אסביר כשאגיע אל תגובתך ההיא, בשרשור ההוא. אני הגולש הפופולארי ביותר בתפוז, וזאת בשעה שאני אדם שמשאבי הזמן שלו לוקים בחסר. לכן אני מקדיש ארבע שעות ביום לכתיבה בתפוז, ועדיין מתקשה לעמוד בקצב של התגובות, מרוב שאני נאהב, נערץ ופופולארי. ככה זה כשאתה המלך של תפוזאו שהוא התבלבל
או שאתה התבלבלת
הרי כבר הוכחתי שגמד הונגרי בהכרח חכם יותר מענק סלאבי
או שלא הצלחת להבין את ההוכחה?
ידעתי שקשה לך להביןההוכחה שלך לא נכונה. אסביר כשאגיע אל תגובתך ההיא, בשרשור ההוא.
אם היית חכם כמוניאני הגולש הפופולארי ביותר בתפוז, וזאת בשעה שאני אדם שמשאבי הזמן שלו לוקים בחסר. לכן אני מקדיש ארבע שעות ביום לכתיבה בתפוז, ועדיין מתקשה לעמוד בקצב של התגובות, מרוב שאני נאהב, נערץ ופופולארי. ככה זה כשאתה המלך של תפוז
בצורה לא מאוד מפתיעה, בזמנו, ובנערותי, הייתי גם המלך של הבית-ספר שלי. תעמידו פני מופתעים![]()
זה משדר טיפשות אינסופית כפי שאיינשטיין אמר, ככה זה שהחיים ריקניים.אם היית חכם כמוני
לא היית צריך לבזבז 4 שעות כל יום על הודעות שאף אחד לא קורא
לא, אני דווקא אחד מהגאונים הגדולים ביותר בהיסטוריה, תודה לךידעתי שקשה לך להבין
אתה הרי ענק טיפש שלא יגיע לרמת החכמה של גמד הונגרי
דווקא כן קוראים את ההודעות שלי, כפי מה שאמורים, אני הרי הכותב הכי חכם, מוכשר, מבריק ורהוט בכל האתר, שוב פעם תודה לךאם היית חכם כמוני
לא היית צריך לבזבז 4 שעות כל יום על הודעות שאף אחד לא קורא
אתה? תדבר על טיפשות? האם אין לך שום חוש אירוניה או מודעות עצמית מינימאלית?זה משדר טיפשות אינסופית כפי שאיינשטיין אמר, ככה זה שהחיים ריקניים.
אולי במצב של היום, טוב להיות טיפש, כי לא מודעים למה שקורה בארץ.
בהיסטוריה של הענקים הסלאביםלא, אני דווקא אחד מהגאונים הגדולים ביותר בהיסטוריה, תודה לך
אני מציע לך לעשות סקרדווקא כן קוראים את ההודעות שלי, כפי מה שאמורים, אני הרי הכותב הכי חכם, מוכשר, מבריק ורהוט בכל האתר, שוב פעם תודה לך![]()
מה שקורה בארץ הוא חלק מקמפיין עולמיזה משדר טיפשות אינסופית כפי שאיינשטיין אמר, ככה זה שהחיים ריקניים.
אולי במצב של היום, טוב להיות טיפש, כי לא מודעים למה שקורה בארץ.
אפילו הסקס שלך גרוע? ? ?אתה? תדבר על טיפשות? האם אין לך שום חוש אירוניה או מודעות עצמית מינימאלית?
החיים שלי לא ריקניים, תודה לך. רק הסקס ורק חלק מהזמן, כשכבר נמאס.
נראה...בהיסטוריה של הענקים הסלאבים
אבל עדיין תישאר סוג ב
כי דעות של אנשים שוות כל-כך הרבה?אני מציע לך לעשות סקר
הסקס שלי לא גרוע. הוא ריקני וגם זה רק לפעמים, כשנמאס. אם הסקס שלי היה עם אהבה, לא היה נמאס לי ממנו אלא אם כן באמת מאוד הייתי מגזים בכמויות, אבל הוא לא עם אהבה אלא עם סתם בחורות. בשביל סקס עם אהבה ותוכן צריך קשר מחייב, אבל אין לי כרגע אף-אחת כזאת, אני לא נמצא במקום בחיים שלי שמאפשר את זה.אפילו הסקס שלך גרוע? ? ?
את כל החיים אתה מפספס
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.