ליברמן ביקר היום באוניברסיטה

stkachov

New member
ליברמן ביקר היום באוניברסיטה

לא ידעתי, לא ראיתי,לא שמעתי... אבל עושה רושם ששוב פעם היה באלאגן

berta84

New member
מישהו יכול לנדב פרטים?

איפה זה היה באוניברסיטה?

stkachov

New member
כל ההודעות

שכללו התנצחות אישית בין חברי הפורום, מקומן לא כאן, והן נמחקו. תשתדלו לכתוב לעניין, ולא לתקוף ולקלל חברי פורום אחרים. הודעות כאלו יימחקו. תודה.

טלי1983

New member
נראה לי שהסתימת פיות האמיתית מתרחשת ממש כאן

מילא לגבי ההודעה השנייה, שגם היא הייתה עובדתית יחסית, אבל בהודעה הראשונה שכתבתי לא הייתה העלבה אישית. כתבתי כאן דברים יותר חריפים מאלה והם לא צונזרו. חבל מאוד. כנראה שהצביעות ששוררת באוניברסיטה דבקה גם לפורום הזה.

stkachov

New member
מה שדבק בפורום

זה תרבות דיבור מינימלית, כלומר כזו שלא כוללות התקפות אישיות והעלבות כלפי חברי פורום אחרים. את מתבקשת לכבד את הכללים של המקום אליו הגעת. תודה

טלי1983

New member
כפי שאמרתי

בהודעה הראשונה לא היו כאלו, הייתה התקפה על התנהלות הסטודנטים הערביים... אבל, לא אכנס לשיקוליך המנהלתיים והפסיכולוגיים שהביאו למחיקת ההודעה, ולכן אמלא את פי מים בשלב הזה, ולא אגיב עוד בעניין...

amitk80

New member
אתה עושה סתימת פיות

לא יותר גרוע מדיקנט הסטודנטים. הפורום הזה מעניין שנותן במה מאד רחבה לדיעות של שמאלנים אבל של ימינים מעניין שעושים פה סתימות פיות באופן שיטטתי. לא נותר לי להסכים עם טלי 1983 באמרה שלה שהצביעות חדרה גם לפה. כואב לך לשמוע דיעות שונות משלך? ? איפה ערכי הסובלנות שאתה אמור לייצג בתור מנהל פורום? פשוט גועל נפש! ! ! בושה! "פשיסט גאה"

stkachov

New member
אין שום קשר

בין קללות כלפי חברי פורום אחרים, לבין שמאלניות או ימניות. זוהי פשוט גסות רוח וחוסר תרבות דיון, וכלל לא קשור לעמדה הפוליטית של הבן האדם שכותב את ההודעה.

amitk80

New member
כמדומני

לא קיללתי את אותו בחור. אתה כנראה לא שם לב אילו הודעות אתה מוחק ידידי היקר. ועוד איך יש קשר, כי מעניין שאתה מחקת הודעות שלי והודעות של טלי 1983. תקשיב ידידי, אתה כל פעם מעלה פה את נושא הדיון הפוליטי ואתה רואה שזה יוצר סערה פה אז למה אתה שוב ושוב מעלה את זה? כדי שתוכל למחוק הודעות? אני בעד חופש ביטוי אבל אתה יודע שזה נושא רגיש פה אז למה בכוח? ? מי שהעלה את הנושא הזה היה אתה...... נק' למחשבה. חג שמח

stkachov

New member
ידידי, אני שם לב טוב מאוד מה אני מוחק

יכול להיות שאצלך זו כבר צורת ביטוי מובנה, ואתה לא שם לב לזה. אין שום בעיה בדיון פוליטי, להפך. יש בעיה בזה שאנשים לא יודעים תרבות דיון מהי. כפי שאתה שם לב, יש בשרשור הזה הרבה הודעות אחרות שלא נמחקו, מסיבה אחת פשוטה - הן הודעות לעניין, ולא התקפות כלפי חברי פורום אחרים. חג שמח שבת שלום

amitk80

New member
ץמשיך בגישה הזאת

וכמו שכבר אמרתי לך, יכולת לחסוך את הברדק הזה אם הנושא הזה לא היה עולה... לא היתה התקפה אישית על מישהו פה אלא על העמדות הפוליטיות ונראה לי שזה לגיטימי..

למעלה